Jump to content

Mrs. De Vries

Members
 • Content Count

  1,558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mrs. De Vries

 • Rank
  Queen
 1. [ATTACH=CONFIG]5740[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5739[/ATTACH]
 2. Je bent nog te vroeg voor de CB test. Ik had vanaf 10 dpo al strepen op kv. (zie verhaal gisteren) en op 16 dpo pas een 1-2- van de CB. Ik zal eens kijken of ik foto's kan uploaden. Ik ben voorzichtig blij voor jullie
 3. Overigens, ik had pas een positieve CB (1-2) op 3 juni. Dus toen zat ik op....even tellen.... op dag 16 DPO. Op 14 DPO ook CB getest en negatief. Ondertussen ben ik zwanger (13w). En als ik de foto's terug kijk. De kv testen waren na 5/10 min serieus omo wit. Ik testte vaak rond 5 uur in de ochtend. Als ik wakker werd om half 7 stond er gewoon een goede dikke duidelijke streep. (vanaf dag 15 DPO)
 4. Hallo Roxanne, sorry dat ik ineens kom binnenvallen. Ik begon ook zo. Ik testte met kv vanaf wd10 (4cellige dag-2 cryo teruggeplaatst). De streepjes kwamen tot dag 14 dagen na eisprong pas NA de 5/10 minuten. Echt, het was zo'n onzekere tijd. Ik ken dus ook geen indroog streepjes. Ik hoop met je mee!
 5. Wow, wat een mooie echo Bianca!!! :love2:
 6. En Lisselotje gefeliciteerd met jullie mooie echo!
 7. Super Remmir!! Daar is geen twijfel over mogelijk! Gefeliciteerd! Celene ook van harte! Ik zie duidelijk een streep hoor!
 8. Heel veel plezier vandaag Lisselotje!! Geniet ervan en laat hem/haar maar mooi op de foto zetten. Ook veel succes voor je zoontje, zal wel spannend voor 'm zijn.
 9. We hebben 4 (dag 1) cryo's. Hopelijk zijn dat de sterkste!
 10. Hee meiden, Ik ben een paar dagen afwezig geweest, ik probeerde me te concentreren op andere dingen om de ww wat relaxter door te komen. Moes, allereerst een hele dikke knuffel. Wat een ongelooflijke domper is dit voor jullie. Noes, succes met de FM. Remmir, hoe vergaan je wachtweken? Heb je een voorgevoel? Hier is het niet gelukt. Ik heb gisteren getest, op dag 14 na punctie. Test was witter dan wit .:nerves:
 11. Moes heel veel succes! Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
 12. Joehoeee Bianca! Super! En jullie kanjer staat mooi op de foto! Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
 13. Moes, Wat snel, de punctie! :laugh: Kim, goed dat je wat afleiding hebt gezocht. Hopelijk kunnen jullie snel verder met jullie cryo's. Jemig Eslief, wat heftig. Bah, daar wil je niet aan denken. Sterkte! Remmir, dag 3! Hoe voel je je? Ik wil vanalles voelen, maar ik voel niets. Noes, gefeliciteerd! Haalt iedereen Moes en Noes door elkaar? Of ben ik de enige? ;) Ik hoop niet dat ik iemand vergeten ben. Dikke knuffel voor iedereen die er een kan gebruiken.
 14. Ook hier nog een knuffel Kim. Zijn er nog meiden die op het bankje zitten?
×

Important Information

Terms of Use