Jump to content

Minima

Members
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Minima

 • Rank
  Kleuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 900 km Gondela 153 km PROGella 300 km naar UTRecht 2 km Cetropila 3 keer 5000 km naar PREGstad en 2 keer naar DECApetelli, Wie wil er meerijden vanuit Arnhem. Pb als je mee wilt rijden voor een kleine benzinevergoeding.
 2. dames ook ik plof op dit bankje. Lief dat jullie een 2.0 bankje hebben aangemaakt. Hopelijk werkt dit ook en wordt dit tweede deel van juli een positief deel. Ik ga eens even rustig wat teruglezen. Heb al wel meegelezen de afgelopen dagen maar wil er deze ronde minder mee bezig zijn, ik hoop dat dit lukt. haha.
 3. Wij krijgen een vijf daagse cryo terug op dag 6 en voor onze planning kwam donderdag of vrijdag het beste uit... ik zit aan de progynova dus dan kun je het zelf sturen. Dat is soms wel heel fijn.
 4. ah bah Yvje1977, heel erg balen. Sterkte. Amf pff jij wordt wel op de proefgesteld met het bloedverlies. Hopelijk betekent het niets en test je zondag zwanger..Ik duim voor je. Dit bankje heeft ons niet veel goeds gebracht.. hopelijk kan ik hem groen afsluiten. Ik heb vandaag BMS meting gehad, was mooi 10 mm en nu volgende week vrijdag terugplaatsing. (als hij goed ontdooid). Dan negen dagen later testen dan is het nog net juli..
 5. Ik heb wel vertrouwen in mijn lijf, wat betreft opbouw bms maar ik gebruik tot en met vandaag een pilletje (In nederland begon ik altijd meteen met 4 pillen) Vanaf vandaag ga ik opbouwen van 2, naar 3 en uiteindelijk vier per dag. Daarom denk ik dat ik nu iets langer de tijd nodig heb. Hoeveel pilletjes slikte jij per dag?
 6. O wat balen zeg... het enige goede is dat je nu weet waar je aan toe bent. een dikke knuf...Het is wel het bankje van de miskramen.... Maar zo is het wel genoeg.. nu gaan we groen eindigen...
 7. Kun je niet een clearbleu test doen??
 8. who meiden wat een raar bankje dit, met positieve testen maar uiteindelijk toch verdriet. Dikke knuf voor jullie. Butterfly wat een spanning bij jou.. pff ik heb echt geen idee welke kant dit bij jou opgaat. Ik zou er wel op staan om vandaag een bloedtest te laten afnemen. Dit is niet te doen die onzekerheid. Veel sterkte. MariaG welkom voor jou ook een spannende tijd. Heel veel succes en hopen op een goede echo morgen. Hier nog steeds aan de progynova vrijdag een echo om te kijken hoe dik BMS is. Al verwacht ik er nog niet zoveel van.
 9. hoi dames, ik heb de laatste tijd wel meegelezen maar voelde zelf nog niet de behoefte om mee te schrijven. Heb de vorige poging toch wel wat last gehad van de hormonen. Nu weer opgeladen en kunnen we weer door met een cryo poging. Ik ben vanmorgen ongesteld geworden en nu starten met de progynova. Ik vraag me wel af hoe het opbouwschema werkt. In Nederland had ik vanaf dag 1 2x2 tabletten en nu is het maar een tablet per dag de eerste week dan komt er weer een tablet bij tot aan 4 per dag. Hoe zag jullie opbouwschema progynova eruit en heb ik dan op cyclusdag 12 dan al wel een mooi dik BMS? Buterfly, poekie en Pino ik duim voor julie. yvje voor jou een spannende dag. Binnen paar uur hopelijk een mooie terugplaatsing. Amf wanneer heb jij de terugplaatsing?
 10. Hallo lieve meiden, wat balen Miranda dit zijn niet de dingen die je wilt zien. Graag twee strepen en verder niets... een potje huilen lucht altijd op. Al is het maar voor even. Heb je nog cryo's? Eslief, ook alweer op dpo 6, heb je nu wel positieve testen omdat de ovitrelle er nog in zit? Meiden op het wachtbankje, sluiten jullie hem groen af.... ik duim. hier gaat het inmiddels weer oké. Teleurstelling weer te boven en kijken naar de toekomst. Ik ben aan de pil gegaan zodat ik zeker weet dat ik over drie weken weer ongesteld ben en dus voor de vakantie nog een cryo poging kan doen. Misschien helpt het ook wel om rustig een poging in te gaan. In dit traject is niets een garantie. Op 28 juni hebben wij weer een echo staan, kort daarna zal ik dan wel ongesteld worden en dan kunnen we beginnen met de progynova. Heb wel wat vragen aan de arts en ook wat eisen voor een volgende poging. We zullen zien hoe het gaat lopen.
 11. Dank jullie voor jullie lieve reactie. Merk dat het toch fijn is om er met meiden over te spreken die er ook mee te maken hebben. Helaas weten die ook vaak hoe het voelt. Bij mij duurde het ook altijd drie dagen na stoppen met bollen dat ik ongesteld werd, nu ben ik na een dag al??? Iemand hier ervaring mee? Maaike ook weer spannend voor jou, ik duim. Ook Danlon voor jou draaien duimen door. Ben je wel vaker zo moe geweest?? Kan van de bollen zijn... of misschien omdat je lijf heel hard aan het werk is. Miranda voor jou draaien duimen ook!! op naar wat groens op deze bank... Eslief wanneer zou jij de terugplaatsing hebben? Morgen? Pino voel je je weer iets beter? Geniet van je weekend samen met je man. In dit traject is het zo belangrijk om met je man te blijven praten. Zeker als het langer duurt en er meer teleurstellingen komen. Mij helpt het altijd om te bedenken dat mijn man niet in mijn hoofd kan kijken en ik dus echt zelf moet zeggen wat ik heb/ hoe ik me voel. Sterkte.
 12. Oh Pino ik snap heel goed je gevoel. Ik denk ook echt dat het anders is als het je tweede of derde kindje is (ik ben mama van twee meiden en wat je zegt ik weet hoe het is om mama te zijn en ook dat ik zwanger kan worden en daarnaast haal ik troost uit mijn meiden. Ik hoop echt dat je weer de moed en positieve gevoelens terug kunt vinden om een nieuwe poging te starten... ik weet ook niet goed wat ik verder tegen je moet zeggen... helaas is dit een traject waar we de toekomst niet in kunnen voorspellen. Hopelijk vind jij ook iets waar je troost uit kunt halen. Praten met je man helpt dit je?
 13. O eslief snap dat dit niet hetgeen is dat je wilt horen, maar hou moed dat deze ene wel graag wil en voor negen maanden in je buik wil blijven. Ik duim voor je. Dikke knuffel voor jou
 14. Amalia van harte gefeliciteerd, als de cb test dit aangeeft ben je voor nu gewoon hartstikke zwanger. Wat er morgen of de dag erna gebeurd weet je niet, maar geniet er nu gewoon van. Eslief waar zit jij nu in het traject? heb je alweer bijna een punctie? Christel tegen mij is ook gezegd zink en foliumzuur voor de man, dit kan zaad iets verbeteren. Nou dames ik ben van het wachtbankje gevallen. Vanmorgen getest en spierwit. Vandaag dag 8 na een blastocyste. Morgen was officiele testdag. Van de week al heel emotioneel geweest en nu ben ik er redelijk rustig onder. Had hem ook al zien aankomen. De rugpijn die ik elke keer vanaf de terugplaatsing heb ga ik toch maar eens bespreken met mijn dokter. Ik wens de meiden op de wachtbank nog succes. en de andere succes met poging of volgende poging. Ik zal even wat afstand nemen van het forum.
 15. Amalia28, ja zou dan toch misschien van de pregnyl kunnen zijn, alleen wel raar dat hij dan donkerder werd. Of wel een innesteling en dat het hierna misgegaan is. Helaas is dit ook een nadeel van vroegtesten. Sterkte. Pino ja ik zou ook nog even doorgaan als ik jou was. Fijn dat je nog een spankje hoop hebt. Ja inderdaad mei was een beter bankje. Ik ga vrijdagmorgen testen, dag 9 na een terugplaatsing van een blasocyste. Hopelijk maak ik het bankje nog een beetje groen. Al heb ik er niet veel vertrouwen in. @Tien hoe is het nu met je, nog met je man gesproken?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use