Jump to content

ACJ1984

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About ACJ1984

 • Rank
  Tiener

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee daar kwamen ze pas in het ziekenhuis achter na het maken van een echo en toen is er een spoedkeizersnede ingepland. He wat vervelend.. maar ook heel herkenbaar. Wij hebben dat bij ons zoontje gehad en ben toen met hem naar een osteopaat geweest, iets wat ik iedereen aan raad die een onrustige baby heeft. Meike wou voor 2 weken terug haar flessen niet drinken en had ook last van het zuur. Ben nu niet bij een osteopaat geweest omdat ik via de huisarts , ranitidine heb gekregen werkt echt heel goed! Hopelijk blijven de reflux klachten bij jullie zoontje nu weg.. is zo zielig voor ze!
 2. Hallo meiden, Hier ook een tijdje niet actief geweest op het forum maar ik ben 23 oktober bevallen van een dochter Meike! Bevalling ging alles behalve gemakkelijk. Ben met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. En na uit eindelijk 1.5 uur in de persweeรซn te hebben gezeten die ik alleen weg mocht puffen omdat ik op 8cm ontsluiting bleef zitten, ben ik middels een spoedkeizersnede bevallen. Onze dochter was een sterrekijker, dus lag verkeerd en was erg groot, 54 cm en 4280 gram. Ik zelf ben maar 1.62 dus een grote baby voor mijn postuur wat niet mee werkte. Herstel gaat prima! Meike is nu 4 weken en naast een zoon hebben we nu ook een gezonde dochter. Ik ben een hรฉรฉl gelukkig mens! Meike doet het ook prima. Gefeliciteerd Lianrje! Jij was 30 oktober uitgerekend toch? Iedereen heel veel succes!!
 3. Wat een goed nieuws Poekie en Kims! Lekker genieten allebei. Hopelijk gaat alles goed!
 4. [ATTACH=CONFIG]6408[/ATTACH] Hier vandaag de 20 weken echo gehad en alles ziet er goed uit. Zo leuk om de kleine weer even gezien te hebben ๐Ÿ˜ volgens de metingen van het buikje, hoofdje en het bovenbeentje zou ik bijna 20 weken zwanger zijn maar mijn uitgerekende datum is 26 oktober en dat zou betekenen dat ik nu 18,6 weken zou zijn. Met de ICSI terug plaatsing weten ze de exacte uitgerekende datum dus of ik kan zwangerschapssuiker hebben of de baby is wat groter. Maandag moet ik naar de verloskundige om te overleggen wat we met het verhaal zwangerschapssuiker doen. Hopelijk is dat het niet en kan ik blijven eten wat ik wil ๐Ÿ˜Š
 5. Voel je al wat rommelen in je buik? Ik vind m'n buik mega snel groeien nu ik zwanger ben van de tweede. Dat wordt nog wat als ik op het einde loop ๐Ÿ™ˆ
 6. Ah wat leuk een jongetje!!! Ik heb volgende week de 20 weken echo, super spannend! Hier ook nog erg moe voor de rest gaat het goed gelukkig! Knoop met zwangerschapsverlof doorgehakt en ga 5 september met zwangerschapsverlof. Wij willen het geslacht niet weten en zijn al wat bezig met namen. Een meisjesnaam komen we wel uit. Maar een jongensnaam... Wat lastig wat lastig. Iemand nog tips waar ik leuke namen kan vinden?
 7. Voor alle moeders onder ons, een hele fijne moederdag!!! Hopelijk zit het weer wat mee vandaag en kan het zwembadje nog even opgeblazen worden hier โ˜€๏ธ๐Ÿ˜€
 8. Hier gaat ook alles goed. Ben nog wel veel moe maar dat had ik bij m'n eerste zwangerschap ook vrij lang. Ik heb 31 mei de 20 weken echo, spannend! Wij laten het geslacht een verassing willen het niet weten. Mijn zoontje afgelopen maandag meegenomen naar de verloskundige om het hartje te luisteren en hij zat mee te dansen om de maat vd hartslag. Zo leuk! Ik voel de baby ook al een goeie week en vandaag meerdere keren! Blijft bijzonder... Sorry kom ook weinig toe aan het lezen vd berichten op het forum. Maar vandaag weer even bij gelezen! We zijn ook al een beetje aan het nadenken over namen maar we vinden een jongensnaam zo lastig.. ook omdat we al een zoontje hebben en we dat toen de leukste naam vonden. Geen enkele naam kan dat overtreffen voor ons gevoel en dat maakt het wel lastig hoor!
 9. @danlon spannend dat je maandag alleen met de kids bent. Het weer wordt mooi vd week, niets lekkerder dan vitamine D op te doen. Ik ga donderdag 10 dgn op vakantie naar Turkije, super veel zin in. Ben nu 12 weken zwanger en buik is zichtbaar. Heb vandaag voor het eerst een positie broek aan gedaan en dat zit toch wel lekker. Voel me goed, alleen super moe. Kan voor m'n gevoel de hele dag wel slapen dus ben blij dat we er even een paar dagen tussenuit gaan. Afgelopen maandag voor het eerst naar de verloskundige geweest en kreeg wederom een echo. Wat een cadeautje is dat en wat een verandering alweer met die week er voor! Beentjes waren alweer langer en de baby strekte zich helemaal uit. Zo leuk om te zien hoe beweeglijk de baby al is!
 10. Wat een mooi mannetje! Gefeliciteerd!! Je hebt er hard voor moeten werken maar het is het zeker waard geweest. Tja borstvoeding.. die is bij mij toen niet op gang gekomen. Ik moest 3, 4 keer kolven voor 1 voeding. Ik ben er na 6 weken mee gestopt maar bij de tweede ga ik de knoop echt eerder door hakken. Lekker genieten en doen wat goed voelt!
 11. Ik was de bevestiging wel even nodig! De kleine was zo mooi aan het rondzwemmen. Heel bijzonder om te zien! Alles erop en eraan ๐Ÿ˜ Spannend Menace! Gefeliciteerd en komt vast goed!
 12. [ATTACH=CONFIG]6405[/ATTACH] Alles was goed!!! ๐Ÿ˜„
 13. Danlon en Maria van harte gefeliciteerd!! Wat een mooie kindjes.. smelt! Lekker genieten van jullie gezinnetjes!! Hier morgen de tweede echo. Hopelijk is alles goed. Zo spannend die eerste weken omdat je nog niets voelt aan schopjes.. ben de bevestiging echt even nodig dat alles goed is. Jullie horen het morgen!
 14. Poekie super leuk dat je een babyshower hebt gehad. Ik vind dat toen bij m'n eerste ook super leuk en lief dat ze zoveel moeite gedaan hadden. Danlon voor jou wordt het nu ook spannend! Ben je de zenuwen een beetje de baas? Rustig aan doen! Hier even een update. Het gaat best goed. Ben niet meer zo misselijk. Zit wel snel vol vh eten en ben heel moe maar als het daarbij blijft vind ik het prima. Wat ik af en toe heb als ik te snel op sta is een steek links onder. Ook als ik soms moet niezen voel ik dat. Is iemand hier bekend mee?
 15. Wat een mooi tevreden mannetje! Gefeliciteerd! Nu lekker bijkomen en genieten van alles! Hopelijk is je herstel vlot zodat je nog meer mag genieten!
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

Terms of Use