Jump to content

booboo82

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About booboo82

 • Rank
  Baby
 • Birthday 05/29/1982
 1. hallo allemaal!!! 5 juli had ik de punctie en 8 juli de terugplaatsing. aanstaande vrijdag prikken.. erg spannend!!! we hadden 9 embryo's 7 en 8 cellig. zouden nog horen hoeveel er ingevroren konden worden. het is me eerste ivf dus laat t meeste nog even over me heen komen.. lees een hoop verhalen.. wat een hoop sterke vrouwen toch allemaal.. wens iedereen het mooiste toe!!! we weten allemaal wat dat momenteel is!!!!
 2. ow monica ik las het net toch allemaal nog een keer en las toen over je ontstoken buikwond.... een hoop ellende achter elkaar.. ik hoop dat het heel snel heel wat beter gaat!!!!
 3. hallo allemaal bedankt voor alle uitleg.. @Monica.. ik heb net idd even gelezen op de topic.. had hem eerder niet gezien.. las dat je de laatste tijd heel veel hebt meegemaakt.. erg vervelend.. fijn om te horen dat het rustig aan wel weer wat beter gaat.. @ tina en sopresa.... in het boekje van het vu stond dat na de tp gemeenschap gewoon weer kon mits je geen pijn had.. in het vu hebben we het toch nog gevraagd en ze zei idd geen probleem.. maaaaaaaarrrr ik denk dat ik t maar even laat voortaan.. fijn die uitleg over de baarmoedermond dan kan ik t weer even een positief plaatje geven.. ik wacht het idd maar even af tot vrijdag.... heeeeeeeelll spannend!!! na deze reacties weer met moed!! thanx
 4. hallo allemaal. ik had precies vorige week mn eerste tp van me eerste ivf. alles was goed gegaan. ik voelde me wel ok afgezien van de nare balletjes yukkie. nu had ik gister na gemeenschap met me vriend een beetje bloedverlies. het ziekenhuis zegt dat ik gewoon moet afwachten tot vrijdag. dan mag ik prikken. maar ben wel n beetje verdrietig. ergens heb ik t nu een beetje opgegeven. voor deze keer. terwijl ik best positief was. heeft iemand dit ook eerder gehad? de bloeding?
 5. booboo82

  acupunctuur

  hoi hoi mamadaan ik heb inderdaad van haar gehoord en heb haar ook gebeld, maar ze zat helaas helemaal vol. bedankt voor de tip!! annemiek, spannend he? ik wens je heel veel succes!! ik had in mei mijn gesprek en zijn daarna gelijk erin gestapt ik ga nu naar het chinese idee in amsterdam! hele fijne vrouw! ik was na de eerste sessie helemaal op. ik had om 8.45 een afspraak ik kwam thuis en ben in slaap gevallen , ik kon me ogen niet openhouden. het deed dus wel wat met mn lichaam. heel apart!! ze vroeg een hele hoop ook over het ivf traject en zo kwam ik erachter dat ze er ook heel veel van af wist. ze doet een hoop ondersteuning bij fertiliteitsproblemen. ik weet niet precies wat het doet allemaal, maar ik vind het nu al een aanrader!!
 6. hall annemiek, ik ben ook begonnen met ivf cyclus deze maand na 6 mislukte iui ś. ds ik kan je niet echt vertellen wat wel o f niet goed werkt . wel sna ik hoe je je ongeveer voelt. ik heb een hoop gelezen oer acupunctuur dus at ga ik nu proberen, hoor er veel positieve verhalen over. bij mij in het zhuis vertelden z dat er is uitgewezen datde stof die vrijkomt van stress geen invoed heeft op het zwanger willen worden. ik vond het moeilijk om te geloven, maar egens maakt het me rustiger dat wanneer ik gestresst ben niet nog gestressterraakomdat ik gestresst ben. ik denk nu vaker het zijt zo het hort erbij. veel mensen zeggen je moet erover praten, maar dar heb ik niet zo een zin in, de eeste mensen begrijpen me toch niet. dus sinds kort zwerf ik hier een beetje rond. lees ik hier wat post ik daa wat en ik vind t heel fijn. ik wens je heel veel geluk! ps sorry van alle typfouten maar schrijf op de pad en het ding makt me gek! of het komt door de decapeptyl :)
 7. booboo82

  acupunctuur

  welke acupuncturist zat je btw?
 8. booboo82

  acupunctuur

  wauww superleuk om te horen saba 26!!!! gefeliciteerd!!!!!! word k helemaal blij van!! geeft positieve energie!! geniet ervan!!
 9. booboo82

  acupunctuur

  @ chrisH bedankt voor de reactie!!en alsnog gefeliciteerd met je zoon en dochter!! inderdaad wel heel bijzonder dat ze dan op die manier achter je schildklier komen. gelukkig dat dat is gebeurt!! het is idd oosterse versus de westerse geneeskunde. ik geloof wel dat ze heel goed samen gaan. maar snap ook idd wel weer waarom ze het niet noemen. mijn moeder had ook kruiden meegenomen uit indonesie, maar ik weet nog niet of ik die ga nemen. dat vind ik dan weer wat enger, ik wil niet dat het dan per ongeluk juist iets tegen werkt. weet jij toevallig nog hoe de acupuncturiste heette die jou heeft behandeld? of de praktijk die zij heeft? er is namelijk een acupunctuur praktijk in amsterdam gespecialiseert op vrouwen en vruchtbaarheid, maar helaas zat die vol. die vrouwen heten volgens mij martine en roslyn. @mely ook een spannende periode voor jou. ik duim voor je!! ik heb vrijdag mn intake en eerste sessie. de prijktijk is een acupunctuur en shiatsu praktijk. ik weet niet wat dat allemaal precies inhoudt. ik denk dat ik vrijdag de exacte behandelmethode zal horen maar whij me tot nu toe erover heeft verteld over de frequentie is dat ik tot de tp wekelijks een acu sessie heb. Dan net voor de tp en volgens mij zelfs op de dag van de tp zelf. heeft hij of zij geen vervanger in de periode dat hij op vakantie is?
 10. booboo82

  acupunctuur

  hallo allemaal. ik heb me net geregistreerd, dus ik weet nog niet helemaal hoe dit werkt en of iemand dit leest!?!?!?! zijn nu bezig met onze eerste ivf, ben nu op dag 9 van de pil, dus nog in een heel vroeg stadium. aanstaande vrijdag heb ik me eerste acupunctuur sessie. Ik heb er heel veel verschillende verhalen over gehoord. ik ga in amsterdam bij "aan t ij". heeft iemand ervaring met ivf en acupunctuur?? vind het heel spannend allemaal. er zijn heel veel onderzoeken die zeggen dat het de slagingskans verhoogt. toch word het in het ziekenhuis (ik loop in het VU amsterdam) niks over gezegd. weet iemand misschien nog iets waarvan ze zeggen of waar onderzoek naar is gedaan wat de slagingskans zou kunnen verhogen?
 11. hallo, ben net geregistreerd op ivf moeders. december 2010 begonnen met iui. 6 keer mislukt. nu aan de slag met ivf. nu al 9 dagen aan de pil. ik snap de site nog niet helemaal, probeer een hoop uit te proberen. en ondertussen een beetje mee te lezen. is er iemand die toevallig ook nu bezig is met hetzelfde stadium?

×

Important Information

Terms of Use