Jump to content

meiske11

Members
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About meiske11

 • Rank
  Peuter
 1. meiske11

  Amk

  [h=2]Raad voor de kinder bescherming.[/h] Is er iemand die daar werkt, of iemand die je kent die daar werkt. Wil je je dan melden. Ik zit in een dilemma ik heb advies nodig. Dit i.v.m. De strijd die word aangegaan tegen jeugdzorg, En hopen dat we het winnen. `ben op 12 juli 2011 bevallen van me 2ling en 4 dagen later werden we ontslagen door de ziekenhuis. en met vies weer en haasten waren we thuis en de kraamverzorgster heeft gelijk me baby s naar boven gebracht en zag dat ze allebei vies luier aanhadden ja vind je het gek we waren net thuis dat heb ik ook tegen haar gezegt. in het ziekehuis waren ze nog schoon . en zij dacht dat ik het was vergeten. en ze ging gelijk melding maken bij amk. en nu wilt amk een onderzoek doen naar onze verleden. en me baby s zijn opgenomen een week geleden tot nu en als ze beter zijn mogen ze niet naar huis. ze willen me baby snaar een anonieme plek sturen en tot die tijd mogen we onze baby s niet zien. is da normaal???? ik ben pas moeder ik moet ook nog van alles leren. en bij elke fout die er gedaan word word opgeschreven en tegen mij gebruikt. wat moet ik doen?? heb al morgen met me advocaat afgesproken. en de onderzoek van amk kan maand of 2 duren . ik kan niet zo lang wachten tot dat ik me baby s mag zien!! ik vind dit onterecht mogen ze trouwens naar onze verleden kijken??? we hebben niks verkeerds gedaan. maar ben bang dat ze toch voorgoed me baby s weg houden van ons pffffff ik weet niet wat ik moet doen
 2. hey ben al bevallen afgeopen maandag nacht was een normale bevalling. maar wel zwaar had geen kracht meer maar toch door gezet. ik ben nog in het ziekenhuis met de baby s. maar helaas slaap ik al dagen slecht . ze huilen allebei dan is er 1 rustig dan huilt de andere pffff het is best zwaar niet normaal. ik moet rusten en dat rust heb ik niet. normaal moet de verpleegster de baby s voeden en schoonhouden nee dat doen z eniet ze laten alles aan mij over. ik heb nog last van hechtingen en kapot moe heb week lang niet geslapen. ik doe ze nu inbakeren maar toch huilen ze vaak vooral in de nacht.
 3. leuk dat je het naar je zin had in epe haha . oh oke maar 28 is ook best vroeg he maar gelukkig warenz e gezond uit gekomen. maar waarom vonden ze dat het genoeg was geweest? ze konden toch wat langer in je buik?
 4. danaa ja het gaat wel ben sinds afgelopen vrijdag opgenomen in het ziekenhuis me vliezen waren gebroken en plus klein beetje gescheurd bij 1 van de baby . en op 18 juli willen ze me gaan inleiden dan ben ik 37 weken. vandaag 36 weken. en ik hoop dat ik eerder weeen krijg anders gaan ze me die dag inleiden vind het wel eng weet niet of ik de pijn kan weg puffen ben bang voor storm weeen . voor de rest ik verveel me dood. ze willen me niet naar huis laten gaan vanwege infectie van buitenaf. heb nu alleen last van me bekken word er gek van. en jij hou jij het nog vol? haha je bent al bijna 23 weken. de tijd gaat snel he.
 5. ok dat is duidelijk wel jammer dat je meiden zwak waren wat was de oorzaak? en wat is katheter? hoe doen ze dat bij je benen? ben blij dat je geen last meer van je bekken hand na 7 weken hoop dat ik gelijk na me bevalling geen last meer van zal krijgen want slapen doe ik nu al met moeite.
 6. dank je wel meertje jij ook gefeliciteerd met mama zijn . kon je geen vaginaal bevallen? ik weet niet of ik nog paar weken kan volhouden me bekken doet zo n pijn ik slaap slecht met omdraaien gaat met veel pijn en moeite ik kan niet meer ben niet helemaal uitgerust pffff is dat zo dat na de bevalling je geen last meer zal krijgen van je bekken ?? dat is de enige pijn dat ik nu heb is me bekken ik word er echt gek van pfff
 7. dank je wel surf en jij ook gefeliciteerd met het moeder zijn ik kan niet wachten wanner ik ook mama ben haha . hoezo hadden ze ingeleid? ik wil dat ook vanwege de pijn in me bekken ik kan niet meer slapen opstaan lopen bukken het doet zo n pijn beneden pfffff de hoofdjes van me baby s zijn wel beneden. alles is goed . ik weet niet of me gaan inleiden haha. was je vaginaal bevallen? is toch knap met 38 weken bijna 40 weken. had je geen last van je bekken? zoja wat had je eraan gedaan? je jongens hebben een goed gewicht ben blij dat ze kern gezond zijn dat is de belangerijkste ! gr meiske
 8. adriana gefeliciteerd met je zoontje erg leukkkk ben benieuwd naar je verslag haha ... nou dames ik ben bijna 35 weken zwanger van 2ling en 7 aug ben ik uitgerekend maar ik kan al eerder bevallen als me baby s dat willen haha . zet mij maar ook op de lijst.
 9. goeieavond mama s ik had even een vraag ben zelf bijna 35 weken zwanger van 2ling en nog steeds kan me gyn niet weten of me baby is ingedaald of niet ze heeft het al paar x gevoeld en ze zegt steeds ik weet het niet ik denk het. wat heb ik eraan ?? was dat bij jullie ook zo ?? hoe kan ik dan weten of het is in gedaald of niet ?? heb wel last van me bekken meer niet.
 10. remci leuk dat je ook een 2ling krijgt en het is voor jou nou steeds dichterbij echt spannend ! ik krijg ook een 2ling ben nu bijna 33 weken. heb alleen last van maagzuur zoals de andere ik heb nog altijd rennie maar die helpen ook niet altijd soms moet ik paar achter elkaar nemen dan pas gaat het weg pfff ik moet nu elke 2 weken voor controle langs de ziekenhuis gaan. jammer dat het niet om de week is.
 11. welke auto hebben jullie ? ik voelde me baby s pas na de 20ste . je voelt kleine schopjes en later voel je dat ze gaan omdraaien haha
 12. de kinderwagen die heb ik al. maar jammer genoeg had ik niet vantevoren gemeten dan had ik het zeker niet gekocht pfff. wat voor auto heb jij?
 13. hoi pien hoe bedoel je met bv maclaren?
 14. hoi moeders van 2lingen. ben zelf zwanger van een 2ling en heb een vraagje over kinderwagen. heb de city twin 205 kinderwagen besteld en is aangekomen bij mij thuis maar helaas past die niet in me auto opel corsa van 1994 3 deurs pffffffffffffffffffffffff welke auto past er wel in dan ??? heb de maxi cosi s apart gekocht in een ander winkel maar die passen wel maar de wagen niet . hoop dat iemand mij kan helpen
 15. iemand die ook naar catharina gaat ??
×

Important Information

Terms of Use