Jump to content

Vlinder_1976

Members
 • Content Count

  618
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Vlinder_1976

 • Rank
  Puber
 • Birthday 07/22/1976
 1. Ik ben het met je eens, er zijn veel nieuwschierigen, norwegian Skype ik heb je een pb gestuurd.
 2. Melis, Thanks. Norwegian, hoe gaat het nu. Hebben jullie ook van die hinderlijke steken in je linkerzij.
 3. Gefeliciteerd, leuk hoor en dan voor jouw op de natuurlijke manier.
 4. Ja ik was hier in februari ook, ik dacht echt dat het over was maar nu toch al bijna tien weken zwanger. vanochtend nog even gekeken naar mijn kleintje, doet het goed en ligt mooi op schema. of wij van alle testen gebruik maken, die het emc aanbied durf ik nu nog niet te zeggen. een ding tegelijk en zeker alleen als het noodzakelijk is, ik ga geen extra risico nemen. want voor de medewerker in het emc is het werk en jij gaat ermee naar huis. ik weet niet of je meer risico loop, een gezond icsi kindje boven liggen, maar ik denk dat de ziekenhuizen dingen verleggen, naar jou als patiënt. volgende week prenatale screening of te wel het eerste gedeelte van de 13-weken. gisteren met de kleine dame naar money Town geweest heerlijk klimmen en kluisteren.
 5. Super fijn te lezen dat het allemaal goed gaat. Ik moet eerst even bijlezen, over hoe wie wat en waar allemaal. Echter kom ik daar bijna niet aan toe met een kleine dame van bijna 2 en een part time baan van 70%. Ik ben sávonds echt kapot als ik thuis kom, het enige wat ik wil is dochterlief naar bed en even lekker slapen. Ik heb mijn volgende afspraken staan op 27 maart in het EMC, prenatale screening en 31 maart bij de VK.
 6. Hey meiden, Na een korte periode in een achtbaan te hebben gezeten, mag ik mijzelf hier toch melden. Jippie ik ben 9 weken zwanger en heb afgelopen week een mooi kloppend hartje gezien. Wel twee bloedingen gehad de afgelopen periode, maar hiervan heeft de kleine garnaal geen last.
 7. Voordat ik vanochtend naar mijn werk ging ging ik nog even naar toilet. Alles letterlijk rood, bloedrood, niet bruin zoals bij een beginnende menstruatie en ook niet als op het einde maar rood zoals je in je vingers hebt gesneden. Ik heb vanmiddag het EMC gebeld, ik wist werkelijk niet wat ik ermee aan moest. A.s. zaterdag een nieuwe test doen, daar dit weleens vaker voorkomt en dit dan niet resulteert in een miskraam.
 8. Na een positieve test, vandaag droom vervlogen. Straks het EMC bellen en kijken hoe nu verder. Succes meiden, geniet van jullie zwangerschap.
 9. Uitgerekend: 2 okt norwegian-sky 3de kindje spontaan 9 okt Lisselotje 3de kindje ICSI2 12 okt Victor 83 2e kindje 14 okt bianca1 2de kindje Hope 2de kindje 19 okt Vlinder_1976 2de kindje ICSI(1) Afspraken: n-sky: 17 feb 1ste echo & 6 maart intake vk bianca1: 19 feb 1ste echo Lisselotje: 24 februari 1ste echo Hope: 24 februari 1ste echo Victor 83: 25 februari 1ste echo Vlinder_1976 : 5 maart 1e echo gevoel qua geslacht: n-sky: meisje bianca1: jongen Lisselotje: jongen Hope: meisje Victor 83: meisje Vlinder : meisje, terwijl mijn man een jongen zegt
 10. Ik ben 19 oktober uitgerekend, inderdaad vandaag mijn officiele testdatum. Hebben jullie een lijst van de oktober mama's, met wie wanneer is uitgerekend en wanneer jullie een volgende afspraak hebben, of het eerste of het 2e of 3e kindje is. Uitgerekend: 19 oktober 2013 Vlinder_1976 (2e kindje) Eerstvolgende afspraak 5 maart 2013 Vlinder_1976
 11. Vandaag positief getest, zodoende over van het wachtbankje naar het oktoberbankje. 5 maart 2014, om 11.30 uur een afspraak in het EMC.
 12. Dank jullie wel, ik ga inderdaad over na uitgerekend in oktober 2014. Ik heb op 26 januari de punctie gehad, dus op dag 14. Nanny, nog even wachten, spannend.
 13. Thanks, ik heb nog niets getest. Ik zit nu op dag 9, ik merk wel dat ik het spannend vind, misschien toch wel een test doen, maar als jij schrijft dat ze niet zo scherp zijn, ben ik bang dat ik nog niets weet.
 14. Spannend en leuk te lezen van de positieve testen. Gefeliciteerd allemaal. Ik ben nog bezig met de Ustrogestan tot en met a.s. donderdag. A.s. maandag mag ik officieel testen, ik heb ook bij de Action de testen gehaald, ik moet zeggen, ze zijn erg voordelig.
×

Important Information

Terms of Use