Ga naar inhoud

Sonnie

Leden
  • Aantal Items

    92
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over Sonnie

  • Verjaardag 25-09-1977

Sonnie's Prestaties

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Ik heb daar zelf ook wel even aan gedacht. Maar dan zou het bloeden wel moeten stoppen, lijkt me. Ik heb het vandaag doorgegeven aan het ziekenhuis, en ze reageerde er niet echt op dat het al op dag 7 gebeurd is. Kan eventueel morgen nog wel ff een test kopen, dan is het in ieder geval duidelijk.
  2. Nee, begrijp ik hoor! Ik vat het ook niet verkeerd op. :happy11:
  3. Ja...is het ook. Het zet niet echt goed door, maar ook al zijn het kleine beetjes, ik vloei wel.
  4. Nee, heb niet getest. (heb ze ook bewust niet in huis ;-)) Waarom zou ik alsnog kunnen testen, denk je?
  5. Voortraject (start pil, lucrin/decapeptyl, puregon/gonal F/menopur of iets anders natuurlijk): - Uitgangsecho: (in een aantal ziekenhuizen doen ze dit wel en een aantal doen ziekenhuizen niet) - FM (Follikelmeting): Priscilla: 14 december(3de) Punctie: NKM: 14 december Rosaly: 15 december Cryo cyclus: - TP (Terugplaatsing): - Testen: Chantal: 15 november bloedtest in ZH Diane: 22 november Roossie: 25 november Elke: 26 november Guusje: 26 november bloedtest zkh Babii: 28 november Kaykay: 29 november Norwegian-sky: 30 november bloedtest in ZH meiske11 30 november Hermien: 3 december Loes: 3 december Angélique: 7 december Meiske74: 8 december Sonnie: 19 december Martha: 24 december Sanne: 25 december Ja, jullie hebben het goed opgemerkt; ik ben gisteren ongesteld geworden...helaas. Het is vroeg op dag 7, maar aan de andere kant weten we wel waar we nu aan toe zijn. Woensdag hebben we een evaluatiegesprek in het ZH. Voorlopig willen we 'even niks'. Over een paar maand gaan we voor icsi deel 3. Iedereen veel succes, sterkte liefs gewenst!
  6. Esther (EDR):1 december Dee: 1 december Gaby: 2 december Testr: 2 december Hermien:3 december Loes: 3 december Fiona: 5 december Miss Daan: 5 december Nathalie: 5 december Angélique: 7 december Medusa: 8 decembe Meiske74: 8 december Tamaar: 9 rdecember MissMBM: 10 december Sloppyslayer: 10 december Eus: 10 december Pebbels: 11 december T.K: 11 december Witje: 13 december bloedtest Miekske: 13 december bloedtest Bianca1: 14 december Jett: 14 december Tweety: 14 december Sonnie: 19 december Lottepot 20 december Angel: 20 december Moto: 22 december Sanne: 25 december Helaas, ik ben gisteren ongesteld geworden, op dag 7. Het is vroeg, maar liever nu dan pas op dag 13 of zo. Voorlopig nemen wij opnieuw een rustperiode, even geen hormonen. Ik wens iedereen sterkte én geluk toe! Liefs, Sonnie
  7. Sanne, wat een geluk!!! En wat een mooie testdatum, toi toi toi!
  8. Hey meiden, Mart> wat spannend zeg, 2 prachtemmies in je buik. Ik hoop voor jou en je partner dat deze kerstavond de mooiste ooit voor jullie wordt! (las dat je de 24e kan testen) Rosalie> Geen wonder dat je last hebt van je buik, wat heb je er veel joh! Iedereen> toi toi en succes met spuiten/broeden/wachten :happy11: Ik heb sinds gistermiddag last van mijn buik en lies, krampen enzo.Ook heb ik iets verhoging (37,5) Zit pas op dag 5 vandaag. Op zich ben ik vrij rustig deze wachtdagen, maar dit zit me toch niet helemaal lekker. Herkent iemand dit?
  9. Hoi Lottepot, Ook wij zijn voor de verdere behandeling bij het Deventer ziekenhuis, en kan niet anders zeggen dan dat wij daar heel fijn geholpen worden. Dus wij hebben, net als jullie, transport-IVF met Zwolle. Slim van je om Deventer ziekenhuis te bellen om alsnog je vragen beantwoord te krijgen. Denk dat ik dat morgen ook maar ga doen. Ik begrijp helemaal dat je vriend dacht dat hij het echoapparaat vast moet houden. Stom toeval dat hij en de embryoloog dezelfde naam hebben. Zo ontstaan er misverstanden, maar om dan meteen te gaan knorren..hmz. Jammer! Dat van die tissue's is ook raar zeg. Ik kreeg dan nog een washand op mijn buik gelegd. Die vraag over een evt. keizersnee kan ik niet plaatsen, neem aan dat je ook niet eerder bevallen bent.(?) Van doker K heb ik eerder gehoord via iemand anders hier op het forum, maar geloof niets negatiefs. En zoals je zegt; we gaan voor groen, dus hoeven we hopelijk niet weer naar Zwolle. :toppie:
  10. Ik zie net pas dat Angelique ook negatief getest heeft, veel sterkte gewenst!
  11. Hoi Lottepot, Ik reageerde ook al op hetzelfde verhaal in het "wachtbankje december" op jou. Omdat ik mij herken in jouw verhaal dacht ik; even kijken in dit topic. Blijkt het dus beiden in Zwolle te zijn. Bij mij was de terugplaatsing afgelopen zondag. Deze werd door een vrouw gedaan, en ook de embryoloog was een vrouw. (namen ben ik kwijt) De embryoloog was vriendelijk, en legde uit hoe de embryo's er voor stonden. Het ging allemaal zo snel, en ik was natuurlijk zenuwachtig. (1e keer) dus de helft kwam niet bij me binnen. Ik vroeg daarom aan de arts toen we aan het wachten waren op het 'rietje' hoe de embryo's er voor stonden. Of zij er tevreden over waren, en hoeveel cellig ze waren. Toen kwam er een diepe zucht, met daarop; ' dat heeft de embryoloog net allemaal uitgelegt'. Zowel mijn vriend als ik kunnen ons niet herinneren dat ze vertelden over hoeveel cellig ze zijn. Ik vond haar wat knorrig, maar heb het er verder maar bij gelaten. Ik had haar tenslotte nog nodig, ze was nog niet klaar. Verder was het voor haar duidelijk "het lijstje afwerken en op naar de volgende". Dat liet ze duidelijk merken. Wij vonden dit beiden vervelend, maar waren tegelijkertijd zo blij met de terugplaatsing natuurlijk! Het is gewoonweg jammer als het zo gaat, het kan ook anders. Wij worden ongelooflijk goed begeleid in het ziekenhuis waar we de behandelingen ondergaan. Het verschil is ons wel duidelijk. Maar kop op he! Jij hebt 2 emmies in je buik, dat is het allerbelangrijkste. Groetjes, Sonnie
  12. Hey Lottepot, Wat een vervelende ervaring heb je gehad zeg. Zo verlies je inderdaad snel je hoop op een zwangerschap. Maar probeer je hoop niet op te geven door die zuchtende arts hoor! Ik hoop oprecht dat je straks zwanger bent, en een hele lange neus kan maken naar die zuchtende arts. :toppie: (ik had zelf ook een zuchtende, licht chaggo, arts tussen mn benen bij de terugplaatsing, afgelopen zondag. misschien hebben we wel dezelfde gehad, ik woon ook in Overijssel, net als jij)
  13. Voor alle nega-testers> Sterkte gewenst met het verwerken. Voor alle posi-testers> Van harte gefeliciteerd. :occasion18: Voor alle wachtmeisjes hier> toi toi toi!! :duimen draaien: @Diane> Dankjewel!!! :hug: Ik zit op zelf nog maar op wachtdag 2. Voel me ongelooflijk moe en snak naar chocolade. Alles gaat dus goed.
  14. Hoi Meiden, Iedereen bedankt voor de leuke reacties! Jeetje, wat is er al weer veel bijgeschreven en gebeurd in korte tijd. Liek> Wat enorm sneu voor je, ik wens je veel sterkte toe. Roosie> Geniet van je zwangerschap> gefeliciteerd. Mart & Sanne> onwijs veel succes met de punctie, hopelijk is het voor jullie beiden een goede oogst. Zelf ben ik onwijs moe, verder alles goed.
  15. Hoi meiden, Vanmiddag zijn er 2 emmie's teruggeplaatst in mijn buik. 1 emmie liep een beetje achter met delen, daarom mocht deze ook fijn teruggeplaatst worden. En we zijn zo trots als een pauw!! :toppie: Voor ons is dit een 200% vooruitgang ten opzichte van de 1e ICSI. We hebben ook erg gelachen tijdens de terugplaatsing van onze 'pepernootjes' Precies op dat moment klonken de eerste klanken van 'Driving home for X-mas' door de boxen in de behandelkamer. Ik reageer van de week ff uitgebreider op iedereen, ben een beetje moe van de afgelopen dagen. Iedereen sterkte en succes gewenst! :aaaflowersmiley:
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden