Ga naar inhoud

Roos1982

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roos1982

  1. Hallo Allemaal, ik heb op 9 juni een punctie gehad en ben op 20 juni ongesteld geworden. nu wacht ik op de eerstvolgende ongesteldheid en vandaag zit ik al op de 40ste cyclus dag..... kan het voorkomen dat dit zo lang duurt. Ik heb nog geen tp gehad. ik vroeg me af of er meerdere vrouwen zijn die dit hebben meegemaakt....en eventuele tips hebben....
  2. Lieve dame's, Ik voel me zo rot! Ik zal even kort uitleggen waarom 8 dagen geleden heb ik een tp gehad. 4dagen daarna(woensdag) begon ik pijn te krijgen in me zij net boven het schaambot op internet werd er gesproken over bandenpijn ik was opgelucht dat ik waarschijnlijk toch in verwachting ben. Vandaag voel ik helemaal niks meer geen pijn geen steken geen kramp gewoon niks. De (bandenpijn) heeft totaal 3dagen aangehouden. Ik was best in de war en heb een zwangerschaptest gedaan Negatief! Logische achteraf volgens mij is het veelste vroeg om een week na de tp te testen. Wie heeft dit ook meegemaakt.
  3. Hoi Puck, gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik moet nog 1wk wachten voordat ik mag testen. Spannend allemaal geniet ervan meid!
  4. Lieve dame's Na de punctie had ik ontzettende last van pijn in mijn buik dat is inmiddels minder. nu heb ik menstruatie achtige krampjes de tp was 4 dagen geleden. Wie had(den)er nog meer menstruatieachtige krampjes en een positieve test!
  5. Lieve dames, Het zal ongetwijfeld al eens gevraagd zijn. Tips om de 2 wachtweken door te komen! Ik werk momenteel niet dus heb zat vrije tyd!
  6. Hoi Meiden, Ik heb 2dagen geleden een TP gehad :icon_smile: zoals jullie begrijpen zijn het hele spannende weken voor mij en mijn man! Nu zou ik graag willen weten wanneer jullie voor het eerst zwangerschap symptomen kregen?. Ik heb nog niet veel last helaas wel heb ik krampjes in me onderbuik. Hou mezelf maar voor dat het me baarmoeder is die zich aan het oprekken is :toppie:
  7. Roos1982

    Chagrijnig

    Lieve Dames, Sinds een weekje gebruik ik decapeptyl in combinatie met de Puregon(komende maandag mijn eerste echo) Ik begin nu een zeurende gevoel te krijgen in mijn onderbuik vooral aan de rechterkant. Ik begrijp ook wel dat me fokkels gestimuleerd worden. Maar ik wordt er zo chagrijnig door niet normaal meer!!!! Maar komt ook mede dat ik niet meer goed op mijn buik kan slapen:mad: Aan de andere kant denk ik ook van het is juist een goed teken dat me lichaam aangeeft dat het aan het veranderen is :icon_smile: Ik vraag me af als jullie ook zoveel last hadden/hebben van de puregon. Alle tips zijn welkom!
  8. Hoi Dames, heb even een vraagje ben nu 3dagen begonnen met de pil (Ethinylestradiol/ wec tablet 0,03/0,15) voor de icsi behandeling. Maar ben heel erg misselijk erdoor,Daarvoor heb ik nooit anticonceptie gebruikt. Wat is jullie ervaring met de Ethinylestradiol? Liefs Roos
  9. Roos1982

    rot gevoel

    Lieve dame's Ik zit met een rot gevoel... Ik ben mijn hele leven al te zwaar maar wel gezond! We zijn al ander half jaar bezig om zwanger te worden in feb zijn we naar de gynaecoloog geweest die constateerde dan de zaad van mijn man 0,0% is daarin tegen is de hoeveelheid wel goed. het advies dat ze ons gaf was dat ik juist moest afvallen voor de behandeling ik weeg 110 (veelste zwaar dat weet ik) ik moet 5kg afvallen mijn lengte is 178m Nu heb ik het gevoel dat het juist aan mij ligt terwijl ik niet degene ben die geen kinderen kan krijgen! hebben jullie dit soort situaties ook mee gemaakt? ik vind het best krom.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden