Jump to content

anissa

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

anissa last won the day on November 26 2019

anissa had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About anissa

 • Rank
  Baby
 • Birthday 04/07/1984
 1. Ik denk het wel dat het zo zal zijn. Want ervoor had ik ook(kort schema maar wel met 21 dagen pil) vanaf maandstonden beginnen spuiten en had al na 8dagen 9dagen Punctie. Deze schema zal dan weer anders zijn denk ik (maar dan zonder de pil zei de dokter) meer weet ik niet. Ik zal moeten afwachten op de bloedresultaten en nadien gaan ze me meer vertellen.Denk je dat ik dan met deze schema meer eicellen ga aanmaken.
 2. Hallo dames Sorry dat ik niets meer liet weten. Maar mijn bloedtest was negatief en heb ondertussen al mijn maandstonden gekregen. Ik heb vorig donderdag gesprek gehad met de dokter en ze stelt me een ander schema voor zonder pil te nemen maar ik moet eerst nog een bloedtest doen en dat op dag 2 OF 3 OF 4 van mijn maandstonden en dan moet ik vier weken wachten voor de resultaten en aan de hand van de bloedresultaten zien ze of ik deze schema mag doen of niet. Heeft er iemand ervaring mee .
 3. @ Meezi Weet je michien hoeveel dagen je negatief hebt getest. Ik wil je alvast feliciteren met je zwangerschap. En bedankt voor je bemoedigde woorden.
 4. @ Benbri Nee dit is de tweede keer. Eerste keer had ik ivf maar geen terugplaatsing. Tweede keer is het icsi geworden en wel een terugplaatsing en nu afwachten.
 5. ja klopt het is heel vervelend die wachtweken. Benbri en stiertje jullie hebben gelijk we zullen maar afwachten en ik laat hier zeker nog iets weten. ik ben al heel blij met jullie reacties dat geeft moed om nog vol te houden en hopen op goed nieuws. Maar heeft niemand bv negatief getest en dan nadien een paar dagen positief. Alvast bedankt allemaal.
 6. Een dikke proficiat lieverd. Als ik naar jou mening kijk dan heb ik denk ik minder kans maak maar zoals je zei de ene is anders dan de andere voor de hcg hormonen.
 7. Ik hoop het ook. Alvast bedankt voor jullie reacties. Ik zal gewoon afwachten ook al is het zenuwslopend. Ik ben nog bezig met utrogestan ik ga er gewoon verder mee. Michien doe ik nog een test zondag of maandag. Ik hoop echt op goed nieuws. xxx
 8. hallo Dames Door mijn zenuwen kon ik niet wachten en heb deze morgend een urinetest gedaan en die was negatief Vandaag is 8dagen na terugplaatsing vorig week Donderdag mijn terugplaatsing. wat denken jullie ben ik niet zwanger of is het te vroeg. Ik heb ook 2dagen achter mekaar migraine gekregen en die kreeg ik altijd als ik bijna mijn maandstonden krijg en ik heb soms zelfs veel dat ik elk moment ongi wordt . ik word bijna gek hier. Wat denken jullie dames.
 9. Hallo dames ik heb nu een heel ander schema gekregen. Ervoor had ik 1maand de pil nemen en dan superfact en menopur en pregnyl en utrogestan. En heb het twee keer geprobeerd de eerste had ik 8eicellen en de tweede poging maar eentje en de rest allemaal klein en ik moest het cancelen omdat ze bij pgs toch heel wat eicellen nodig hebben. Nu moest ik gewoon wachten op mijn maandstonden en die heb ik ook gekregen en dan moets ik bellen en die de verpleegster zei op de derde dag pil nemen en schema word opgemaakt. Ik ben nu nog bezig met de pil en ik kreeg schema naar huis gestuurd ale niet zo veel info dus was ik wat verschrokken. Dus nu moet ik geen superfact puffen en gewoon op de tweede dag van maandstonden naar ziekenhuis voor echo en bloed. Meer weet ik niet en weet ik ook niet wat ik verder ga krijgen van medicatie of zo. Heeft iemand ervaring mee en is het dan een lang schema of kort schema want ik weet het niet zo juist. Als iemand me kan helpen graag.
 10. anissa

  Ivf met pgs

  Alvast bedankt voor jullie reactie ik wens jullie allemaal een vlotte zwangerschap toe.
 11. anissa

  Ivf met pgs

  Wow 6ampullen erg ik hoop dat het voor je goed komt ik wens je alvast heel veel succes . Is het nu dan verbetert of niet.
 12. anissa

  Ivf met pgs

  ik heb vandaag gebeld naar het ziekenhuis mijn dokter was er niet er is overlegd met een ander dokter en ik moet terug opnieuw beginnen dus maandstonden en de pil nemen en in plaat van 2ampulle wordt het 3ampulle menupur om meer follikels omdat ik deze keer maar 6had en 4voor pgs en dat vonden ze te weinig en weinig kans. Ik heb dan met embriyloog gesproken en vroeg naar de reden en bleek dat mijn embriootjes telkens een chrosoom te veel was en dat is niet goed de oorzaak van mijn miskramen zijn gevonden dat is al iets maar of ze er iets aan kunnen doen is iets anders nu hopen naar de tweede poging en dat er toch een goeie tussen zit. Wat denken jullie zal 3ampulle menupur helpen om meer follikels te hebben want ik wil echt niet zo weining als deze keer. Wie spuit met 3ampulle en hoeveel follikels hadden jullie voor de pick up. Alvast bedankt voor jullie uitleg.
 13. anissa

  Ivf met pgs

  niemand?????
 14. anissa

  Ivf met pgs

  Hallo Dames Ik kom hier mijn verhaal doen omdat ik geen raad meer weet. Ik ben was bezig met de eerste ivf met pgs omdat ik 11miskramen had ervoor vorig vrijdag had ik de pick up van 6cellen en waarvan 4 bevrucht waren en dan maandag gingen ze naar pgs voor de screening nu vandaag kreeg ik telefoon dat ze allemaal slecht waren om terug te plaatsen abnormale zeiden ze. Ik ben van de kaart en ik weet niet wat ik moet doen zou ik verder gaan michien meer follikels maken en dan op meer pgs doen dat er dan toch michien een gezonde embriyo is of wat raden jullie me aan heeft het ook iemand gehad. Alles typs en moed is welkom.
 15. anissa

  ivf en pgs

  hallo Miekske Alvast bedankt voor je uitleg en geeft me moed als ik lees dat het kans op een miskraam minder is met pgs ook al zal het zo zwaar zullen we het moeten volhouden en het is proberen waard ik moet morgen bellen hoever we zitten resultaten van de sperma van mijn man en antwoord of we mogen beginnen of niet. Bij me zal het in uza edegem gebeuren daar zal de behandeling plaats vinden. Alvast bedankt mieksske voor je uitleg jij ook veel sucses met je behandeling laat me nog iets weten hoe het verder verloopt. liefst Anissa
×

Important Information

Terms of Use