Ga naar inhoud

mare

Leden
  • Aantal Items

    475
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door mare

  1. Het is idd pittig, maar we gaan het samen wel redden.
  2. Hier blijft het een beetje gaan met vallen en opstaan...
  3. Sas, ik kom toevallig weer eens op het forum en lees dat je zwanger bent. Wat een mooi bericht! Gefeliciteerd!!
  4. Chris, bedankt voor het delen van jouw verhalen in het isala topic en alle steun en opbeurende woorden die je mij en ook anderen gegeven hebt! Waardevol! Fijn om te lezen dat het goed gaat met lisanne en steeds beter met jasper! Ik wens jullie heel veel geluk samen! Liefs mare
  5. Je zou ook op de site van freya kunnen kijken. Succes!
  6. Hoi barbara, niet om je ontmoedigen maar bij ons heeft het zkh altijd aangegeven dat na 3 pogingen ongeveer de helft van de stellen zwanger is. Ook bij ons geen duidelijke oorzaken waarom het met icsi niet gelukt is. Uit de bloedtesten kwam niets bijzonders. Wen noemt idd een aantal opties waar je verder naar zou kunnen kijken. Heb wel ervaring met gent maar niet met düsseldorf. Blijf vooral jouw gevoel volgen! Heel veel succes!
  7. Een vraagje.... Zijn er hier op het forum mensen die uitbehandeld zijn en ervaring hebben met het hulpboek 'leven met ongewenste kinderloosheid' van uitgeverij Boom? Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen! Liefs Mare
  8. Sas, wat naar dat de poging afgebroken moet worden, maar wel het meest verstandig...weet je ook al wanneer jullie weer verder mogen? Hier gaat het aardig goed, wel met vallen en opstaan.
  9. Wow sas, 32 follikels... Dat is veel! Kijk er mee uit, want overstimulatie is echt heel naar! Misschien weet je het nog, anderhalf jaar geleden lag ik met overstimulatie in het ziekenhuis. Ook bij mij hebben ze getwijfeld of de punctie door kon gaan en op basis van de bloedwaardes durfden ze het wel aan (meer dan 20 grote en heel veel kleine follikels). Bij de punctie 21 eicellen gevonden. De dag voor de tp werd ik zo ziek dat ik voor een week opgenomen ben. Op mijn dieptepunt hield ik 8 ltr vocht vast rond mijn buik, was heel naar en was er goed ziek van ... Helaas mocht er door de overstimulatie geen tp zijn en de embryo's waren niet goed genoeg om in te vriezen. Hoe meer eicellen hoe minder de kwaliteit werd ons verteld...kortom een hele poging voor niets... Nu is dit wel het meest nare scenario en hoop ik dat dit alles je bespaard blijft! Niet om je aan het schrikken te maken, maar wel om je te waarschuwen. In gent kreeg ik tijdens de laatste poging om deze reden geen pregnyl om de punctie te timen maar decapeptyl. Dit zou de kans op overstimulatie verkleinen. Heel veel succes met de poging! Hopelijk kan je gewoon door gaan zonder ellende!
  10. Ff weer spieken op het forum sinds lange tijd...sas, hoe is het? Inmiddels al met een nieuwe poging bezig?
  11. Bedankt voor jullie lieve reacties, krijg er tranen van in mijn ogen! Doet me goed! Guusje, een jaar verder nu... Goed om te lezen dat het ondanks alles goed met jullie gaat en jullie relatie supersterk is! Ink, de cryo was inderdaad helaas niet goed ontdooid. Heel veel succes met jullie cryo! Moon, ook een zwaar traject achter de rug. Gelukkig hebben jullie een prachtige dochter mogen krijgen! Gaan jullie nog door voor een brusje? Tool, inderdaad helaas een herkenbaar verhaal (heb jouw verhaal een beetje vanaf de zijlijn gevolgd). Fijn dat jullie het leven ook langzaamaan weer op beginnen te pakken! Noor, 14 icsi's, hoe heb je het vol kunnen houden! Gelukkig wel een prachtig wondertje gekregen. We hebben er vertrouwen in dat er weer andere mooie dromen ontstaan! Naast de leegte en het verdriet voel ik ook een stuk opluchting dat ons leven niet meer beheerst wordt door ziekenhuisbezoeken, slopende behandelingen en teleurstellingen. Al blijven dagen zoals deze natuurlijk erg dubbel, maar dat hoef ik jullie niet uit te leggen. Vorig jaar hadden we op moederdag voor het eerst een positieve test in onze handen, dus het zal altijd een bijzondere dag voor ons blijven. Al is het nog nauwelijks te bevatten dat we binnen een jaar van 'zwanger' naar 'nooit een kindje' zijn gegaan. Maar ook hier zullen we onze weg wel in vinden. Hebben jullie eigenlijk nog iets 'bijzonders' gedaan om het traject af te sluiten, iets symbolisch ofzo?
  12. sas, wat balen zeg dat het niet gelukt is. Hopelijk kan je nog wel een beetje genieten van jouw eerste echte moederdag! E82 en mama2009, welkom en veel succes met alles. E82, zo te lezen hebben jullie ook al het nodige meegemaakt. mama2009, je bent zeker niet alleen en helaas hier niet alleen succesverhalen :-( was het maar waar! Hier gaat het wel redelijk. Natuurlijk verdrietig en een leeg gevoel, maar ook wel een beetje opluchting dat ons hele leven niet meer in het teken staat van ziekenhuisbezoeken, behandelingen en teleurstellingen... natuurlijk is zo'n dag als vandaag wel extra pijnlijk, zeker omdat we vorig jaar op moederdag een positieve test hadden en natuurlijk super blij waren... hoe raar kan het lopen. Binnen een jaar van 'zwanger' naar 'nooit een kind krijgen', nog niet helemaal te bevatten.
  13. Bedankt voor jullie begrip! Sas, nog niet getest? Wat zegt je gevoel?
  14. Helaas werkte het bij mij niet...
  15. Voor mij komt nu het moment dat ik meer afstand ga nemen van het forum. Af en toe zal ik toch nog even komen spieken ;-) Op deze manier wil ik jullie bedanken voor al het begrip, de lieve berichtjes en de steun tijdens de periode in de mmm. Tot ons verdriet gaan we met 'lege handen' verder, maar ook met een heleboel ervaringen die ons (naast een hoop verdriet) ook sterker gemaakt hebben. Ik wens iedereen heel veel kracht, succes, sterkte en geluk met alles wat op jullie pad zal komen! Bedankt! liefs mare
  16. lieve dames, Ik ga wat meer afstand van het forum nemen, maar zal af en toe even komen spieken hoe het met iedereen gaat. Bedankt voor de momenten dat ik hier mijn verhaal kwijt kon, het begrip en alle lieve reacties. Ik kan even niet goed onder woorden brengen hoeveel dat voor mij betekend heeft! Sas, heel veel succes nog even, hopelijk kleur jij dit topic even mooi groen! Voor alle dames, heel veel succes, sterkte en geluk met alles wat op jullie pad komt! Liefs Mare
  17. Bedankt voor jullie lieve reacties! Doet me goed!
  18. Thanx voor alle lieve reacties. Amanda, het medisch traject laten we achter ons. Wij denken niet aan adoptie of (volledige) pleegzorg, misschien in de toekomst wel iets met weekendpleegzorg, maar dat zien we tegen die tijd wel. Eerst alles maar even laten bezinken.. Ik had ook alleen eenmalig pregnyl bij cryo tp in eigen cyclus. Iedereen veel succes!
  19. Bedankt voor alle lieve reacties, jullie zijn schatten!
  20. Helaas slecht nieuws hier....de cryo is niet goed ontdooid. De mmm stopt hier voor ons. Waar we bang voor waren is nu realiteit, we zullen tot ons grote verdriet nooit papa en mama worden. Ik wens iedereen veel succes!
  21. Helaas slecht nieuws hier....de cryo is niet goed ontdooid. De mmm stopt hier voor ons. Waar we bang voor waren is nu realiteit, we zullen tot ons grote verdriet nooit papa en mama worden.
  22. Dank je! Hoe is het met he? Kom je de wachtweken een beetje door? Hoe is het met de andere dames?
  23. Joyce, dank je!Je hoeft geen bloed te verliezen bij de innesteling. Sommige vrouwen hebben dat wel, maar ook heel veel niet.Gevoelige borsten en tepels kunnen zowel van de pregnyl komen of een teken zijn van een zwangerschap is mijn ervaring. Heel veel succes!
  24. Dit bankje is volgens mij prachtig 'lentegroen' begonnen! Zwangere dames, gefeliciteerd! Ik hoop jullie snel te volgen! En voor alle wachtenden, heel veel succes! Voor ons gaat dit een super spannend wachtbankje worden, want dit is onze laatste kans op een kindje... vrijdagmiddag gaat onze laatste cryo ontdooid worden en deze wordt zaterdag teruggeplaatst als alles goed gaat. Fingers crossed!
  25. Misschien heeft het idd met de studie te maken. Heel veel succes!!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden