Jump to content

Tessa71

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Tessa71

 • Rank
  Baby
 • Birthday 10/22/1971
 1. Ik weet nog iemand die twee Gezonde Fruitsoorten van 300 IE in haar koelkast heeft liggen. Ik vroeg me af of jullie weten wat ze daarmee zou kunnen doen. Zelf hoeft ze het niet meer want ze is zwanger en dan mag je het niet hebben.
 2. @ Jose: gedaan! Dank voor de waarschuwing, hopelijk is het zo beter. Groetjes, Louise.
 3. Ik heb wat dingen in mijn groentelade liggen die misschien voor iemand leuk zijn. En ik spaar dingen met een M, maar het lukt voor geen meter en ik begin over 3 dagen met ivf# 5. *doodeng*
 4. Ik heb een groentelade met wat dingen die ik niet gebruik, maar daar deed ik in de voorgaande post heel onhandig over. Verder is mijn groentela ontzettend leeg en we sparen nu voor dingen met een M.
 5. Dag allemaal! Het is meer dan 2 jaar geleden dat ik me hier aanmeldde, en sindsdien is de band een beetje verwaterd. Maar nu ik alweer aan mijn 4e IVF-poging ga beginnen merk ik dat ik toch weer behoefte heb aan veel ervaringsdeskundigen. Ik heb mijn account daarom onder het stof vandaan gehaald (en me enorm verbaasd over het feit dat ik me okt 2008 "Tessa" heb genoemd...) en nou ja, ik ga meelezen met jullie. En wie weet hier en daar een vraag of opmerking plaatsen, maar eerst even rustig wennen aan alle nieuwe gezichten hier. Ik in het heel kort: Ik heb 3 vergoedde pogingen in Nederland gedaan (Menopur metzonder onderdrukkers) en ga nu in België Gonal-F en Deca gebruiken. En ik ben dus naarstig aan het googelen op die twee voor mij nieuwe hormonen. Groetjes, Louise
 6. Hoi Jheroen, Oh, als ik onder mijn *eigen* naam kan blijven (Louise, desnoods met s of Steptoe erachter als Louise al is bezet) is dat helemaal fijn natuurlijk. Groetjes, Louise
 7. Goedemorgen administratie! Ik heb me ergens in 2008 aangemeld onder een valse naam en zou heel graag weer vaker op dit forum komen, niet als Tessa. Dus zou het account gesloten kunnen worden, zodat ik me met mijn emailadres opnieuw kan registreren, maar nu als Louise? Ik hoop het! Groetjes, Louise
 8. knock knock...

 9. Hoi Jessica, Vreselijk, zo'n bericht dat je niet meer op de natuurlijke weg zwanger kan worden he? Ik heb ondoorgankelijke eileiders dankzij chlamydia en schrok me dood toen ik dat hoorde. Maar gelukkig kan het met IVF dus wel, zwanger worden. -Hoewel ik daar tot nu toe nog niets van heb gemerkt helaas: ik ga alweer voor de 3e ronde. Maar ik ben ook al oud; wellicht ligt het daaraan. Wens je heel veel succes en geluk!
 10. Tessa71

  42 jaar IVF Dusseldorf

  @ Nine: dat laatste is ook weer waar, -dat ze meer zicht hebben op de kwaliteit als ze wat langer wachten. Pffft.... We maken onszelf natuurlijk ook gek door het proberen op de stoel van de gyn te zitten met al dat gegoogle en gezoek naar Het Beste Protocol. Ik lees je geschiedenis, wat ontzettend verdrietig zeg... sterkte.
 11. Freya, Succes bij de evaluatie, ben reuze benieuwd hoe het gaat en of je kans hebt om al je vragen te stellen. Tot later!
 12. Tessa71

  42 jaar IVF Dusseldorf

  4 UUR?! Mijn hemel... Maar je hebt een embryo *binnen*. Nu heel veel sterkte in de vreselijke wachtweken! En eigenlijk zegt DD hetzelfde als mijn kliniek, ik vond het alleen wat vaag (want op dag 2 zit een "natuurlijk ontstaan" embryo namelijk ook niet in de baarmoeder maar in de eileider) maar nu ben ik er veel geruster op: heb een hoge pet op van DD en de andere buitenlandse specialisten. Veel geluk allemaal!!
 13. Tessa71

  42 jaar IVF Dusseldorf

  Hoi allemaal, Ik kwam hier zomaar terecht en las dat DD soms ook op dag 2 terugplaatst en ik wilde weten of iemand van jullie ook weet waarom dit is? Ik zit in Voorburg en bij mij plaatsen ze ook op dag 2 terug, maar waarom dat is is me nooit echt duidelijk geworden. Hoopte dat DD daar wat helderder in was. Sterkte in de wachtweken en heel veel geluk!
 14. Ben ik ook weer even. Ik lees uiteraard nog mee en wil even zeggen dat ik net als Renee geen onderdrukking had: 3e dag spuiten van Menopur en (de eerste poging) geen enkele onderdrukking maar wel veel echo's inderdaad. Ik dacht dat dat juist het korte protocol was, maar lees nu dat er ook mensen zijn met de pil en een kort protocol. Ga er steeds minder van snappen. Freya: laat je ons weten wat je bij de evaluatie hebt gehoord als je wilt? Ben reuze benieuwd.
 15. @ Celeste. Inderdaad. En dat maakt het ook zo verwarrend allemaal. Eigenlijk zou je gewoon geen internet moeten hebben en alleen afgaan op de gyn he? Maar ja... :sly:
×

Important Information

Terms of Use