Ga naar inhoud

Nesje82

Leden
  • Aantal Items

    4
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Nesje82's Prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. @ Lot 69, Eer en Liedje, Dank voor jullie verhaal. Zoals je jullie ook al aangeven, het is maar net hoe je het zelf ervaart. Je moet ook gewoon een klik hebben met de artsen/verpleegkundigen. Mijn eerste gevoel zegt Maasstad ziekenhuis en misschien moet ik het daar ook bij houden. Indien ik na de intake een ander gevoel heb kan ik altijd nog switchen. Ik heb nog even de tijd om na te denken (en hopelijk is het helemaal niet meer nodig)..
  2. Hi Liedje, Van harte!! Ik zie dat het bij jullie ook is gelukt, wat geweldig!! Hhmm..dat is inderdaad een heel ander verhaal... tja, het is lastig. Moet bekennen dat mijn eerste gevoel uitgaat naar het Maasstad. Hier hebben ze een vruchtbaarheidskliniek. Een kennis van mij werkt daar en zij zei dat de mensen die daar werken ook erg aardig zijn. Het is altijd afwachten natuurlijk.. Omdat mijn eigen gyn het EMC aangaf ging ik toch twijfelen..
  3. Hi eer, Thnx voor je snelle reactie en van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! Wat ontzettend fijn dat het toch gelukt is!! Dat klinkt idd wel erg positief van het EMC. hebben jullie meegedaan aan een onderzoek/studie (omdat er een dame van de predict studie langskomt?!)
  4. Goedemorgen! Als nieuweling heb ik maar gelijk een onderwerp gestart. Ik ben op dit moment aan het bekijken waar wij eventueel willen starten met ivf behandelingen. Ik ben op dit moment nog in de afwachtfase van mijn 4e iui. Gisteren een verloopgesprek gehad met mijn eigen gyneacoloog in het IJsselland ziekenhuis en daaruit kwam dat, wanneer wij met ivf willen starten, dit in een ander ziekenhuis moeten laten plaatsvinden. Aangezien er ook een wachtlijst is, wil ik alvast mijn beslissing gemaakt hebben wel ziekenhuis het gaat worden. Denk dat het dat het het of het Erasmus MC of het Maasstad ziekenhuis gaat worden. Het MC Kinderwens in Leiderdorp staat geloof ik ook wel goed aangeschreven maar vind de locatie niet fijn (op de route is altijd file en aangezien je geregeld naar het ziekenshuis moet, zie ik dat niet zitten). Mijn eigen gyneacoloog gaf het EMC aan, maar ik heb daar vaak geluiden over gehoord dat het er erg 'fabrieksmatig' in zijn werk gaat. Bij het Maasstad Ziekenhuis hebben ze een vruchtbaarheidskliniek, dat lijkt mij ook wel wat en ze hebben het nieuwste van het nieuwste qua apparatuur. Ik ben in twijfel. Zijn er mensen met positieve en/of negatieve ervaringen met het EMC en/of Maasstad Ziekenhuis?!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden