Ga naar inhoud

Kimmie

Leden
 • Aantal items

  1244
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Over Kimmie

 • Titel
  Super Moderator
 1. Kimmie

  Wie start er in maart 2010?

  Hey meiden, Sorry ff niet gereageerd maar moet ff wennen aan de nieuwe situatie hier. Levi is idd heel ziek geweest, vanmorgen zeiden we tegen elkaar lijkt alsof hij nu een beetje begint op te knappen. Maar goed hij is nu voor dag 8 aan de diarree. Hebben vanaf zaterdag antibiotica voor hem, dit had hij ook echt ff nodig. Mats doet het heel goed, komt 1 x in de nacht. 23 uur de laatste en dan komt hij rond 4 uur. Dus hartstikke netjes. Morgen ff naar het weeguurtje, kijken of hij inmiddels op zijn geboorte gewicht zit. Drinkt sinds gisteren 70 cc , had daarvoor echt moeite met de flessen. Met mij gaat het lichamelijk goed, alleen geestelijk krijg ik het niet op een rij. Voel me down en niet gelukkig. Maar goed, met alles wat er gebeurd is lijkt me dat niet gek. Gun mezelf de tijd, en anders naar de huisarts. wat goed dat M al voelt dat ze moet! Nu er nog naast maar ze voelt het iig aankomen. Stoer! Hoe is het met de rest?
 2. Hè meiden weinig tijd om te lezen, sorry. Maar hierbij een foto van ons wondertje
 3. Kimmie

  Wie start er in maart 2010?

  Ja daar ben ik even dan :-) gisteren om 15.23 ben ik bevallen van onze zoon. Ben eergisteren avond opgenomen om te worden ingeleid aangezien de kleine liet zien dat hij het niet meer naar zijn zin had. Gisteren om 8 uur zijn me vliezen gebroken en om 9 uur ben ik aan de wee opwekkers gegaan. Om 14 uur om een spuit gevraagd omdat ik de weeën niet meer kon opvangen. Deze gekregen en toen ben ik tussen 14.30 uur en 15.20 van 4 naar 10 cm gegaan en mocht ik persen. Dit ging zo snel want na 3 x persen was ons wondertje Mats er! Nu zijn we lekker thuis en gaat het met mij en Mats goed... We zijn lekker aan het genieten met zijn allen.
 4. Ja daar ben ik even dan :-) gisteren om 15.23 ben ik bevallen van onze zoon. Ben eergisteren avond opgenomen om te worden ingeleid aangezien de kleine liet zien dat hij het niet meer naar zijn zin had. Gisteren om 8 uur zijn me vliezen gebroken en om 9 uur ben ik aan de wee opwekkers gegaan. Om 14 uur om een spuit gevraagd omdat ik de weeën niet meer kon opvangen. Deze gekregen en toen ben ik tussen 14.30 uur en 15.20 van 4 naar 10 cm gegaan en mocht ik persen. Dit ging zo snel want na 3 x persen was ons wondertje Mats er! Nu zijn we lekker thuis en gaat het met mij en Mats goed... We zijn lekker aan het genieten met zijn allen.
 5. Al te lang zal het niet meer duren...;) ben gisterenavond opgenomen in het ziekenhuis na 2 dagen een rustig kindje. Ze hebben ook 2 keer een ctggemaakt en daarop was toch te zien dat de kleine zich wat stil hield. En is er besloten om te gaan inleiden. gistere een ballon katheter gehad die vanmorgen had gezorgd voor 3cm ontwluiting. dus om 8 uur zijn me vliezen gebroken en om 9 uur aan het infuus gegaan. en dan is het nu wachten g3blazen.
 6. Kimmie

  Wie start er in maart 2010?

  Al te lang zal het niet meer duren...;) ben gisterenavond opgenomen in het ziekenhuis na 2 dagen een rustig kindje. Ze hebben ook 2 keer een ctggemaakt en daarop was toch te zien dat de kleine zich wat stil hield. En is er besloten om te gaan inleiden. gistere een ballon katheter gehad die vanmorgen had gezorgd voor 3cm ontwluiting. dus om 8 uur zijn me vliezen gebroken en om 9 uur aan het infuus gegaan. en dan is het nu wachten g3blazen.
 7. Oh en niets op facebook aub. Niemand van Fam. Of vrienden weten het. Wil rustig bevallen.
 8. Meiden lig in het ziekenhuis.. Vanavond ballon plaatsen en dan morgenvroeg vliezen breken en wee opwekkers. Is de kans is zeer groot dat de kleine er morgen is!
 9. Ga het wel in de groep gooien idd. Even vragen wat me eventuele opties zijn. Loop erg op me tandvlees merk ik.. En dat merk ik, maar de kleine denk ik ook idd. Dus eens kijken wat ze vanmiddag zeggen.
 10. Mooie foto's meiden! Rox die met de beschuit met muisjes vind ik gaaf! En wen die buik, mooi! Mijn buik is echt veel kleiner. ik mag straks weer naar het ziekenhuis voor een ctg en consult. Sinds zaterdagmiddag voel ik de kleine nauwelijks meer. Gisteren gewoon een nette ctg gehad en goede echo. De ctg was wel met wat minder pieken. Dus kleine is idd wel wat rustiger. Vandaag dus weer 1 om te kijken wat hij vandaag laat zien. Begin het wel zat te worden hoor, dat getob en de stress erom heen. Slapen lukt nu al helemaal niet.. Dus begin op te raken merk ik zelf.
 11. Kimmie

  Wie start er in maart 2010?

  Hè meiden, ik lees mee , wil reageren maar kom er niet aan toe. want wat loopt het hectisch hier. Jeugdzorg is een fulltime baan momenteel waar Björn mee bezig is. We zijn wel wat verder, maar komen elke keer weer muren tegen en om die kapot te maken.. Pfff. S hoeft op dit moment gelukkig de vriend van zijn moeder niet meer te zien. Alleen wordt er u gesproken om dit misschien toch weer te gaan introduceren. 3 jaar waarschijnlijk al klappen gekregen, en na een maand hem niet zien gaan ze er misschien aan denken om dit in de toekomst weer te doen. Kan er echt met.me pet niet bij! Sander heeft waarschijnlijk een postnatale trauma. Dit gaan ze onderzoeken en mee aan de slag. Heel goed want Sander heeft nachtmerries, angst , slaapwandelen ga zo nog maar even door. Dus zoals jullie lezen, veel sores hier en nog weinig oplossingen. Ondertussen is ook onze auto bekrast, en hangt er voor de nachten dus een camera voor de deur... En dan 37 weken zwanger zijn , geen goede combi. Ik slaap slecht (niet), bijna hele dag harde buiken, rugpijn. Meiden echt genieten lukt niet meer en daar baal ik echt van. Wilde zo graag genieten maar van 37 weken heb ik dat nog geen volle week gedaan denk ik. Afgelopen controle bij de vk had ik nog een tuutje bij me baarmoeder. Maar wel met wat ontsluiting. Ik hoop dus echt dat het snel gaat beginnen want mama is moe...
 12. Goedemorgen, hier weer helaas een slechte nacht. Maar ach ben maar tevreden met wat ik wel geslapen heb ;-) vanmiddag ga ik samen met me vriendinnetje de enveloppe schrijven en dan is dat ook weer klaar :-) dat was nog het laatste was moest. Verder doen we niet zoveel vandaag ook hier rustig houden, dat werkt het beste dus doen we dan ook maar. Oh zitten net beneden maar wat is het koud hè.. Hahaha
 13. Heb nauw contact met de vk. Vandaar ook de extra afspraak. Net ook ff boodschap gedaan, en ook idd ben daar echt kapot van. Maar even 15 minuten buiten is wel fijn! Fjn dat je je overgegeven heb aan de bedrust Sushii! Zal niet makkelijk zijn maar voor de ukkies doe je alles hè. Sky, groot gelijk ff lekker eruit. En vanavond gewoon op tijd erin :-)
 14. Die onzekerheid is killing Roxanne. Kan ik me heel goed voorstellen. je voelt je te veel maar aan d andere kant bel je ook niet voor niets. Ik herken mezelf daar heel goed in. Wat zal het fijn zijn als je meisje er is hè! hier gaat alles wel maar merk dat me batterij op aan het raken is. Heb constant een harde buik. Nu ook misselijk en wat duizelig. Maar vanmorgen op de weegschaal zag ik ook dat er een dikke halve kilo af was. En aangezien ik maar 1,5 totaal ben aangekomen denk ik dat me lijf ook een keer stop zegt. Vrijdag extra controle bij de vk. Ben zeer benieuwd, hoop dat ze me nl te lang door laten lopen want dat trek ik niet. alle stress is me gewoon teveel aan het worden. Wil niet klagen maar geniet er gewoon op dit moment niet van, en vind dat zo een rot gevoel.
 15. Zag de foto's op facebook. Vind het idd ook erg schattig zeg. hier ook rustig weekend houden, heb al 2 dagen een constante harde buik. Dus hou me rustig. Vk is hier gisteren even voor langs geweest maar dit was echt indalings/oefenweeen. Ze heeft ook inwendig gevoeld maar zat nog keurig dicht. Dus maar lekker op de bank en niet teveel doen.
×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden