Jump to content

zjoediezzz

Members
 • Posts

  1,488
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zjoediezzz last won the day on March 24 2019

zjoediezzz had the most liked content!

About zjoediezzz

 • Birthday 06/17/1976

zjoediezzz's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

12

Reputation

 1. Melis ik zag net dat je morgen ook nog een groeiecho hebt... Ben benieuwd! ik ben ook benieuwd naar hoe groot mijn beeb zal zijn als hij geboren wordt... Als hij op de termijn van Linck geboren was hadden ze hem op 2700 gram geschat ongeveer. Dat had dan afgelopen zaterdag moeten zijn...
 2. Wie is wie? Melis25 - 27 jaar - zwanger van 2e kindje - jongen! Freggel - 33 jaar - zwanger van 1e kindje - jongen! Zjoediezzz - 37 jaar - zwanger van 2e kindje - jongen lindaah - 35 jaar - zwanger van 2e kindje - meisje! Faye1974 - 38 jaar - zwanger van 2e kindje - meisje! Eve1980 - 33 jaar - zwanger van 1e kindje - meisje! Elmo80 - 33 jaar - zwanger van 1e kindje - meisje! Wanneer uitgerekend? 03 december - Freggel 06 december - Zjoediezzz 31 december - Elmo80 31 december - lindaah 05 januari - Melis25 05 januari - Faye 16 januari - Eve1980 Afspraken/echo's 28 november - Melis25 - groeiecho + controle gyn (34w4d) 29 november - Zjoediezzz - controle ctg (39w) 04 december - Melis25 - controle vk (35w3d) 5 december - Zjoediezzz - controle gyn (39w6d) 10 december- Elmo80- groeiecho ( 37 wk) 12 december - Melis25 - groeiecho (36w4d) 03 januari - Freggel - nacontrole eigen gyn 05 februari - Freggel - nacontrole internist ivm glucose + bloedprikken , +/- 2 mnd na geboorte Bevallen 14 november - Freggel - zoon R_uben (37,2 weken)
 3. Hallo meiden! Daar ben ik weer, even een tijd erg slechte zin gehad... Bijna 2 weken bar slecht geslapen vanwege een heel hard hoestende man naast me! Uiteindelijk heeft hij een paar nachten op de bank geslapen (vind ik echt vreselijk) en nu is de verkoudheid zo goed als weg. Ik heb wat bij kunnen slapen en ben nu weer wat meer uitgerust. de laatste loodjes wegen wel... Ik zit echt te wachten tot er eindelijk eens iets gaat gebeuren, maar meer dan flinke harde buiken is het niet helaas. Freggel wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met je kleine man... Je kunt je nu al waarschijnlijk bijna niet meer voorstellen dat hij er niet zou zijn he? Dat gaat zo snel! ik geloof dat de temperatuur buiten van het weekend wat omhoog zal gaan, kun je lekker een wandelingeje gaan maken. Leuk hoor! Wat zijn jullie mannen lamg thuis zeg! Dat is wel echt relaxed (ook al zijn de redenen bij Melis wat minder natuurlijk) Pat kan helaas niet lang thuis blijven: niet werken is niet verdienen... Bij Linck is hij wat meer thuis geweest toen de kraamhulp er niet meer was, maar dat waren ook geen hele dagen. gelukkig zijn mijn ouders en schoonouders veel beschikbaar, die staan allemaal te trappelen! Hih Elmo wat fijn dat het zo lekker gaat! Indalen hoeft echt nog niet te gebeuren en kan zelfs nog pas ten tijde van de bevalling geloof ik! (al is het wel lekker om wat meer ademruimte te hebben natuurlijk) Hier wel volledig ingedaald maar meneertje Ligt met zijn kont meestal precies onder mijn maag waardoor het maagzuur heerlijk omhoog golft meestal. Brrr... Melis moet jij morgen nou weer naar het zh? Fijn dat het tot nu toe redelijk stabiel is... Enneh.... Technisch gezien kunnen we nog steeds tegelijk bevallen! Hahaha Faye ben je nog geslaagd voor een lamp? Bye meiden...
 4. Vreselijk... dat was een van mijn grootste nachtmerries. Heel veel sterkte... wat is het leven soms toch oneerlijk! Ik hoop voor jullie dat het alsnog mag lukken.
 5. Wat apart joh... ben denk ik nog nooit een smalle band tegen gekomen.Balen dat je bloedwaardes niet goed zijn... sterkte!Pffff.... loop met plaatsvervangende zenuwen voor jou!
 6. Huh?? Hoe is het al die andere keren gemeten dan? Lekker bijdehand!
 7. Lastig hoor Melis... ik ben zelf zo'n chicken dat ik veel te bang zou zijn datber iets mis zou kunnen gaan met de baby, dus persoonlijk zou ik willen blijven.Maar als jij er nou helemaal van in de stress schiet dan is het ook niet goed...Heb je inmiddels al een arts gesproken? Succes...
 8. Ja bizar goed he?! Gelukkig begrijpen ze inderdaad mijn ongerustheid na het verloop van de zwangerschap van Linck op het einde. Controles waren allemaal goed!! Yes yes yes... Ik ga zo weer naar bed, ik heb tussen 4 en 6 niet geslapen omdat manlief zo heerlijk luid lag te hoesten voor de zoveelste nacht achtereen.... (Linck is naar de creche dus ik neem het er even van) Fijne dag allemaal!
 9. Even heel flauw Melis.... maar je hebt ook een klwin mannetje in je buik!!! Die verdient ook jouw aandacht en gezondheid! Je hubbie zorgt voor V.ince...Heel veel sterkte en een hele dikke kus voor jou!
 10. Faye wat relaxed eindelijk bijna je verlof!! Het is waarschijnlijk allemaal al zwaar genoeg met die hollandse glorie in jouw buik! Hihihi wat een flinkerd! Snap ik het wel dat je het benauwd hebt... ik verhuis naar boven... Lekker naar mij bed. Mijn hubbie zit zo vreselijk te hoesten dat ik vrees dat het weer een matige nacht gaat worden. Grrr....
 11. Ze zei dat het een kleine moeite was om die CTG te regelen... Over de baby maakte zij zich persoonlijk geen zorgen, maar mijn welbevinden vond ze ook erg belangrijk! Tja... Dat is ook wel handig... Dat de moeder een beetje relaxed en gerust is toch?
 12. Lieverd dat benauwde klinkt als nog niet ingedaald en daardoor ruimte tekort... maar de rest klinkt als te hoge bloeddruk in mijn beleving!! En als jij nu net pas neerploft dan denk ik dat je het sowieso rustiger aan moet gaan doen en morgen echt even je bloeddruk moet laten checken hoor!!! Beetje op jezelf EN op je beeb passen!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use