Ga naar inhoud

mamavan2

Leden
  • Aantal Items

    32
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

mamavan2's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Stiertje, ook hier gefeliciteerd met de verjaardag met jullie meiden! En met kippenvel heb ik je verhaal zitten lezen..... Sorpresa, ook hier veel problemen gehad met poepen bij ons meisje! In het ziekenhuis heeft ze verschillende keren een clysma gehad met moedermelk. En nu krijgt ze forlax en gaat het stukken beter (dit mag vanaf een half jaar pas). Ik hoop dat het snel beter gaat met jullie meisje. Hier waren de pampers bij de DA in de aanbieding. En ik ben altijd bang om zonder te zitten en ze hadden hier 5+ en 6 op voorraad en die zie je niet in alle winkels, vandaar de grote voorraad. Bij de etos zijn de luierdoekjes in de aanbieding, zowel die van Etos zelf als van pampers dus ook daar een doos van meegenomen. Door de vroeggeboorte heeft de tweeling de eerste 3 maanden in het ziekenhuis gelegen. De eerste 3 weken is mijn vriend er ook bij geweest en hebben we in het ronald mc donald huis gelogeerd. Daarna heb ik bij mijn schoonzus gelogeerd en is mijn vriend weer gaan varen. Maar door het kolven moest ik er elke nacht toch om de drie uur uit. Nadat we naar het CWZ zijn verhuisd mocht ik daar blijven slapen en hielp ik met alle voedingen. Toen ik eenmaal aan boord was en we moesten 's nachts varen was mijn vriend wakker en dan gaf ik ze om en om de fles en hield hij er ook een vast. En dan stopte ik ze weer om en om weer naar bed! Overdag deed ik ook het meeste omdat hij vaak buiten aan het werk was. Nu zijn ze 2 jaar en heb ik al die tijd niet echt meer uitgeslapen. Ach, af en toe ben ik kapot maar dat gaat ook weer over............ Vanaovnd nog even gezellig met mijn zusje naar de plaatselijke kroeg en morgen ong even boodschappen en dan gaan we weer lekker naar boord om ons gezinnetje compleet te maken!
  2. Ben sinds dinsdagmiddag heerlijk bij mijn ouders geweest en morgen rijd ik weer naar boord! Moest helaas wel bijna 500 km rijden maar is gelukkig erg goed gegaan. Heb een grote stop gedaan van een uur. Woensdag naar de theatervoorstelling van Bumba geweest wat de kinderen helemaal geweldig vonden! Is ook erg leuk opgezet en echt voor deze leeftijd. Gisteren bij de oogarts geweest voor controle en de ogen zien er goed uit en hoef pas in decemebr voor een nieuwe controle teurg te komen. Vanmorgen zijn we ook weer door de keuring bij het cb gekomen. Ze praten nog wel te weinig en als ik wil kan ik naar logopedie maar dat zie ik (nog) niet zitten! Ze brabbelen de hele dag en verstaan elkaar prima. Wacht nog liever een jaartje voordat ik actie onderneem.... Morgen boodschappen doen en weer naar boord. Gelukkig maar 20 minuutjes in de auto en mijn papa rijd achter me aan omdat ik anders de spullen niet meekrijg!hahahaha.... de pampers waren in de aanbieding en heb weer 18 pakken ingeslagen....... Geniet van jullie weekend!
  3. Vanmorgen door het slechte weer niet kunnen gaan rijden. Heel irritant die sneeuw! Maar gaan we morgen nog een poging wagen, helaas betekent dat wel nog iets verder rijden maar ja ik moet er iets voor over hebben......... Heb mijn ouders bijna 2 maanden niet gezien (en zij de kleinkinderen natuurlijk niet) dus heb erwel even zin in. Betekent voor mij ook een paar dagen rust want mijn moeder neemt dan veel uit mijn handen!!! Even weer nieuwe energie opdoen!
  4. Sorpresa, heerlijk toch................................Af en toe heb je dat gewoon nodig! Lianne, fijn dat de verjaardag zo gezellig is geweest! Hier zijn ze dan 2 geworden maar kreeg op een gegeven moment het idee dat ze de cadeautjes een beetje moe waren! hahaha Ik ga morgen voor een kleine week naar mijn ouders. Helaas moet ik wel 4 uur met ze in de auto, ben benieuwd hoe het gaat. Wil proberen om in 1x te gaan rijden en anders een lange tussenstop maken. Woensdag ga ik met 2 vriendinnen en hun jongens naar Bumba. Hopelijk vinden I. en T. het leuk. Donderdag en vrijdag nog afspraken staan bij de oogarts en CB. En natuurlijk nog wat leuke dingen doen, shoppen en op visite bij vriendinnen. Hopelijk gaat het allemaal lukken.................... Wij zijn nu in Duitsland en het sneeuwt alweer de hele ochtend, van mij mag de zomer beginnen! Op internet kun je alwwer de nieuwe voorjaars- en zomercollectie shoppen en dan verlang ik helemaal naar de zon!!!
  5. Hieperdepiep hoera!!! Gefeliciteerd met jullie kids! Veel plezier vandaag! Hier helaas niet echt een leuke zwangerschap gehad. In het begin, tot ongeveer 16 weken, regelmatig bloedverlies en toen ik eindelijk begon te geloven in een goede afloop kreeg ik met de 20 weken echo te horen dat bij 1 van de kindjes een scheurtje in de vliezen zat, ofwel: gebroken vliezen. Opgenomen in het ziekenhuis ter observatie en met 29 weken bevallen binnen 1,5 uur, waarin ik ook nog vervoerd ben naar een ziekenhuis met een nicu. In het begin hebben ze nog wel wat opstart problemen gehad en daarna alleen wat kleine probleempjes. Som zou ik nog graag een keer zwanger willen zijn en dan mogen/kunnen genieten van de zwangerschap. Maar de angst voor weer zo'n verhaal maar nu met 2 kleintjes erbij is voor ons reden genoeg om te zeggen: "geen mmm meer".
  6. Hier ook een heel ongeduldig mannetje en wanneer iets niet heel snel lukt meteen huilen!!! Papa kan daar ook niet zo heel goed tegen maar gaat nu ze groter worden wel steeds beter! Hier komt het gooi- en smijtwerk ook echt van ons mannetje!!!
  7. Dan hoef ik nog maar even!!! Moet wel zeggen dat ze steeds meer samen doen (lees: ondeugend zijn!). Eerst was alles alleen maar zie je steeds meer samen, echt leuk! Samen spelen is nog niet echt meer afpakken! Altijd moeten hebben wat de ander heeft en aangezien we niet van alles 2 hebben geeft dit nog weleens strijd! En hoewel Iris in het begin alles heel makkelijk afgaf doet ze dat toch wel steeds minder!! En inderdaad, Lianne, soms vergeet je dat je moe bent....... maar wanneer we hier een onrustige nacht hebben gehad met weinig slaap dan merk ik meteen dat ik slecht tegen weinig slaap kan! hahahaha
  8. Lianne, helaas niet op vakantie maar wij zijn schippers en komen dus op veel plekken! Zitten nu op de Moesel waar we als het goed is woensdag gaan lossen! Elinorac, heb je dochter gespot op fb! Wat een dametje al! Sorpresa, die vermoeidheid gaat over hoor! Toen ik uit ziekenhuis kwam met de tweeling was ik helemaal gesloopt en dacht aan boord wordt het veel makkelijker maar helaas............ Wij kwamen met 7 voedingen aan boord maar ging prompt terug naar 8 voedingen dus weg slaap! Gelukkig gingen ze snel terug naar 7 voedingen en langzaamaan werd het makkelijker en ging de vemroeidheid weg! Probeer zoveel mogelijk slaap mee te pakken of wanneer de tweeling slaapt ff rustig op de bank met een kop thee! Hier sliepen ze best snel door maar zijn ze verschrikkelijk vroeg wakker! Tijs is vaak al om 06.00 uur wakker. Soms leg ik hem bij mij in bed, zoals vanochtend, en toen heeft hij nog lekker tot 7.30 uur geslapen. Iris werd ook pas rond die tijd wakker! Heerlijk.............. Omdat uitslapen echt verleden tijd is laten we elkaar wleeens een beetje uitslapen maar dat kan alleen wanneer we stilliggen. Maar daar kan ik echt van genieten! Het NEE zeggen gaat de hele dag door. EN eerst probeert de een het en dan de ander..................... geweldig om te zien maar ook erg vermoeiend! Maar ach, het is allemaal eenm fase en het gaat al zo snel!!!
  9. Lianne, hoe is je polowedstrijd gegeaan??? Elinorac, hopelijk knapt de oudste op en kunnen jullie morgen toch nog lekker naar de beekse bergen! Ik las ergens anders dat jullie opgeruimd hebben!!! hahahaha, moet je hier einde van de dag eens zien..............................overal speelgoed!!!! Helaas kan ik daar heel slecht tegen maar goed, als ze op bed liggen ruim ik allles weer op!Hier moesten ze er ook niets van hebben wanneer ze in de wandelwagen in slaap waren gevallen om ze naar bed te brengen! Sorpresa, gefeliciteerd! De tweeling al 1 maand oud! Ik heb van het eerste elke maand een foto op dezelfde plaats genomen, erg leuk om terug te zien hoe ze groeieden en veranderden! Stiertje, nachtelijk kletsen is misschien fijner als krijsen maar nog steeds niet fijn! Als ze hier wakker worden leg ik ze terug zonder iets te zeggen, muziekje aan en weer weglopen! Soms werkt, soms ook niet! Succes! Helaas blijft het nadoen niet tot elkaar beperkt maar ook papa en mama nadoen is erg leuk!!! Maar nu moet je zelf zo gaan oppassen wat je doet of zegt!!! Het is een leuke periode maar ook een drukke want voor mijn gevoel ben ik de hele dag aan het NEE zeggen! Waarschijnlijk zijn we maandagavond op de plaats van bestemming en hebben we dinsdag vrij, eens kijken of we nog iets leuks kunnen gaan doen in de omgeving!
  10. Hier ook een meisje met poepproblemen! Nu gebruiken we al bijna een jaar Forlax en gaat het super! Geen schreeuwend meisje meer wat heel nodig moet poepen maar niet kan! Volgens de ka kunnen deze poeders ook niet voor luie darmen zorgen en durf ik het dus gerust te gebruiken en wat kun je toch blij worden van een makkelijk poepend mensje!hahaha Helaas zit zwemmen er bij ons ook niet in, door ons varende beroep! (best raar want water genoeg om ons heen!) Kinderen vinden het wel heerlijk als we gaan! Eerste jaar durfden we niet goed vanwege het exzeem bij ons dametje! Gelukkig gaat dat nu heel goed en is ze er zo goed als vanaf! Wat een geweldig stel vrienden die langskomen om jullie kanjers te bewonderen! Wij zijn met 3 stellen in de mmm bezig geweest en op het moment was het erg fijn om met elkaar over alles te kunnen kletsen en alles te delen...... spuiten, uitgangsecho's, puncties, delingen, terugplaatsingen en natuurlijk de teleurstellingen en de vreugde! Lianne, gezellig dat je mee komt kletsen!!! Hier weer wat nieuws, elkaar de hele dag nadoen en dan het liefste zichzelf uitkleden!!!! Ik ga er 2 omkleden en in bed doen want ze zijn niet te genieten!
  11. Stiertje, wij gingen niet zo vaak zwemmen, helaas! Maar toen ze konden gaan staan hebben wij het uitgeprobeerd en ze tuimelen erg makkelijk voorover! Maar als je ze nu al gaat gebruiken en je wilt regelamtig gaan zwemmen dan heb je er in ieder geval veel plezier van! Was alleen een tip! Toenb ze klein waren vond ik ze wel fijn want ze liggen op hun buik in het het water (soort zwemhouding!) en dat vonden ze wel lekker!
  12. Stiertje, wij hebben deze banden ook en helaas maar kort gebruikt! Kregen in een duits zwembad het advies om ze niet meer te gebruiken wanneer ze er mee kunnen staan want dan duikelen ze heel snel voorover met de band!Je hebt ook banden waar ze in kunnen zitten, die lijken me ook heel handig.................. Hier was het vsanmorgen om 05.30 uur feest en om 10.00 uur waren ze niet genieten dus naar bed gedaan. Nu is ons meneertje al weer wakker maar ons dametje slaapt nog heerlijk!
  13. Sorpresa, succes op het CB straks en hopelijk kun je je kids even "dumpen" en zelf even lekker slapen! Ik kan ook erg slecht tegen weinig slaap! Nu mag ik niet mopperen want normaal slapen ze bij ons de hele nacht maar vanmorgen om 05.30 uur huilde onze dame heel hard dus bij ons in bed gelegd. Natuurlijk werd ons mannetje ook wakker, dus ook in bed! Zelf moesten we er om 06.00 uur uit om het schip te verhalen dus ben benieuwd tot hoe lang ze het volhouden want ze hebben niet meer geslapen! Vanavond maar proberen op tijd naar bed te gaan!
  14. Hier slapen ze nog zeker 2 uur in de middag! Heerlijk, even wat dingen doen waar ik geen hulp bij wil (lees: strijken, administratie, etc..) Laatst hebben ze met z'n 2en in een 2pesoonsbed geslapen! Na enig huilen zijn ze toch in slaap gevallen. Ze hebben ook weleens in de easywalker geslapen, die kun je helemaal platklappen, ging ook goed! Hebben ook getwijfeld om een andere buggy te kopen maar doen het toch niet. Wij zijn allebei lang en als we gaan wandelen is het vaak voor langere stukken (omdat je met een schip meestal ergens achteraf ligt). hahaha, die beenruyimte die ze nu nog niet gebruiken, gebruik ik voor de boodschappen!!!! Kan daar 4 tassen kwijt!!! En tussen hun in kan ook nog een tas met daar bovenop wat speelgoed!
  15. hahaha, dat gezeul inderdaad....................................... Wij hebben de easywalker en daar konden we de maxicosis op klikken. Dus nooit de reiswiegen aangeschaft. Omdat we weinig konden wandelen en we de reiswiegen niet konden meenemen in de auto hebben we ze nooit gekocht! In onze vorige auto kon de kinderwagen er net in maar nu hebben we een station en gaat het wat makkelijker maar als ik een paar dagen naar mijn ouders ben geweest en ik moet ook nog boodschappen meenemen moet ik nog steeds puzzelen om alles mee te krijgen!!! Laastst grapten we ook al dat we nooit op vakantie kunnen met de auto want dat past gewoonweg niet! Met het CB heb ik niet zoveel, ja voor het wegen en meten maar verder......................... Hopelijk heb jij er betere ervaringen mee! Hier al de hele dag een huilirig ventje en geen idee wat er aan de hand is maar zal blij zijn als het bedtijd is!!!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden