Ga naar inhoud

lamijo

Leden
  • Aantal Items

    40
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

lamijo's Prestaties

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. In één woord....WAUW! Wat een verschil al weer, en wat heeft R een prachtige bos haar zeg. Fijn dat jullie weer allemaal samen kunnen zijn, voelt geljk weer compleet. Ben benieuwd wat er uit de echo's gaat komen toch wel spannend. Trekken jullie het als ouders zijnde nog wel een beetje?
  2. Och het arme kleine ding :( maar ook Noortje komt er wel hoor. En wat ben jij een fantastische moeder, zo sterk! Voorlopig dus toch nog even daar blijven maar nu eerst lekker een nachtje naar huis en even weer kracht en energie op doen. Goed zo dat heb je ook nodig in deze intense periode. Hoe gaat het met Miepman? Hou hij zich ook een beetje staande in dit alles?
  3. Ook ik lees nog altijd trouw mee, wat is het toch nog spannend bij jullie kleine Noor maar wat fijn dat ze alledrie goed groeien. Ik heb wel onwijs respect voor jou zeg je klinkt zo sterk. Probeer wel om ook af en toe bij jouw eigen gevoelens stil te staan meid, het is zo'n heftige en intense periode.
  4. Wat is het toch een heftig gebeuren, ik kan me alleen maar voorstellen dat je het moeilijk hebt met die kleine stapjes achteruit. Als moeder zijnde wil je die stapjes terug gewoonweg niet. Je wil ze zo graag enkel vooruit zien gaan dat elk stapje de verkeerde kant op het moederhart breekt. Maar wat doen ze het eigenlijk goed en wat ze zijn dapper en sterk!
  5. Hallo Miepie, Het is inmiddels al weer een paar dagen geleden sinds jouw laatste update, ik hoop dat dit betekend dat jullie een plekje hebben gekregen in het RmcD en dat je lekker alle tijd hebt om bij jouw kleintjes te kunnen zijn. Gaat het kolven nog steeds opwaarts?
  6. Wat heftig om zo iets van zo dichtbij mee te maken maar inderdaad hou je vast aan het feit dat een heel andere situatie is en dat jouw kleine wondertjes het erg goed doen. Fijn dat het kolven steeds beter lukt, wat bij mij hielp was om tijdens het kolven een doekje met geur van de kleine er bij te pakken mischien heb je iets aan die tip.
  7. Pleun, ik weet niet of Miepie het aanbod aan neemt maar vind het wel een superlief en goed bedoeld aanbod, echt top van je!
  8. Wat fijn om weer zo'n positieve update van jou te krijgen, super dat jij ons zo op de hoogte houdt. Echt heerlijk om te lezen dat jullie wonderkindjes het zo goed doen! Hoe moeilijk ook denk inderdaad ook aan jouw eigen rust, het wordt nog druk genoeg binnenkort.
  9. Wauw wat een prachtige kleine minimensjes! Ook ik hoop dat er een plekje vrij komt/is in het RmcD huis zodat je lekker dicht bij dit fantastische drietal kan zijn.
  10. Ik ben geen schrijver maar kwam toch zo vaak mogelijk even lezen hier, wat spannend is het allemaal geweest en wat is er veel gehoopt,gebeden en geduimd voor jullie 5! En nu zijn de drie wondertjes geboren en maken ze gezien de omstandigheden een fantastische start, wat een wonderen gebeuren er hier. Van harte gefeliciteerd met deze drie pracht kinderen en ook ik duim, hoop en bid nog even door opdat ze heel snel aan zullen sterken en jullie lekker kunnen genieten van elkaar als gezin. Lamijo
  11. Ook ik volg jouw verhaal al een tijdje en ook ik heb het gevoel dat ik je nu echt een hart onder de riem moet steken maar met welke woorden? Ik duim voor jou en de kleintjes en in mijn gebeden neem ik jullie mee...
  12. Dit is een onderwerp dat ook mij heel erg heeft bezig gehouden maar waar we nu een keus in hebben gemaakt die voor ons goed voelt. Onze cyro's (6) blijven in de vriezer liggen tot het doneren in Nederland ook echt mogelijk is. Ook wij zien de embryo's als het begin van het leven, maar voor ons gevoel is het dan ook niet meer dan dat. Het leren kennen van het leven en de liefde begint in de buik van de dragende vrouw, zij zal dan ook echt de moeder wezen en wij zijn enkel in staat om daarin bij te dragen. Een mooie gedachte om iemand een stuk op weg te kunnen helpen naar het ultieme geluk dat een gezin met zich mee brengt. Ik moet zeggen dat ik het ook top vind dat mensen het aan de wetenschap bij willen/kunnen dragen, wie weet wat ze hier weer van leren en hopelijk wordt het dan voor de volgende generatie weer makkelijker om tot een zwangerschap te komen, op die manier draag je hetzelfde doel uit, uiteindelijk iemand op weg helpen naar het ultieme geluk van het gezin, alleen bewandel je dan een andere route.
  13. Hoi Maaike, Ons mannetje was ook een klein ding bij de geboorte, 47 cm en 2625 gram was hij geen reus en dat na een voldragen zwangerschap, verder is hij nu na een jaar nog steeds niet de grootste maar kerngezond en een echt tukkertje want wat hij zijn koppie heeft zitten... hihi. Geen zorgen maken meid (moeilijk na wat je hebt mee gemaakt) maar je hebt er met zo'n klein poppetje wel weer lekker lang baby aan hihi.
  14. Wat ontzettend fijn voor jou! Heel veel succes met deze poging, ik duim voor een prachtig eindresultaat.
  15. Van harte gefeliciteerd en wat een prachtige naam!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden