Jump to content

nienos

Members
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

About nienos

 • Birthday 04/03/1979

nienos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Wat fijn! Gefeliciteerd! Spannend dinsdag!
 2. Lindaah, hoe is het met jou nu? Goed afgelopen??
 3. Inmiddels de punctie en terugplaatsing gehad! Wat waren ze zorgzaam een lief voor me in de kliniek! Punctie deed geen pijn en de nazorg was heel goed! Ook leven ze erg met je mee. Ik vond t echt een heel verschil met het ziekenhuis waar ik de eerste 2 behandelingen liep! Top!
 4. Dank je voor je berichtje. We hadden maar voor 2 dagen menopur. Maar t is goed gekomen.... :-)
 5. Wij zijn net gestart met de medicatie voor onze 3e icsi behandeling, wel de eerste in mc kinderwens. We hebben er een goed gevoel bij. Wel jammer dat we veel te weinig menopur hadden meegekregen! Maar goed dat ik het nakeek. Ook zaten de dopjes om de glazen flesjes te breken er niet bij. Ik kan daar flink van balen want het is gewoon geen fijne start! Ik vind t wel spannend wat 225 menopur doet, want ik gebruikte altijd gonal f en dat bracht goede eitjes... Maar nog geen zwangerschap. Iedereen veel succes en ik duim voor jullie...
 6. Bedankt voor jullie reacties! Dit is zo raar en eng! Vanmorgen stond er weer zwanger 1-2 wkn. Maar heb wel soms lichtroze bloedverlies! Pfffff!Heb de kliniek gebeld, ze bellen me terug of ik een bloedtest mag doen maar normaal doen ze dat niet. Nu wachten dus...Ik heb nog vaak jullie forum gelezen en t gaat goed mey jullie allemaal toch? Zo fijn!
 7. Hoi meiden, Sorry dat ik even inbreek! Ik heb ook op dit forum gezeten laatst, alleen had ik een miskraam. Daarna ben ik gecurreteerd (9 weken geleden) We gaan volgende maand weer gaan beginnen met ICSI 3! Nu heb ik wel 2 weken geleden mn eisprong laten meten en ovu testen gedaan en de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus we hebben toen sex gehad. Nu ben ik 2 dagen overtijd en deed ik vanmorgen een etos huismerk test en kwam heel licht streepje en daarna deed ik een clearblue digital met indicator en tot mijn grote verbazing staat daar ZWANGER 1-2 weken! Helemaal in shock naar de kruivat voor nog een test. Dat is een huismerk van KV, maar het streepje was zoooooo licht. (niet meer met ochtend urine) (je moet echt goed kijken!) Maar wat denken jullie?? Sorry dat ik zo binnenval maar wilde even mn hart luchten. Groetjes Nienke
 8. Hey Els wat super fantastisch dat je zwanger bent! Tot nu toen alles goed? Gefeliciteerd! Ik ga dezelfde weg bewandelen heb ik het idee, ook bij 2e icsi zwanger geweest, na 6 weken geen hartje, curretage en nu 3e icsi start. We stappen wel over naar een kliniek, niet altijd tevreden over ASZ, maar dat is altijd een zeer persoonlijke keuze.
 9. Wat een nieuws! Hoe weet je of je in aanmerking komt voor de medicijnen. M'n partner heeft veel te weinig zaadcellen, maar is ook niets afwijkends gevonden. We zitten nu in ICSI traject bij Albert Schweizer ziekenhuis icm Erasmus.
 10. Ja wat een domper! Ze zei dat t te klein was voor 7 weken en geen hartje zag. 1% kans dat t nog doorgroeid. Volgende week afspraak bij gynaecoloog die dan nog een echo maakt. Dan moet t natuurlijk afkomen of curettetage. Dames, dit is gewoon pech! Jullie wel goede moed houden hoor!
 11. Bij ons niet goed! Te klein, we zijn mega verdrietig!
 12. Tamara, jij ook veel succes! Wij zijn zenuwachtig! Dank je ikke!
 13. Hoi latta, gefeliciteerd! En diana, ik slaap ook erg onrustig... Heb jij dat ook? Enne, schaf oordoppen aan, voel je niets van en is heerlijk rustig!
 14. Leuk hoor zo'n lijstje! Ik heb zelf de berekening op freya gedaan en daar komt 1 juli uit...
 15. Ikke; erg vervelend zeg! Dit is je eerste icsi toch? Want eventueel bij de volgende behandeling (hoop natuurlijk van niet!) passen ze de medicijnen aan?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use