Ga naar inhoud

Latta

Leden
  • Aantal Items

    9
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Latta's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Hallo dames, Gisteren een dag eerder dan gepland een 2e echo gehad en het hartje van ons vruchtje blijkt gestopt te zijn. We zijn heel verdrietig en gaan onszelf weer bij elkaar rapen. Ik neem dus afscheid van dit groepje. Ik wens jullie allemaal verder voorspoedige zwangerschappen en alle goeds. Groet, Latta
  2. Dank voor de verhalen meiden. We gaan ons deze week doorslaan en hopen op 't beste. Ikke: mijn gynaecoloog gaf aan dat de roze afscheiding niets was om je druk om te maken. Sterker nog, ze gaf aan dat wat bloedverlies bij IVF sowieso vaker voorkomt omdat het embryo via een niet-natuurlijke manier op z'n plek is gekomen. Heb verder niet erg doorgevraagd, want ik was nogal afwezig door het nieuws van het te kleine vruchtje en de lage hartslag. Overigens nog wat anders: voor degene die net als ik ook last van duizelingen hebben af en toe. Het komt vaak voor dat je een lage bloeddruk hebt tijdens een zwangerschap. Ook niet zorgelijk, gewoon niet te snel opstaan vanuit zitten of liggen en bij lang stilstaan een beetje wiegend blijven bewegen. Dat kan duizelingen voorkomen. Ze hebben mijn bloeddruk gemeten en ik zat inderdaad een beetje laag. Succes iedereen!
  3. Hey meiden, Vanmiddag 1e echo gehad... Er is een vruchtje, er is een kloppend hartje. Maar, het vruchtje is kleiner dan je met 7 weken zou mogen verwachten en het hartje klopt langzamer dan je zou verwachten in deze week. het lijkt meer op 6 weken+3dagen. Het zou heel eventueel kunnen zijn dat de innesteling een paar dagen later is geweest dan verwacht, maar dan moet het vruchtje zich de komende week wel gaan ontwikkelen. We moeten do-dag de 28e komen voor een 2e echo. Kortom, nog een stressvolle week wachten. We moeten onszelf weer even bij elkaar rapen en morgen proberen wat frisse hoop verzamelen. Nu eerst op de bank met een troost-pizza. Iemand nog soort gelijke ervaringen/bekende verhalen (positief of negatief)? Groet, Latta
  4. Gefeliciteerd Pammie! Mooi nieuws! Wat 'n wonder is het toch! En ik leef erg mee met de meiden die met een naar bericht verder moeten. Veel sterkte voor jullie. Hier al flink zenuwachtig voor morgen! Moet pas einde van de dag. Gelukkig eerst werken; goed voor de afleiding!
  5. Ikke, wat super dat het het hartje hebt gehoord! En vervelend dat jou nu ook een roze 'verrassing' stond te wachten. Ik hoop dat het kortstondig was en het was vast van de echo of iets anders onschuldigs. Ik heb de afgelopen dagen toch wel erg vaak gelezen dat het rond de 6 weken vaker voorkomt dat je wat "bloed" verliest. Maar het is stressen, hoe dan ook! Verschrikkelijk! Na een verrassingsvrije dag gister, was er bij mij vanmorgen toch helaas weer een heel klein roze verrassinkje. Weer stress; en weer eenmalig. Rest van de dag niets meer loos. Heb ik gister nog met m'n beste vriendinnetje besproken, die 18 weken is en die bleek het tussen de 7e en 10e week ook telkens om de dag te hebben gehad. Daarmee probeer ik mezelf dan maar een beetje gerust te stellen. Aman, succes morgen!
  6. Hallo meiden en welkom Carrie! Ondertussen gaat het weer goed met mij. Geen roze verrassingen meer gehad. Vannacht wat menstruatie-achtige buikpijn gehad, maar dat heb ik wel vaker 's nachts en ik weet dat dat heel normaal kan zijn. Moest 't mezelf alleen nu even extra bewust zijn. Dus niet zo'n lekker nacht gehad, maar als dat alles is... Carrie, die onzekerheid hebben we dus idd allemaal! Het is heel moeilijk voor te stellen dat er zich ineens wat in je ontwikkeld na alle stappen die je al hebt genomen in de medische molen. Succes allemaal meiden!
  7. Diana, mooi nieuws! Fijn hoor, wat een heerlijk gevoel lijkt me het dat je het hebt kunnen zien! Hier vandaag 6 weken. Einde van de dag flinke schrik toen ik bij het plassen een pietsie lichtroze afscheiding constateerde. Ondertussen is dat voorbij, ik hoop dat het bij dit incident blijft. Buik is nu een beetje onrustig, maar dat zouden ook mijn darmen kunnen zijn; van de stress. Eerder op de dag voelde ik me prima. Maak me toch wel zorgen, moet ik bekennen. Om de landelijke spreiding wat grootser te maken, hier trouwens een Noord-Hollandse! (met een half Limburgs embryootje)
  8. Lieve Nienos, wat een rot nieuws, veel sterkte!!! Leef met je mee! Ikke81, ik zag ook al dat wij gelijk zitten qua datum, grappig!
  9. Hallo dames, Felicitaties voor allemaal! Ik lees al een week of wat mee, maar ook ik wil me heel voorzichtig aansluiten. Vind het nog heel eng om te zeggen dat ik zwanger ben, maar de testen en mijn lijf zeggen toch echt het zo is. Mijn berekening op Freya vertelt me dat ik uitgerekend ben op 9 juli 2013. Mijn eerste echo is 21 november. Veel succes allemaal!
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden