Ga naar inhoud

Saneda

Leden
  • Aantal Items

    19
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Saneda's Prestaties

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. helaas weer niet goed. ben ongesteld geworden. ik heb niks meer in de vriezer dus dat word weer alles opnieuw. Balen echt balen
  2. ik mag ook weer op het wachtbankje ik heb vandaag een terugplaatsing gehad in me eigen cyclus. ik had er 4 in de vriezer helaas hebben het er 3 niet overleefd. spannende weken weer.
  3. hallo dames helaas ik ben niet zwanger ik heb gister ochtend nog getest en het was negatief. vandaag is mijn menstuatie echt doorgezet. gister een behoorlijke baaldag gehad maar ik heb er nog 4 in de vriezer dus volgende maand nieuwe ronde nieuwe kansen. succes dames en hoop voor jullie een positieve test
  4. ik heb gister een behoorlijke baaldag gehad, maar ik heb er nog 4 in de vriezer. volgende maand nieuwe ronde nieuwe kansen en dan gaan we er gewoon weer voor. ik hoop dat jullie wel een positieve test hebben ik duim voor jullie.
  5. hoi dames. ik heb vandaag een lichte bloeding gehad en ben er eigenlijk wel heel erg van geschrokken. ben bang dat het het begin van mijn menstuatie is. ik zou eigenlijk donderdag mogen testen maar ik gq het toch morgen ochtend doen. hetbis mischien ook wel te mooi om waar te zijn gelijk de eerste keer raak.
  6. Hoi dames Ik heb vandaag een hele lichte bloeding het is wat bruin. Begin van mn menstuatie? ik hoop zo dat dat het niet is. Maar om het zeker te weten ga ik morgen ochtend testen. Misschien ook wel te mooi om waar te zijn dat het in 1 keer lukt. Het is nu even spannend
  7. hij heeft bij cromosoon1 gedeeltelijk volledig omgedraaid. waardoor er erg weinig sperma cellen zijn. zijn broer heeft dat ook precies het zelfde komt bij hun moeder vandaan. mijn man heeft ook 50% kans dat hij dat aan onze kinderen door geeft. verder voel ik me wel goed had voornamelijk tot een paar dagen geleden wat menstuatiepijn krampjes maar nu eigenlijk niet meer echt weet niet of dat goed is maar het is nog maar even agwachten.
  8. hij heeft bij cromosoon1 gedeeltelijk volledig omgedraaid. waardoor er erg weinig sperma cellen zijn. zijn broer heeft dat ook precies het zelfde komt bij hun moeder vandaan. mijn man heeft ook 50% kans dat hij dat aan onze kinderen door geeft. verder voel ik me wel goed had voornamelijk tot een paar dagen geleden wat menstuatiepijn krampjes maar nu eigenlijk niet meer echt weet niet of dat goed is maar het is nog maar even agwachten.
  9. hallo dames ik zal me even voorstellen ik ben sabrine 26 jaar en manlief heeft een cromosoonafwijking en heeft verminderd zaad. dus dat werd isci. 22 maart heb ik de terugplaatsing gehad en 5 april mag ik testen. ik wens iedereen heel veel succes en een postieve test.
  10. hey clau wat goed dat ze ingevroren kunnen worden. ik heb daar nog geen bericht van gehad of die van mij ingevroren kunnen worden. ik voel me goed heb af en toe wel beetje krampjes in me buik. ik zit nu op de helft heb vandaag ook een telefoontje ghad van het ziekenhuis hoe ik me voel enzo. en of ik er niet te veel mee bezig ben. ben er wel mee bezig maar ik denk wel gewoon op een gezonde manier. op welke dag mag jij testen moet jij ook echt 14 dagen wachten voor je mag/kan testen of al eerder?
  11. gefeliciteerd clau en dan zeg ik bij deze welkom op het wachtbankje. ik ga morgen me 2de week in.
  12. ik heb donderdag de tp gehad. doe maar lekker rustig aan dan. en sterkte
  13. ik heb maandag de punctie gehad en moest ook veel drinken. dinsdag heb ik het nog rustig aan gedaan en woensdag ben ik weer gaan werken. 30 is volgens mij ook wel echt veel. bij mij hebben ze er 12 weggehaald waarvan er 11 rijp waren en 7 bevrucht. ze hebben er 1 terug geplaatst. ik ben ook nog vrij jong 26. ik weet niet hoeveel cellig het was @clau75 heel veel succes morgen.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden