Jump to content

Twinklestar

Members
 • Posts

  1,395
 • Joined

 • Last visited

About Twinklestar

 • Birthday 09/15/1978

Twinklestar's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ralletje gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Veel geluk samen!
 2. Leuk he Remmir als ze een beetje gaan brabbelen en dingen ontdekken? En fijn dat hij goed groeit voor zijn doen. Mari, dat klinkt nog best heftig allemaal. Wow, dat hij al doorslaapt. Dat is wel lekker. Sterkte met alle ziekenhuisafspraken.
 3. Ik ben hier een hele tijd niet geweest. Wat een lieve foto's! Met ons gaat het goed. L. Is een heerlijk mannetje. De tijd gaat zo snel. Morgen alweer 8 weken. Vinden jullie het ook zo snel gaan? Hoe gaat het met de rest? Maris, hoe is het bij jullie? Is een operatie nog noodzakelijk?
 4. Bloempje, geen ervaring mee maar wat vreselijk en zo oneerlijk wat jullie hebben moeten meemaken. Heel erg veel sterkte.
 5. Mari, wat een verrassing! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Flink mannetje inderdaad. Maar dat hadden jullie al verwacht. Hebben ze de bevalling nou toch opgewekt of is hij spontaan gekomen? Wat goed dat hij voor nu helemaal goed is gekeurd. Lekker genieten en ik hoop dat de echo over twee weken ook goed is!
 6. Gefeliciteerd mar met jullie zoon! Hoeveel te vroeg was hij? En was je man er nu bij? Heel veel geluk met zijn viertjes!
 7. Remmir, fijn dat het steeds beter gaat! Maar wat ontzettend zielig dat Duuk waarschijnlijk zo'n verdriet heeft vanwege zijn overleden zusje. Overstrekt hij ook veel? Hier hielp de puckababy heel goed tegen onrust en huilen. Pfff lijkt me zwaar voor jullie. Nu pas kom je echt aan het verdriet toe. Sterkte met verwerken. En probeer ook te genieten van jullie mooie mannetje!
 8. Hoi Celene, het is rustig hier. Fijn dat jullie je draai hebben gevonden. Geen jaloezie bij de tweeling? Mari, bij jullie al nieuws? En bij Mar? Remmir, hoe gaat het met Duuk? Meiske, al een beetje een ritme inmiddels? Hier gaat het goed. De oudste moet wel erg wennen dat hij mama nu moet delen. Hij is ineens een echte peuterpuber geworden. Maar het gaat al steeds iets beter. Ritme is nog lastig. Ik geef borstvoeding en er zit nog niet echt regelmaat in. Maar L. Doet het super. Heerlijk mannetje!
 9. Pip, lief dat je nog aan me gedacht hebt. Fijn dat het zo goed gaat met jullie dochtertje! Ja die roze wolk word nog wel een overschat in het begin [emoji6]. Bedankt en geniet van jullie lieve dochtertje! Meiden bedankt voor alle felicitaties. Het gaat erg goed met de kleine. Kan uren naar hem kijken [emoji173]️.
 10. Bedankt voor alle felicitaties! Pip leuk dat je ook nog meeleest. Hoe is het met jullie kleine? Remmir, jeetje wat balen dat Duuk weer is opgenomen. Ik ken het gevoel helaas (bij mijn oudste zoontje ook een paar dagen thuis en vervolgens weer opgenomen). Was hij nou al geopereerd? Hopelijk is hij snel weer thuis. Krijgen jullie nog een paar uurtjes kraamzorg? Meiske, fijn dat jullie zo aan het genieten zijn! Voor de andere meiden die nog moeten bevallen succes met de laatste loodjes!
 11. Hoi Meiden, ik zal later uitgebreider reageren maar wilde jullie laten weten dat ik afgelopen woensdag 19 November ben bevallen van een gezond en superlief zoontje L. (ik wil een beetje anoniem blijven dus vandaar alleen de eerste letter) van 3400 gr en 49 cm. Na een lange bevalling mochten we direct naar huis. We genieten met volle teugen van (dit keer) een normale kraamtijd! Wat een rijkdom.
 12. Jaaa, weer een baby erbij in dit topic. Meiske, van harte gefeliciteerd! Heb je een goede bevalling gehad? Lekker genieten nu van Finn.
 13. Oh ja, dat is wel erg ver... En er is geen academisch ziekenhuis dichterbij? Ja misschien wat meer aandringen.
 14. Mari, vervelend zeg. Kun je niet informeren of je kan overstappen naar Nijmegen? Ook gezien de eventuele complicaties na de geboorte?
 15. Mari, balen dat het zo raar liep. Mijn ervaring is dat ziekenhuizen allemaal graag alleen op de wereld willen zijn en liever niks van elkaar willen aannemen. Heel irritant. In een academisch ziekenhuis hebben ze vaak betere apparatuur en nemen ze meer de tijd voor de echo's (kom hier nu ook achter. Ben sinds een paar weken overgestapt van academisch naar streekziekenhuis). En wat raar dat ze niet willen inleiden bij 38 weken. Dat is toch een prima termijn. Hopelijk kan het toch rond die termijn als ze overlegd hebben.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use