Ga naar inhoud

Stephie

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Stephie's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Dreetje: 39 jr. 1ste kind, 2de IVF Janneke: 40 jr. 1ste kind, 1e ECD (na 4 IVF) Stephie: 38 jr. 2e kind, 1e IVF maar spontaan zwanger tijdens downregulatie, helaas miskraam :( Wensmam: 1 dochter, 1 mk, zwanger via ECD Loeseke: 37 jaar, 2e kind, allebei ICSI Cigdem: 31 jaar, 2de kindje, 2de IVF Minoes: 29 jaar, 2e kindje, natuurlijk zwanger (eerder 5x ICSI) Uitgerekende datum: Janneke: 12 januari Wensmam: 15 januari Dreetje: 16 januari Loeseke: 16 januari Cigdem: 16 januari Minoes: 23 januari Eerste echo: Dreetje 26 mei Wensmam 26 mei Loeseke: 30 mei Janneke: 30 mei Cigdem: 3 juni Minoes: 10 juni Tweede echo: Dreetje: 18 juni wensmam: 05 juni Derde echo: Dreetje: 7 juli wensmam 20 juni
  2. Sh*t Simba, wat ontzettend balen. I know the feeling maar daar wordt het niet beter van. Sterkte!
  3. Helaas, sinds gisteravond weer bloedverlies en nu ook flinke buikpijn, een miskraam :( het is niet anders, beter nu dan over een paar weken, maar toch, het zou zo leuk zijn geweest en zoveel heisa hebben gescheeld. Ik duim voor jullie allemaal door dames! De afspraak dinsdag laat ik staan, kunnen ze gelijk kijken of alles weg is en dan kunnen we gaan bespreken hoe nu verder...
  4. Het bruinverlies is inderdaad gestopt! Ik snap er niks meer van, de echo van begin deze week liet maar zo'n prille zwangerschap zien, dat ik nog steeds denk dat het niet goed is, maar dit geeft weer hoop...Dinsdag mag ik weer voor echo, hopelijk zien we dan meer. En als het niet zo is, dan is het ook duidelijk, dan weet ik tenminste welke kant het op gaat. Succes allemaal dames, ik duim gewoon verder!
  5. :( ik denk dat ik een miskraam aan het krijgen ben. Afgelopen maandag had ik een echo op het werk, bij 5+5 wk, maar er was alleen een klein ringetje te zien, als bij ruim 4 wk. Ik zou theoretisch iets minder ver kunnen zijn, maar aangezien ik inmiddels ook bruinig bloed verlies, denk ik dat het mis is hier :( helaas, het was te mooi om waar te zijn...dinsdag naar de fertiliteitsarts, kijken hoe het er dan uit ziet maar ik denk niet goed. Ik duim voor jullie allemaal!
  6. Ja die onzekerheid, pfff, en dat zenuwachtige gedoe, vloei ik nu wel of niet (niet, gelukkig, maar pfff). Ik kon het niet laten vandaag weer te testen en hij was ietsje donkerder dan zondag, dus het is echt zo :) Een collega heeft aangeboden maandag al een echo te doen, dan ben ik 5+5 weken, ik denk dat ik me net meer kan beheersen tegen die tijd...Qua klachten ook hier wat vollere borsten (maar ik geef nog 1x per dag bv aan de oudste, dat scheelt volgens mij), wat misselijk en de koffie smaakt niet meer en die rommelende darmen! 's Avonds moet de broek open hoor. O ja, en een trekkend gevoel in mijn liezen en soms wat pijn/trekkend gevoel bij mijn keizersnede-litteken. Nou ja, we wachten af he meiden! Heel hard duimen en hopen!
  7. Wie is wie: Simba: 38 jr. 2de kind, 3de IVF Dreetje: 39 jr. 1ste kind, 2de IVF Janneke: 40 jr. 1ste kind, 1e ECD (na 4 IVF) Stephie: 38 jr. 2e kind, 1e IVF maar spontaan zwanger tijdens downregulatie Wensmam: Loeseke: Uitgerekende datum: Simba: 11 januari Wensmam: 12 januari Janneke: 12 januari Dreetje: 15 januari Stephie: 15 januari Loeseke: 16 januari Eerste echo: Stephie 22 mei Dreetje 26 mei Wensmam 26 mei Simba: 27 mei Loeseke: 30 mei Janneke: 30 mei Tweede echo:
  8. Hoi dames, mag ik ook meekletsen? Ik ben dan wel niet zo fanatiek hier, maar toch...ik ben 38 jaar en onze oudste is ruim 1 1/2jaar, ze is een cryo van onze 2e IVF. Ik was net weer decapeptyl gaan spuiten voor een IVF-poging voor een 2e kindje. Het duurde nogal voordat mijn menstruatie kwam, en afgelopen zondag dacht ik, misschien moet ik even een testje doen, blijk ik zwanger! Spontaan! Terwijl we bijna 6 jaar op de oudste hebben gewacht en de kans op een spontane zwangerschap niet zo groot is... Maar goed, nu zijn we er nog niet, ik heb 4 miskramen voor de geboorte van onze dochter gehad dus ben nogal onzeker. Ergens voelt het wel goed, maar ja, de twijfel blijft. Ik voel van alles, of ben bang wat te voelen? En ben bang voor bloedverlies, want zo begonnen de miskramen ook. Kortom, een heel spannende tijd, die vast heel herkenbaar is voor jullie. In de MMM ben je toch meer op alles gespitst denk ik. Trouwens, fijn dat hier ook wat oudere moeders zijn, sommige andere fora zijn zulke jonge meiden allemaal, daar voel ik me niet zo bij thuis. Ook herkenbaar?
  9. Hoi, ik ben nieuw hier en zal me even kort voorstellen. Ik ben "Stephie", 35 jaar en getrouwd. Wij hebben al het nodige meegemaakt: stop anticonceptie eind 2007, onbegrepen subfertiliteit, in 2008 starten met IUI's, uiteindelijk zwanger na de 4e IUI (2009), de eerste keer een missed abortion bij 10 weken, curettage, hysteroscopie, daarna nog 2x kort zwanger na IUI (eind 2009 en april 2010) maar 2x een vroege miskraam bij 5-6 weken, habituele abortus-onderzoek: geen bijzonderheden, in totaal 16 IUI's gehad, maar niet meer zwanger. Dus na overleg zijn we in oktober 2010 verder gegaan met IVF. Prima verlopen, eerste poging 8 eicellen, ook 8 bevruchtingen, 5 A-kwaliteit, 1 tp: niet gelukt, 4 cryo's, waarvan maar 1 goed ontdooid, niet zwanger. Tweede IVF (maart 2011) te weinig follikels, escape-IUI, niet zwanger. Poging 2.2 (punctie 30 mei) weer 8 eicellen, 5 bevrucht, 4 A-kwaliteit, 2 terug geplaatst, zwanger! maar helaas weer vanaf de dag voor de test bloedverlies, HCG 33, dus te laag, 2 dagen later (gisteren) HCG 21, dus weer een vroege miskraam. En daar zitten we nu. De fertiliteitsarts gaat weer in overleg om te kijken of er nog meer onderzoek mogelijk is. O ja en ik werk zelf in een ziekenhuis, zit "in het vak" zogezegd... Ik hoop op dit forum meer herkenning te vinden dan op andere fora. IVF-mensen zijn er overal wel, herhaalde miskraam-mensen ook, maar die combi he, dat maakt het extra ingewikkeld.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden