Ga naar inhoud

Gwen1

Leden
  • Aantal Items

    4
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Gwen1's Prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Dag Aurora, wat spannend he!! Bij mij precies hetzelfde verhaal, 2 eitjes, 1 bevrucht en teruggeplaatst.. eerste ISCI en de zenuwen razen door mijn lijf.... ik wacht al de hele dag op het verlossende telefoontje van mijn Gyneaco ...weet gewoon even helemaal niet waar ik het moet zoeken.. dus dat wachtbankje op deze site komt nu wel even van pas....Veel succes, ik begrijp nu pas hoe moeilijk dat wachten is.. en echt niemand die je echt begrijpt...
  2. @Sas, dankjewel voor je antwoord, laten we idd hopen dat de IUI lukt.. en mocht het niet gelukt zijn dan geef ik de hoop nog niet op dat een volgende stimulatie beter lukt! Een eiceldonatie is ook wel weer een hele stap niet? Dat staat eerlijk gezegd nog heel ver van me af maar ik begrijp dat dit voor jou mss momenteel het beste alternatief is. Ik hoop dan ook echt voor je dat het lukt ! Wat een spannende periode hè! Voor ik hieraan begon besefte ik niet dat dit soort behandelingen veel meer met je doen dan ik aanvankelijk dacht! Ik wens je superveel succes!!! @sometimes, wat leuk te zien dat het jou allemaal zo goed gaat!! Geniet van je zwangerschap!
  3. Dag Allemaal, Ben voor het eerst op het forum en kwam hier het 40+ forum tegen.. extra spannend aangezien ons klokje toch wel begint te tikken.. vraagje.. na 3 IUI zijn we afgelopen maand met 1e IVF begonnen. Nu blijkt 2, 3 dagen voor de punctie dat ik geen enkele extra eicellen heb aangemaakt ( 1 6MM; 1 12 MM en 1 18 MM) er is dus besloten de punctie niet door te laten gaan... :-(( ( we hebben wel een IUI gedaan om de kans niet helemaal te verspelen en zit op een onzeker wachtbankje..) Ik nam dus 1 decapeptyl op dag 1 en vanaf dag 4 begon ik dagelijks Menopur te spuiten (3 dosissen per dag) ... Gynaeco heeft besloten ( als deze IUI neg is) een maandje te pauzeren en dan in november opnieuw te starten met een andere medicatieformule ( geen decapeptyl in het begin en eerder starten met Menopur om toch die eicellen te stimuleren.. zijn er nog dames die dit hebben meegemaakt aangezien ik het dit weekend opeens echt niet even meer zag zitten aangezien er volgens mij weining of geen andere opties zijn als je niet reageert op stimulatie nav de medicatie. Deel deel jullie ervaring please!!! Kan me gewoon niet voorstellen niet eens de kans te hebben met IVF te starten .. Goed te zien dat er ook veel succesvolle verhalen zijn in dit 40+ forum!! En voor diegenen die nog in spanning zitten, blijf erin geloven en bekijk het keer per keer en kijk niet te ver vooruit..dat probeer ik in ieder geval nu zelf te doen en het helpt .. een beetje ;-) Veel groetjes, Gwen
  4. Gwen1

    Voorstellen

    Dag Monique, Ben ook sinds een paar dagen op het forum beland aangezien het toch fijn je gevoel en ervaringen te kunnen delen. Ik ben 40, heb nog geen kinderen en heb 3 IUI behandelingen achter de rug en zit nu op het wachtbankje van IUI 4 sinds afgelopen vrijdag. Deze 4e keer was opgestart om IVF te starten maar 2 dagen voor de punctie tijdens een echo bleek dat mijn menopur spuitjes geen follikels hadden gestimuleerd, waarschijnlijk door de decapeptyl, enkel 1 van 18 MM.. punctie ging dus helaas niet door ..een grote teleurstelling natuurlijk aangezien het klokje toch wel begint te tikken en het psychisch best zwaar is.. gynaeco heeft dus toch besloten een IUI te doen.. we zullen zien maar mocht het niet doorgaan moeten we een maandje wachten en starten we in december weer met IVF.. hopelijk slaat een andere volgorde van medicatie nu wel aan.. Ik begrijp je angst dus heel goed om kinderloos te blijven na een aantal behandelingen en teleurstellingen maar zolang de dokters erin geloven en je behandelen moet je er zelf ook in blijven geloven, bekijk het per behandeling en niet verder. Veel succes ermee!!
  5. Dag ladies,

    Ik ben 40 en na 3 IUI afgelopen maand gestart met eerste IVF ronde. Dag 1 Decapeptyl en op dag 5 gestart met Menopur (3 x dosis). Ongeveer 2 dagen voor punctie blijkt bij echo dat ik geen enkele extra eicellen heb aangemaakt.. met 1 Eicel van 18 mm wordt er geen punctie gedaan. Gyneacoloog niet erg positief en stelt voor na een maandje wachten over te gaan op behandeling zonder decapeptyl en op dag 3 te starten met menopur....zijn er hier ook dames die ook niet hebben gereageerd op de behandeling? Wat waren de alternatieven?

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden