Ga naar inhoud

K. Anoniem

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Over K. Anoniem

  • Verjaardag 03-10-1979

K. Anoniem's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hoi Bianca en Linda, Wat een K zooi zo. Heb net gebeld en ik moet nu gewoon mestruatie afwachten dan 1 tussen maand en mag dan meteen door voor ICSI. Is dan idd poging 2. Ik zit wel in Den Bosch alleen het laboratorium zit in Tilburg. Ook de tp zou dan in Tilburg zijn geweest. Voor jullie beide veel succes! Kirsten
  2. Hoi Linda, Wat klote voor je. Ze hebben wel ooit gezegd dat ik PCOS heb maar vraag me af waarop ze dat baseren. Het voordeel is wel dat als je behandeling nu wordt afgebroken het niet als een poging telt. Bij mij ook klote nieuws: vandaag belde een arts vanuit Tilburg dat alle 11 eicellen niet zijn bevrucht. Mislukte poging dus! Volgende poging zal dus ICSI worden. Baal flink! Waarom zit het ons nu nooit eens mee!
  3. Hoi Linda, Ik heb gisteren de punctie gehad waarbij 11 follikels gevonden zijn! joehoe! Zo super blij. Mijn grootste follikel was wel iets van 28 of. De decapeptyl houdt een vroegtijdige eisprong tegen. Als de bevuchting en het delen goed gaat dan zondag de terugplaatsing! Voor jou heel veel succes en hopen op een punctie!
  4. Hoi Linda, Bij mij duurde het 3 dagen voordat ik ongesteld werd. Heb een tijdje niet op het forum gekeken dus ondertussen zul je ook wel aan het spuiten zijn. Ik heb as donderdag de punctie. Dan wordt het dus heel spannend. Mijn eerste doel is: eicellen vinden. Daarna ga ik pas verder denken en hopen. Ik houd je op de hoogte! Heel veel succes in ieder geval!
  5. Hoi Linda, Ik heb as zondag mijn laatste pil. Dan idd wachten op menstruatie en gaan starten met spuiten. Begin juli dan ongeveer de punctie en ik duim voor een terugplaatsing. Ik ben zo ontzettend bang dat ze geen eicellen gaan vinden. Pfffff. Afwachten dus. Ik denk dat er al een hele last van me af valt als ik eicellen blijk te hebben. Terwijl je er dan natuurlijk nog lang niet bent. Dat is nu echt mijn grootste zorg. Ik word er af en toe gewoon gek van. Maar goed. Alvast een hele fijne vakantie en we houden contact. Zou mooi zijn als we beide...........! Groetjes Kirsten
  6. Hoi, Allereerst wil ik even kwijt dat ik begrijp wat je bedoeld. Vriendinnen die langskomen met het nieuws zwanger te zijn is leuk voor hen maar niet voor ons en al helemaal niet als het eigenlijk niet echt gepland is. Wat vervelend dat je voor je gevoel niet de tijd hebt gekregen die je wilde hebben om vragen te stellen. Mijn arts is wel een hele vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt. Ik was ook zo blij met het nieuws dat we meteen verder mochten dat voor mijn gevoel de vragen er niet meer toe deden. Later natuurlijk wel. Een cyste kan overige follikels in de weg zitten waardoor ze minder goed kunnen gaan groeien daarom wordt er dan niet gestart met de behandeling. Het komt op dat moment heel hard aan maar het is dus eigenlijk wel beter. Ik hoop voor je dat het er volgende week goed uitziet en dat je mag gaan beginnen! Ga voor jullie duimen!
  7. Hoi, Ik heb voor mijn eerste IVM een cyste gehad waardoor ik toen niet mocht starten. Ik werd vervolgens 18 dagen later weer (een heel klein beetje) ongesteld en toen was de cyste weg. Toen mocht ik dus starten met IVM maar helaas dus geen eicellen gevonden. Gisteren ben ik weer bij gyn geweest en mag meteen door met IVF. Gelukkig nog net voor vakantie. We gaan voor de lange procedure en gisteren dus begonnen met de pil. Ik zit te twijfelen over een acupuncturist. Ben er eigenlijk helemaal niet van maar slechter kan het nooit worden denk ik dat ook weer. Heeft iemand van jullie daar ervaringen mee? O ja, dat flushing heb ik idd wel iets over gelezen. Ben benieuwd wat de gyn je voor een antwoord geeft. Ik had gisteren natuurlijk weer een half A-4tje met vragen en welgeteld 0 vragen gesteld. Op weg naar huis denk ik dan altijd..............shit! waarom stel ik ze nu niet. Wellicht ben ik bang voor antwoorden die ik niet wil horen. Ben helemaal niet zo van de fora maar moet zeggen dat ik het toch best prettig vind om met lotgenoten te kletsen! Bedankt voor jullie reacties en ik blijf iedere dag ff checken hoe het met jullie gaat! Heel veel sterkte allemaal!
  8. Hoi allemaal, Ik heb vorige week woensdag (19 mei) de IVM punctie gehad. Heb 3 dagen gestimuleerd met 150 eenheden Puregon en er waren toch wel 8-10 goede follikels. Helaas zijn er geen eicellen gevonden! Super balen dus en grote onzekerheid. Ik weet dat het % dat tot nu toe behaald is bij IVM met dit onderzoek maar 5 % is. Is dus niet veel. Ook zijn er nu dan (mezelf inbegrepen) 2 vrouwen van de iets meer dan 20 waarbij niets is gevonden. Wij gaan nu starten met IVF in de hoop dat daar wel eicellen zullen worden gevonden.
  9. Hoi, Ik heb vorige week mijn IVM punctie gehad. Ik vond de punctie zelf echt meevallen. Geen last van gehad en 's avonds gewoon gaan sporten. Dat ik ben gaan sporten lag meer aan het resultaat van de punctie. Er waren geen eicellen gevonden waardoor wij natuurlijk super telleurgesteld waren. We gaan nu de volgende maand starten met IVF en hopen dat er dan wel eicellen gevonden worden.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden