Jump to content

poezebeest

Members
 • Posts

  545
 • Joined

 • Last visited

About poezebeest

 • Birthday January 19

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

poezebeest's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Spannend hier! Ik duim voor positieve testen! Bij mijn zoontje was het ook de eerste keer meteen gelukt, nu al de 8e tp, dat is wel echt zuur. Ik test altijd op wd7 en ik heb alle zwangerschappen die dag positief getest, ook als het een mk werd. Ik testte steeds met die kv 2 voor 5 en vorige ronde met goedkope eBay, die deden het ook niet ;-)
 2. Victor; van de 8 zijn er tot nu toe 3 gesneuveld en nog 2 in de vriezer. In totaal dus 3 extra kansen gehad en misschien wel een 4e, dat weten we volgende week donderdag.
 3. Lisselotje; hopelijk is het bloedverlies idd nietszeggend. Is het nu weg? N@nny; dat is idd heel spannend! Victor; welkom hier en 9 cryo's, wat fijn! wij hadden er 8 de laatste keer en nu nog maar 2 over helaas. Succes met wachten deze komende weken!
 4. N@nny; een startgesprek is iig al een begin. Succes met wachten! Lisselotje; jij hebt toch al stiekem positief getest, dus alvast een voorzichtige proficiat! Hopelijk op 2 februari een knaltest!
 5. Ik schuif ook aan op dit bankje, onze allerlaatste tp ever komt er aan, als onze 2 cryo's goed ontdooien, of in ieder geval 1 van de 2. De laatste kans op een brusje, ik vind het wel een dingetje hoor. Ik verwacht 7-2 de tp en dan officieel de 21e testen, maar dat is me nog nooit gelukt, dus dat zal dit keer niet anders zijn. Eslief; veel succes met wachten! Vorige poging moesten er bij ons 3 cryo's worden ontdooid voor een C - kwaliteit, dus ik hoop dat we dit keer genoeg aan deze 2 hebben.
 6. Oh nee Okaasan; wat een slecht nieuws voor jullie. Ik hoop dat het geen bbz is. Veel sterkte!
 7. Okaasan; ik ga keihard duimen voor een goede echo vandaag! Heel veel succes vandaag!
 8. Ik heb nog 2 cryo's, als ze allebei goed ontdooien laat ik ze beiden terug plaatsen. Is onze allerlaatste kans, hoort namelijk bij poging 3 en de rietjes van de tese zijn op. Maar mocht het niet lukken de volgende keer is het ook goed, ik ben immers al mama. Ik heb nog genoeg Prednisolon over om de volgende keer te gebruiken, dus dat komt goed.
 9. Okaasan; dag 10 na terugplaatsing. Ik heb met gevoelige test getest, maar er was echt niks te zien. Ik heb eerder 4x op wd7 positief getest dus ik ga er vanuit dat het echt niet meer positief gaat worden. Ik heb geen last gehad van afstotingsverschijnselen, dus daar ligt het niet aan deze ronde. Maar helaas heeft dat geen garantie op een zwangerschap. Hopelijk de volgende keer beter. Fijn dat deze ronde voor jou is gelukt, wat een super goed nieuws! Nu dat hcg mooi laten door stijgen en dan over 8 mnd een kleintje in je armen! Moes; zou het de 13 in het jaar zijn? In 2012 lukt het ook al niet. Hopelijk volgend jaar wel, het moet gewoon! Toekie; fijn dat er morgen een tp is! Succes met de spannende wachtweken!
 10. Ik zat even onder een steen, vanochtend getest, wd10 en hartstikke negatief. Deze poging is dus mislukt helaas. Vanwege drukte is er in Nijmegen een stop in januari waardoor ik me eind januari pas kan aanmelden voor de allerlaatste poging. Bah het eind komt nu wel in zicht helaas.
 11. Jeetje alvast een voorzichtige proficiat! Hier is alles goed gegaan, ik vind het nu wel heeeeel spannend, normaliter kreeg ik op dag 2 afstotingsverschijnselen, dat is vandaag. Ik reageer later uitgebreider.
 12. Jett; tweede wachtweek al, spannend hoor! Ga je wachten tot de officiële testdatum of eerder testen? Ik laat 1 cryo terugplaatsen, mijn eerste zwangerschap was een hel met hoge bloeddruk en uiteindelijk pre-eclampsie en ks met 35 weken. Ik durf om die reden een tweelingzwangerschap echt niet aan. Eerste ronde met Prednison. Alle andere tp's werd ik 2 dagen daarna niet lekker, als dat na een week over/minder was dan was ik niet zwanger, anders wel. Ik ben dus heel benieuwd hoe het nu gaat voelen. Ik vind het ook echt heel spannend deze week.
 13. Leuk dames, welkom om het bankje en veel succes! Ik heb dinsdag de tp, krijg morgen te horen hoe laat en hoeveel ze hebben moeten ontdooien, toch wel weer spannend. Toekie; het is onze 7e tp voor een brusje.
 14. Wat ontzettend goed nieuws Okaasan! Van alleen nog ecd als mogelijkheid naar 2 verse en 5 cryo's! Wat zul jij blij zijn dat je toch nog voor deze poging bent gegaan. Laat deze positieve vibe bijdragen aan het zwanger blijven nu!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use