Jump to content

Ciska

Members
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ciska

 • Rank
  Peuter
 • Birthday 11/04/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb vandaag de helft weg gegooid omdat de datum verstreken is en er niemand mee wilde rijen om het op tijd weg te brengen. Zo zonde! Ik heb nog 1 ding wat niet aan de datum is.
 2. Ik heb het al veel te lang uitgesteld. Moet mijn stuff toch echt naar het ZH brengen. Zo ongezellig om alleen te gaan, wie wil er mee naar Breda?
 3. Up up nog steeds te koop, mooie wieg. Afgeprijsd naar €165,-
 4. Ze zijn verkocht. kan ik het topic ook zelf sluiten? De wieg heb ik nog wel!
 5. Hai Isa, allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je zwangerschap. Voel je je een beetje goed? Ja de wieg staat hier nog steeds te koop!
 6. Wat leuk dat er ook een speciaal hoekje is voor de verwachte tweelingen. Dat heb ik blijkbaar helemaal gemist tijdens mijn zwangerschap. Die van mij zijn inmiddels al weer 11 maanden, maar het voelt als gister dat ik zwanger was. Mochten jullie nog op zoek zijn naar een mooie tweelingwieg, ik heb die van ons te koop staan in het Te Koop Aangeboden hoekje. Misschien een tip? Verder ga ik jullie een beetje volgen, blijft toch heerlijk al die verhalen. En mochten er nog vragen zijn, ik ben inmiddels natuurlijk een ervaringsexpert ;)
 7. Voor €15,- mag hij weg. [ATTACH=CONFIG]2968[/ATTACH]
 8. Edit : verkocht! Voor €15,- mag hij weg.[ATTACH=CONFIG]2967[/ATTACH]
 9. En je wilt het ook niet weten? Zie dat je al 25 weken bent dus dan is het al zichtbaar.
 10. Babybadje + standaard samen voor €20,- [ATTACH=CONFIG]2966[/ATTACH]
 11. 2 slaapzakjes en 2 fleece dekentjes in aanbieding! slaapzakjes samen, €10,- dekentjes samen €5,- [ATTACH=CONFIG]2962[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2963[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2964[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2965[/ATTACH]
 12. up up, hij is nog steeds te koop!
 13. @ Raba, ik probeer je een beetje te volgen op het Forum, wat vervelend die onzekerheid. Ik duim voor 1 groot misverstand. @ Sissy, dank voor je reactie, jammer dat het hem niet word, succes met verder zoeken naar de perfecte wieg. Wij hadden deze trouwens de eerste paar maanden ook op onze slaapkamer hangen en staan, zitten ook pootjes onder om hem neer te zetten.
 14. Neey! Weet je het zeker? Soms betekend een bloeding niets he. Je was al zo'n eindje op weg. Ik ga nog even voor je hopen op een wonder!
×

Important Information

Terms of Use