Ga naar inhoud

Loeseke

Leden
  • Aantal Items

    82
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Loeseke

  1. Mijn meisje is ondertussen alweer 15 weken, 7 kg en 64 cm, ze krijgt nog steeds borstvoeding. Afgelopen 2 weken heeft ze al een paar keer doorgeslapen van 19 tot half 7, wie weet dat het zo blijft. Ze is aan het brabbelen en probeert al op haar zij te draaien. Zoon vindt haar nog steeds lief, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Ik heb nog 2 weken vrij, ik geniet nog wel van de dagen thuis. Het is ook wel weer fijn om te werken, weer een ander dag en gesprekken. Komende week gaat meisje een ochtend wennen op het kinderdagverblijf, ik ben benieuwd hoe het gaat. Zoon gaat er altijd met plezier heen. Morgen heb ik een avondje weg met vriendinnen, we gaan uiteten en voor mij een eerste glas wijn in een jaar drinken. Wat vervelend pien dat je problemen hebt met slapen. Ik vond de eerste periode wel heftig met weinig slaap en veel voeden. Mijn man is aardig waaks en slaapt licht, dus hij gaat er vaak al uit.
  2. Pittig inderdaad de nachten, ik ben blij dat we een paar weken verder zijn. Ik heb nu 2 nachten 6 uur achter elkaar kunnen slapen, heerlijk. Ze drinkt 's avonds van 18 tot na 19 uur en slaapt dan soms tot 3 uur:laugh:. Vanavond heeft ze zelfs 1 1/2 uur gedronken, ben benieuwd wat ze gaat doen. Mijn man helpt goed mee, hij haalt haar 's nachts altijd uit bed en verschoont haar, en ik legt haar vaak ook weer terug in. Mijn energie begint wel weer een beetje terug te komen. Ze begint al steeds meer te lachen, echt super lief, en zoon heeft weinig hinder van alle veranderingen. Zaterdag was man een dag weg en ben ik alleen met de kindjes op stap geweest. Eerst naar de markt en daarna snel wat drinken met vriendinnen. In het cafe was een zandbak, dus zoon heeft zich goed vermaakt. Het kost nu wel meer tijd om de deur uit te gaan en iedereen in de auto te hebben bevestigd. Lijkt me fijn als ze straks mee kan op de fiets. dan neem ik lekker mijn draagzak mee en ben je een stuk mobieler. Hier is iedereen ook verkouden, het otrivin snotzuigertje doet goed zijn werk. Snuffie: al veel zh bezoekjes gehad. Lukt om het straks te combineren met je studie? Wanneer mogen jullie weer beginnen met werken? Ik half mei, meisje is dan bijna 18 weken. Slaap lekker voor straks!
  3. Tien gefeliciteerd met je zoon, ben je een beetje hersteld van alle hectiek? Was je voor de bevalling al van plan om in het ziekenhuis te bevallen? Hier begint er steeds meer regelmaat te komen in de de dag en te wennen aan de gebroken nachten. Meisje is ondertussen alweer 7 weken en al 2 kg aangekomen. Ze begint steeds meer contact te maken, heel lief. Ze heeft wel de neiging om op de momenten dat ik ga koken en met zoon eet te huilen en ook trek te hebben. Man komt pas tegen half 7 thuis, het is nog lastig om daar een ritme in heb krijgen. Vorige week voor de laatste keer bij de verloskundige geweest, het is wel fijn om gedag te zeggen. Ons gezin is nu compleet, er komt geen 3e kindje. We hebben het vu ook laten weten dat ze onze cryo's voor de wetenschap mogen gebruiken. Hoe gaat het verder met de andere baby's. Ik neem dochter zo mee naar boven, en ga lekker slapen.
  4. Gefeliciteerd met je dochter. Ik hoop dat je snel herstelt. Hoe vinden je oudste kinderen het?
  5. Gefeliciteerd toekie. Wat vervelend dat het heftige start was. Ik hoop dat je wel kunt genieten. Had je verwacht dat het een jongen was?
  6. Gefeliciteerd minous! Je zoon heeft het idd nog een tijd vol gehouden. Hoe vindt je dochter de komst van haar broer? Veel plezier samen.
  7. Snuffie: wat goed dat je meisje thuis is. Drinkt ze aan de borst of ben je nog druk aan het kolven? Fijn dat jullie geen dagelijkse ritjes naar het ziekenhuis hoeven te maken. Hoe is je zoon onder alle veranderingen. Janneke: wat heftig dat de persdrang ineens komt opzetten. Het is echt een oerdrang waar je je niet tegen kunt verzetten. Bij mijn zoon heb ik een uur moeten persen, ik vond dat toen erg zwaar en pijnlijk. Vooraf kon ik me niet voorstellen hoe dat zou voelen. Weinig slaap is hier ook terugkerend ritueel. Meisje komt ongeveer om de 3 uur en heeft de neiging nadat we haar terug leggen nog een slokje te willen drinken. Ik probeer overdag wel meer haar ritme te volgen, ze is iets van 4 keer om de 2 uur gekomen, ik hoop dat ze komende nacht wat meer tijd tussen de voedingen laat. Het effect begin ik al te zien, ze krijgt al bolle wangen! Afgelopen 2 dagen ben ik 's middag toch maar even ga liggen om een beetje bij te slapen in plaats van dingen thuis te willen doen. Ik heb nog wel het geluk dat mijn man nog 3 weken thuis is, alle rust om een ritme te vinden. Toekie: is jullie kindje al geboren... Laatste zwanger dames, geniet nog van het getrappel in je buik.
  8. Spannend Toekie! Met gebroken vliezen moet je kindje toch binnen 24-48 komen? Het zal niet lang meer voor jullie duren.
  9. Wie is wie: Dreetje: 39 jr. 1ste kind, 2de IVF Janneke: 40 jr. 1ste kind, 1e ECD (na 4 IVF) Wensmam: 1 dochter, 1 mk, zwanger via ECD Loeseke: 37 jaar, 2e kind, allebei ICSI Cigdem: 31 jaar, 2de kindje, 2de IVF Minoes: 29 jaar, 2e kindje, natuurlijk zwanger (eerder 5x ICSI) Moi: 30 jaar, 3e kindje, 1e cryo tp (uit ICSI van 2012) Toekie: 36 jaar, 1e kindje, 3e ICSI (1e cryo) Daantje31: ?? jaar, 2e kindje, 2e IVF (7e cryo) Pauline: 35 jaar, 3e kindje, 3e IVF (2e cryo) Hilly: 34 jaar, 1e kindje, 4e ICSI Snuffie: 34 jaar, 2e kindje, 4e ICSI voor 2e (verse tp) Tineke: 37 jaar, 1e kindje, 2e ICSI (3e cryo) Uitgerekende datum / Bevallen Snuffie: 11 februari --> 31-12 bevallen van een meisje Cigdem : 21 januari --> 5-1 bevallen van een jongen Loeseke: 16 januari -->9-1 bevallen van een meisje Daantje: 13 januari --> ?-1 bevallen van een jongen Wensmam: 11 januari Meisje! Janneke: 13 januari --> Verrassing! Dreetje: 15 januari --> Jongen! Minoes: 26 januari --> Jongen! Toekie: 30 januari --> Verrassing! Moi: 5 februari --> ? Pauline: 21 februari --> Meisje! Tineke: 22 februari --> Jongen! Hilly: 24 februari --> Jongen! Afspraken VK/Gyn: Janneke: 16 januari Pien: 22 januari Toekie: 22 januari
  10. Janneke gefeliciteerd! Slaap je nu tussen de voedingen weer wat beter? Fijn dat ze er is, er begint een heel nieuw leven voor je. Hier gaat alles goed, er begint wat meer regelmaat in de voedingen te komen. Mijn man is nog een paar weken thuis, we hebben genoeg tijd om een ritme te vinden. Gisteren is ze weer gewogen en in een kleine week 200 gram aangekomen, en boven haar geboortegewicht.
  11. Pien: wat lekker dat je verlof is begonnen en dat de ks in zich is. Heb je na de geboorte extra hulp ivm het tillen? Toekie: kan je in deze laatste dagen nog wel contact krijgen met je oma? Snuffie: wat naar dat je meisje nog in het zh moet blijven, is de afstand met huis nog te doen? Ik hoop dat ze snel naar huis mag. Hier gaat het verder wel goed. We hebben de kraamverzorgster die we ook bij onze zoon hadden, een heel lieve vrouw. Mijn bed is deze week al meerder keren verschoond en wc's dagelijks schoongemaakt, dat wordt wel weer even wennen als ze er zaterdag niet meer is. Mijn man is straks 2 weken thuis, ik hoop dat we dan een aardig ritme kunnen vinden. Succes met de laatste loodjes!
  12. Toekie, ik ben Idd vaginaal bevallen en had maar 3 persweeën nodig. Bij zoon ging het ook vlot, 5 uur. Meisje doet het verder goed en drinkt al goed aan de borst. Zoon is erg lief voor zijn zus, dat is mooi om te zien.
  13. Hey meiden, ik ben vannacht in 3 uur tijd bevallen van een dochter! Hopelijk vanmorgen naar huis als ze door kinderarts is gezien.
  14. Ik hoop dat het een teken is, wacht het maar rustig af. Wat fijn dat je dochter het zo goed doet! Hebben ze ook al naar haar voet kunnen kijken, of gaat het amc daar verder over. Hoe gaat het met je man en zoon, kunnen ze er aan wennen dat ze eerder gekomen is?
  15. Ik heb een beetje last van mijn rug. Volgende week weer afspraak bij de gynaecoloog, ik hoop dat ze er dan al is.
  16. Ik heb de laatste dingen van mijn lijstje afgemaakt. Kinderwagen is omgebouwd naar wieg met plankje voor zoon. Ik heb ook een echte jaren 50 kinderwagen, die staat nog op zolder. Vlaggenlijn is klaar en vlaggenlijn met paarse kleur, witte hartjes en haar naam ook even door de naaimachine gehaald. Spannend minous, was je er wel klaar voor?
  17. Gefeliciteerd, ik hoop dat het een mooi jaar voor jullie wordt!
  18. Hoi, In Noord-Holland liggen er nog 3 in de koelkast!
  19. Snuffie: succes,spannend dat jullie kindje zich nu al aandient en ook nog een stuit... Minoes: ook succes, ga je thuis bevallen? Janneke: wat vervelend dat je zo beperkt bent in je mobiliteit, lukt het slapen ondertussen wel een beetje? Pien: lekker in de sneeuw, succes nog met je laatste werkweek Ondertussen zijn we 2 keer bij de gynaecoloog geweest, na veel wikken en wegen gaan we een stuitbevalling proberen. In principe moet het lukken, meisje is niet te zwaar, ligt in in de goede (onvolkomen) stuitpositie, mijn vorige bevalling was in 5 uur en ik heb geen complicaties gehad. Een sectio en het herstel daarvan lijkt me ook niet prettig, dus we wachten het moment af dat de weeën beginnen. Het neemt niet weg dat ik het heel erg spannend vind, en dat het jammer is dat ik me in deze laatste periode zo veel bezig houdt. Meiden, fijne jaarwisseling, ik weet niet of het lukt om tot 12 uur wakker te blijven...
  20. Hallo meiden wat een rust hier! Ondertussen heb ik een versie (draai) poging achter de rug, maar ze wil niet draaien. Vooraf had ik al het gevoel dat het niet zou gaan lukken. Ze ligt al een lange tijd in deze positie. Vorige week nog een echo gehad, toen woog ze 2900 gram en had lange benen. Morgen heb ik afspraak bij de gynaecoloog. Ik weet nog niet zo goed of ik een stuitbevalling of een sectio wil. Bevalling van mijn zoon ging vlot en zonder problemen, het persen vond ik wel lastig. Sowieso zal het niet lang meer duren, ik ben bij zoon een paar dagen na 38 weken bevallen, dat is al met 1 1/2 week...
  21. Ondertussen alweer 1,1/2 week met verlof, op mijn vrije dag zonder man en zoon heb ik aardig wat werk kunnen verzetten. Kamertje is schoon en klaar, matrasje moet alleen nog omhoog. Ik heb nog wat tweedehands meisjes kleding gekocht en via een kledingruil site gekregen, de kast heeft zich tot maat 68 wel aardig gevuld. Komende vrije dag komt mijn moeder helpen met schoonmaken en opruimen, en dan moet het wel klaar zijn.Ik heb zelfs mijn voedingskussen in de biotex laten weken, het ruikt nu lekker schoon. Ik merk wel dat ik niet de hele dag in weer moet zijn, ik ben sneller moe en kortademig. De laatste week slaap ik niet goed in als ik eenmaal wakker ben, het maagzuur komt ook nog eens opzetten, verder gaat het gelukkig wel goed. De18e heb ik weer controle, ik hoop dat ze goed ligt. Ik weet nog niet zo goed of ik haar wil laten draaien als ze nog in stuit ligt. Pien: kan je al wat minder lange werkweken maken Toekie: wat fijn dat je met dikke buik het nieuwe jaar ingaat. Janneke:heb je na de geboorte extra hulp? Lijkt me best spannend bij een eerste kindje in je up. Bij mijn zoon had ik wel even nog om weer mijn eigen gang te kunnen gaan
  22. Hallo, Wel meegelezen maar niet altijd de fut om te reageren. Morgen mijn laatste werkdag, ik ben geen dag ziek geweest, het was wel fijn om de laatste paar weken als extra te zijn ingedeeld. Half mei begin ik weer met werken, ik heb 16 weken verlof na de bevalling. Zoon is ondertussen naar zijn nieuwe kamer en peuterbed verhuisd. Ik denk dat wij de overgang naar een nieuw bed en dekbed spannender vonden dan hijzelf. Hij vindt het heerlijk om onder een deken te slapen en in zijn bed te kunnen klimmen. Het wordt al echt een grote jongen. De babykamer ga ik komende week schoonmaken en sorteren, er ligt nog genoeg op zolder.Ik begin al enige vorm van nesteldrang te ontwikkelen. Lijstje met klusjes is gemaakt, datum met mams geprikt om het huis schoon te maken, afspraak bij kapper en schoonheidsspecialiste gemaakt, aanleggen van voorraad was en schoonmaakmiddelen. Gisteren ben ik weer bij de verloskundige geweest, meisje ligt nog steeds in stuit. In principe heeft ze nog tijd en ruimte om te draaien, maar ze gaf al wel een beetje de alternatieven aan, draaien, stuitbevalling, sectio. Meeste kindjes liggen niet in stuit, ik hoop maar dat ze over 3 weken andersom ligt. Bij de volgende afspraak krijgen we de partusinfo, wat gaat het allemaal snel. Iedereen succes verder, ik ga zo richting douche en bed, morgen gaat om 6 uur voor de laatste keer mijn wekker.
  23. Leuke foto's minous! Ik heb nog helemaal geen foto's van mezelf en buik, binnenkort toch maar een keer vast leggen. Afgelopen 3 dagen heb ik gewerkt, ondanks dat ik niet meer volledig in de zorg sta ben ik behoorlijk moe. Ik merk wel dat het zwaarder wordt, ik heb sneller last van mijn rug en af en toe een harde buik. Nog 8 dagen werken.. Meisje is veel aan het bewegen, bij de laatste afspraak bij de vk lan ze nog met haar hoofdje naar boven. Ze heeft nog een paar weken om een kant te kiezen. De kamers zijn ondertussen bijna klaar. Morgen worden de meubels voor zoon in elkaar gezet, en kan hij langzaam aan richting zijn nieuwe kamer. Ik ben heel benieuwd of hij interesse heeft in het peuterbed. Op zolder heb ik aardig wat kleding verzameld, het wordt tijd om te sorteren, wassen en in de kast te leggen. Het ultieme jaargetijde om te gaan nestelen ;-) Hebben jullie al naar kaartjes gekeken? Mijn man gaat het zelf tekenen, dus ik moet nog even wachten totdat de klussen klaar zijn. Fijn weekend allen!
  24. Jeetje snuffie, je krijgt ook geen tijd om te wennen aan nieuws van je kindje. Veel kracht komende tijd, en hopend op goed nieuws voor je man. Hier gaat alles rustig door. De laatste kamer is bijna klaar, dan kunnen we alle spullen gaan uitzoeken wassen en inruimen. Ik ben nu 29 weken, ik ga er een beetje vanuit dan ik rond 38 weken ga bevallen, zoon kwam 11 dagen voor de uitgerekende datum. Nog 9 weken te gaan en 11 dagen werken.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden