Ga naar inhoud

Sharon14

Leden
  • Aantal Items

    6
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Sharon14's Prestaties

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente Badges

10

Reputatie

  1. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Inmiddels sinds gisteravond licht bruine afscheiding, wel weinig, maar dat komt waarschijnlijk ook nog door de Utrogestan. Menstruatie zal wel doorkomen zodra ik daarmee stop. We hebben net een jaar pauze gehad. En waren klaar voor poging 4. Nu hebben we er nog 1. Maar voorlopig maar weer even wachten..En misschien naar Belgie of Duitsland.
  2. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Hi, We hebben nu 3 x een miskraam rond de 6 weken gehad. En 3 mislukt ( zonder een positieve test). De teleurstellingen worden inderdaad alsmaar zwaarder en zwaarder. We hebben nog 1 poging over maar om heel eerlijk te zijn, weet ik eigenlijk niet of ik dat nog wel zie zitten. we zijn inmiddels 5 jaar bezig ( waarvan de eerste 2 jaar niet zo intensief ). Ik zal eens kijken wat een immuumsysteem onderzoek is. We staan nu onder behandling in Leiderdorp ( na overgestapt te zijn, de IUI's hebben we in Amersfoort gehad ). Ik wil zo graag hopen maar ben zo bang dat ik weer hoop voor niets....
  3. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Dank je wel, voor je bemoedigende woorden!
  4. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Indd die van Kruidvat 2*5. 3 andere keren wel lichtjes streepjes, zoals je zegt pas na het indrogen. Maar nu echt helemaal niets. En alle andere keren dat ik helemaal niets had, bleven ze ook wit..
  5. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Hi, Bedankt voor je lieve bericht. Ik zie alleen dat ik de verkeerde TP datum had neergezet. TP was op 19 april.....Maar ben bang dat die ene dag verder niet veel uitgaat maken.
  6. Sharon14

    Moed zakt weg...

    Beste Allemaal, ik wil eigenlijk alleen maar ff mijn gevoel kwijt. Aangezien niemand in mijn directe omgegeving ook maar enig idee heeft hoe dit allemaal moet voelen. Op 16 april punctie gehad voor ISCI 4. 12 eitjes, uiteindelijk maar 2 van overgebleven... Deze zijn wel beide op 20/04 terig geplaats. Maar ja, eigenwijs en nieuwsgierig dat ik ben, heb ik vanmorgen een test gedaan ( ik weet het, te vroeg, ) maar na 3 mislukte ( miskramen ) pogingen ), heb ik het geduld gewoonweg niet meer... Denk dat mensen dat wel herkennen. Maar goed, de test was zo negatief als maar kon. En mijn ervaring is, eenmaal negatief dan blijft negatief. Dus ik ben bang dat we maar moeten accepteren dat ook deze poging mislukt is ( wonderen zijn voor andere mensen weggelegd, denk ik, ). Bedankt voor het ventileren! Lucht eningszins op..
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden