Ga naar inhoud

kmo

Leden
  • Aantal Items

    33
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Recente Bezoekers van dit Profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet getoond worden aan andere gebruikers.

kmo's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hi allen, nou Marlijnne, je bent niet de laatste hoor. Gister 40 weken... en nog geen aanmelding van een kleine. Gelukkig vruchtwater voldoende, bloeddruk goed, wel btje eiwit in urine. Morgen voor de zekerheid maar langs brengen en donderdag weer controle. Ik hoop ook nog op een spontane bevalling en geen inleiding ergens tegen volgende week weekend. Daar zitten gelukkig nog heel veel dagen tussen... maar ik heb t wel gehad. Vandaag en gister een baaldagje, lekker janken, nu balen van de koppijn die ik daarvan overgehouden heb, Zo meteen maar weer naar bed... :-)
  2. Bedankt voor de rwacties. Ondertussen blijft het stil.. Hoeveel tijd kan daar tussen zitten? Nu heb ik het idee dat t misschien toch wat anders is, bv het stellen van de baarmoeder ofzo, (want nu voel ik de baarmoeder wel) of is het gewoon dat er tijd tussen zit?
  3. Wie voelt er al wat? Ik voelde net een geborrel/geklop net boven mn schaambeen... Wel heel ritmisch, niet af en toe, maar alsof ie ff heel actief was, maar is dat zoals t voelt???????
  4. ik heb ook nog een plaats in de auto. Omgeving Rotterdam.
  5. Zo, ik mag eindelijk weer koffie met cafeine. Weg die gore deca-koffie
  6. Zwanger, wie had dat gedacht bij de derde ICSI-poging. Soms nog onwerkelijk, maar we kunnen er niet om heen als t kleintje zien bewegen op de echo! Super! Eindelijk de medicatie uit de groentela. Doen jullie een pretecho? Zitten daar risico's aan verbonden?
  7. Yes! Ook ik ben zwanger! 3e ICSI! Nu 5 weken en 3 dagen, 15 maart eerste echo. Uitgerekende datum 27 oktober. Onwerkelijk nog, zeker nu ik sinds donderdag met griep op bed lig en sinds gister misselijk... Zo aan het duimen richting 15 maart. Gelukkig geen hoge koorts gehad en ook kort temperatuursverhoging, hopelijk geen invloed op ons vruchtje! Zo, uurtje uit bed is nu wel de max. Op naar bed met een gembertheetje en wat slaap.
  8. Bedankt allemaal voor de antwoorden, na de eerste berichten heb ik direct tarwekiemolie en granaatappelsap gekocht, dat laatste is niet superlekker, maar is goed te doen. Voor de komende terugplaatsing (duimend dat ie goed ontdooit en doorgroeit) heb ik bedacht dat ik op mn werk met jonge kinderen de lichamelijke conflicten even uit de weg ga, in het kader van niet te zwaar tillen. Over de sex na terugplaatsing is me in het ene ziekenhuis 6 dagen verteld (tp na punctie) en nu bij cryo in ander ziekenhuis 2 dagen, dit ivm de samentrekking van je baarmoeder. Denk dat t bij net na de ivf langer is, omdat t embryo jonger is en dus later innestelt, bij de cryo is ie al wat dagen verder en nestelt ie na 2 dagen in. @ Rachel, wat heb jij tegen de acupunctuur gezegd dat t probleem is of waar je hulp voor wou? Verder ga ik net als de vorige pogingen geen kruik direct op mn buik gebruiken, geen caffeine en theine en wel gravitamon. Mn fruit en rauwkost wassen of schillen en mn vlees goed gaar... En inderdaad veel duimen!
  9. Hallo allemaal Ik ben heel erg benieuwd naar of jullie websites/info hebben over alternatieve geneeswijzes, zoals acupunctuur (wat heb je daar dan laten behandelen?) of voedingssuplementen, tarwekiemolie, what else? groet
  10. kmo

    cryo tp in december

    zo, zo teleurgesteld!
  11. kmo

    cryo tp in december

    Wow apple, super voor-kerstkado! Dat ie maar goed mag groeien!!! Ik twijfel inderdaad over wanneer ik zal gaan testen, denk of oudjaarsdag of nieuwjaarsdag... gezien jouw telling zou ik ook vrijdag al kunnen testen... maar dan moet ik werken... Anyway, keeping up the gooed vibe! En jouw bericht helpt daarbij!
  12. kmo

    cryo tp in december

    Spannend allemaal he? Gisterochtend werd ik gebeld en ik was zo blij! De eerste emmy die de vriezer verliet heeft t meteen goed gedaan en is gister terug geplaatst! Dat ie tot de 50% hoort die goed ontdooit en gegroeid is, vind ik al zo bijzonder. Nu duimen en een beetje rustig aan doen en hopen dat ie ook hoort tot de 40% die innestelt! Inderdaad na 12 dagen testen kan, maar wat ik me nu afvraag is dat ik 7 dagen na TP eigenlijk al mn cyclus hoor te starten. Op die manier weet ik mogelijk al eerder wanneer t mislukt is, toch? Dan zal t lastig zijn om te wachten met testen... wat denken en doen jullie?
  13. kmo

    cryo tp in december

    Yes, vandaag tweede follikelmeting gehad. 17 mm en baarmoederslijmvlies zag er goed uit! Voor de zekerheid nog even een ovulatietestje, bij negatief had ik vanavond mogen pregnyllen. Maar de test was positief, dus maandag wordt er een emmy ontdooid, en dinsdag horen we en hebben we hopelijk onze terugplaatsing.... brrrrr spannend, Succes allemaal!!! Oja, na hoeveel dagen mag je eigenlijk testen of de poging geslaagd is? groetjes stuiterend balletje
  14. kmo

    cryo tp in december

    Gefeliciteerd Apple! Ga je nog dingen doen om te kijken of je t proces nog wat kan beinvloeden? En wil je vertellen hoe t bij je gegaan is vanaf cyclusdag 1, ben benieuwd! Ik vandaag FM gehad, 11 mm op dag 9. Donderdag terug komen en evt savonds toch een spuitje zetten zodat t eitje springt. Tenslotte komt de kerstsluiting eraan! Spannend hoor! Brrr. Verder is t een beetje stil op t forum?! groetjes
  15. kmo

    cryo tp in december

    ik overmorgen... wel al begonnen met testen. zo aan t hopen dat we op tijd zijn! @ Sylvia, is er inmiddels al wat op gang?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden