Jump to content

Sen

Members
 • Content Count

  2,799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Sen

 • Rank
  Queen
 1. Ja precies zoals je het zegt Henne. Alles was prima maar die nek een soort van no go area. Blijkbaar keek ik nogal leeuwin-wil-jong-beschermen-achtig want osteopaat keek me aan en schrok beetje en zei ' hier pak en troost hem maar even'.
 2. ja hier ook zo'n man die 'snachts de boel probeert te negeren en denkt dat doet mamma wel. Daar vallen hier geregeld harde woorden over! ik ben al zwaar oververmoeid en voel me sinds de afgelopen week nòg beroerder. Elke dag hoofdpijn en misselijk, heb totaal geen eetlust meer. Klinkt erg klagend maar het is zo. Ik ben op het punt gekomen dat is zò moe ben dat ik niet meer in slaap kan komen. Ik lig dus in bed maar slapen ho maar, het duurt minstens 1,5 uur voordat ik in slaap val en dan slaap ik hooguit 2 uur aan één stuk (als J voor die tijd niet wakker wordt) en dan ben ik weer 1 a 2 uur wakker. Ik weet even niet meer waar ik de energie vandaan moet halen om alles te doen... gisteren naar de osteopaat geweest met J. Ik vond het best eng want hij legde hem neer en ging achter hem zitten en pakte zn nekje en ging druk uitoefenen. J vond het niet leuk want die ging huilen. Dus ik schoot gelijk in de stress en had hem het liefst weggetrokken maar ik dacht rustig blijven en niet stressen. Tussendoor heb ik hem wel even gepakt en getroost en toen lachte hij weer. Het was niet zo dat hij hysterisch werd ofzo maar hij vond het niet leuk. Nu was het eigenlijk ook zijn slaapjestijd en was hij moe dus dat werkt ook niet bevorderlijk natuurlijk. De osteopaat zegt dat zn nekje vast zit en dat dat door de geboorte komt (oa door vacuumverlossing). Dus hij heeft het een beetje los gemaakt voor zover mogelijk want J wilde niet echt meewerken. Hij zei ook dat J zn droge wangetjes en droog plekje in zn knieholte mogelijk exceem kan zijn. Vind ik wat overdreven. Over 2 weken weer terug. Gingen jullie kindjes ook huilen/protesteren bij de osteo?
 3. Simba Good Luck! Hier ook een volleerd gifmengster. Heb nog nooit moeite gehad met mengen en/of spuiten maar ik ben ook helemaal niet bang voor naalden ofzo. Maakt niet uit waar: buik, billen, benen. Heb ook tattoeages op de meest pijnlijke plekken. Doet me niks gelukkig Ceeke, wat verwarrend allemaal weer. Net nu je enigzins berusting had gevonden gebeurt dit weer. Maar ook heel naar voor je zus natuurlijk. San, wat vervelend dat R het zo benauwd had. Wat een schattige foto's op FB trouwens :-) Ohhhh ik zit weer bijna in slaap te sukkelen. Moeheid en behoorlijk warm hier. En ik moet nog tot minstens 22 uur vanavond. Heb zo geen fut pfffff
 4. Tool ik moet half mei weer naar de osteo. Ben afgelopen vrijdag geweest. Nu wil hij mij nog een paar keer met een frequentie van 6 weken zien. Gelukkig maar anders zou het financieel niet haalbaar zijn want ik ben alweer door m'n vergoeding heen. Ik ga a.s. Vrijdag met J naar hem toe ivm overstekken en voorkeurshouding bij het slapen Tjee ik zag m'n registratiedatum hier staan 6 april 2009. Ik zit alweer 4 jaar op dit forum!
 5. Goedemorgen meiden, Henne, ik denk dat het verstandiger is als je jezelf erbij probeert neer te leggen dat je een baby echt niet tot een bepaald ritme kan 'forceren'. Ik heb het ook geprobeerd maar (deels) losgelaten want het levert alleen maar nog meer stress op. Maar ik snap het helemaal hoor want ben ook een controlfreak. Hoe gaat het vandaag? Es, je zegt dat ik altijd druk ben?! Bij jouw normale schema ben ik dodelijk saai haha. Ik zou graag wat meer leuke dingen doen maar ben zo moe dat het er vaak niet van komt. Ach komt wel weer Wen, als ik vrij ben en in de gelegenheid ben, kom ik even Fl bewonderen. Deze week is alweer volgepland dus misschien volgende week Patrician, waarom zet je vrouw zelf de pregnyl niet?
 6. ja voordat ik het weer vergeet: Patrician welkom!!!! :-) Wen, fijn dat het zo goed gaat met jullie! ben benieuwd naar je bevallingsverhaal en naar het kaartje :-) Henne, hier ging het precies zo met J hoor. Dus het kan erbij horen dat gekrijs. Ik was soms ook wanhopig en dacht dan dat hij echt iets mankeerde. Ik denk dat het er gewoon bij hoort. Maar toch goed dat je het in de gaten houdt natuurlijk! doen waar jij je goed bij voelt en als je het even niet meer trekt denk dan aan onze mantra "het is een faaaaaaase" ;-) verder ben ik alle verhalen alweer kwijt. Ben echt mega moe. Ik val om maar heb steeds geen zin om vroeg (voor mijn doen) naar bed te gaan omdat het ook wel lekker is om even wat tijd voor mezelf te hebben en mn dingetjes te doen als jullie begrijpen wat ik bedoel. Maar ik ga nu toch maar mn tandjes poetsen want ben nu wel heel erg moe. Kan me amper nog concentreren en ben de helft van wat er is geschreven alweer vergeten daardoor. Morgen weer vroeg op, werken tot een uur of 17.00 dan snel thuis eten en daarna ledenvergadering van de bewonerscommissie waar ik in het bestuur zit. En het beloofd wat want een stel oproerkraaiers heeft aangekondigd te komen aktievoeren pffffff ik ben blij dat mijn termijn erop zit en ik heb besloten om mezelf niet meer herkiesbaar te stellen. Kost me gewoon teveel tijd en energie die ik liever aan mn gezinnetje besteed :-) meiden, slaap lekker allemaal en iedereen een knuffel
 7. jup dat ritueeltje deden wij ook, alleen ging J dus gewoon niet slapen.. ja hazeslaapjes. Gelukkig gaat dat nu beter. J heeft trouwens geen knuffel(s) in bed. Vanaf wanneer mag dat dan? J is beetje verkouden: beetje roggelen en droog hoestje. Is de eerste keer dat hij dat heeft. Moet ik iets doen of even afwachten?
 8. hey ben ik ook weer even. ik lees allemaal dingen waar ik nog nooit van heb gehoord: 3 standenspeen????? hoe werkt dat? J krijg als ik aan het werk ben ook een flesje met gekolfde bv maar gewoon uit een klein a.ventflesje uit zo'n blije doos. Ik heb een tijdje geleden wel gezocht naar zo'n tommee flesje maar die kon ik hier nergens vinden. Niet bij K.ruidvat, E.tos enzo. Waar kan je die dan eigenlijk kopen, online? Henne, ik heb J nooit JBPM gegeven maar mn vriendin heeft een dochtertje die 3 weken jonger is en zij gaf het eens omdat ze wilde dat ze ging doorslapen en toen kon dat kind een week niet poepen! en maar persen echt zooo zielig. Dus ik zei haar dat ze onmiddelijk met dat spul moest stoppen en hop het kwam weer op gang. Dus het kàn (ernstige) obstipatie veroorzaken. ik ben gisteren weer bij de osteopaat geweest. Hij zei dat mn lever geirriteerd is en keihard moet werken dus die heeft hij behandeld. Hij heeft me geadviseerd om elke morgen een lauw glas water met 2 a 3 eetlepels citroensap te drinken en een supplement te nemen dat de lever reinigt. Heb vanmiddag gekeken bij k.ruidvat maar kon niets vinden. Zo maar eens googlen. Bij mn bloedonderzoeken was mn leverwaarde (alat) al ook een paar keer verhoogd. Niet alarmerend maar toch. En dat terwijl ik helemaal geen medicijnen gebruik en amper alcohol drink. Maar volgens de osteopaat kan het ook door stress komen. Dat kan dan wel kloppen, ben een zenuwenlijer :-( gelijk afspraak gemaakt voor J, hij gaat even naar hem kijken. Hij heeft altijd al veel overstrekt en slaapt ook overstrekt. Heb hem wel even gevraagd wat hij gaat doen en gezegd dat er niet wordt gekraakt en ook niet terug in de foetushouding wordt gelegd. Hij snapte direct wat ik bedoelde en heeft me verzekerd dat dat niet gaat gebeuren.
 9. Dat laatste wat Mik zegt daar dacht ik ook al aan. Of misschien regeldagen? Dan drinken ze ook vaker kleine beetjes. En de pukkeltjes kan ook baby acne zijn. Hopelijk kan de osteopaat iets voor Th betekenen
 10. oja Babeth! ik vergeet jou helemaal shame on me! en????
 11. Henne vervelend hè dat je niet weet wat het is. Heel erg herkenbaar. Het kan natuurlijk een een combi van dingen zijn. Veel van de symptomen die je noemt (verslikken, hikken, zuur ruiken, overstrekken, hysterisch huilen) had J ook. De HA zei dat het een combinatie was van krampjes, verborgen reflux en een flink temperamentje. Dat overstrekken doet hij nu nog steeds als hij erg boos wordt. Heb je al geprobeerd om een dik boek onder het hoofdeinde van zn matrasje te leggen zodat hij niet helemaal plat ligt? en als zn mondje zuur ruikt dan is het idd reflux en kan je misschien zantac vragen aan de HA. Sterkte meid en hou je mannetje maar lekker bij je! Es, balen dat je zo'n rotnacht hebt gehad. Hier ook weer niet veel geslapen door het buikslaapgebeuren pfffff Fren, welkom terug uit la bella italia en nu lekker genieten van je bambina Wen, hieperdepiep hoeraaaaa F. is geboren!!! wat een scheetje is het! hoe gaat het met je? snel gegaan las ik maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook meeviel. Hoop van wel. Volgens mij kwam ik vanmiddag G. tegen toen ik de Kr.uidvat uitkwam. Hij had een grote doos(cadeau) in zn handen van B.lokker en liep met een glimlach van oor tot oor :-)))) ik herkende hem van de foto, hij kent mij natuurlijk niet hihihi
 12. Ja San en zo gaan we van de ene fase naar de andere faaaase ;-) Es, ja wat is normaal? Lastig te zeggen. Wellicht dat de meeste baby's van 4 mnd oud normaliter niet meer zo lang achtereen huilen maar vergeet niet dat jouw meisje heel gevoelig is en dar het bij haar misschien iets langer duurt voordat ze op dat punt is? Henne, ik vond Th er niet ziek uitzien iig maar jij kent hem natuurlijk het beste dus als je het niet vertrouwd altijd naar de HA gaan. We betalen ons tenslotte niet boor niets scheel aan premie! Caro J slaapt nog in zn wieg naast mij en overdag in zn eigen kamertje en dan heb ik de babyfoon met Cam aanstaan dus zie ik wanneer hij op z'n buik ligt. Babeth heel veel succes morgen! Meiden ik ga proberen te slapen, truste!
 13. ik zou al een stuk geruster zijn als hij echt goed om- en om kan draaien. Nu gaat het soms nog niet echt soepel en komt hij half op zn arm(en) terecht en het lijkt ook wel alsof hij het lekker vindt om één kant van zn gezicht half in het matras te stoppen?
 14. Caro op de ene site staat dat het risico het grootste is gedurende de eerste 3 maanden, andere site 6 maanden andere site 2 jaar... ik ga er vanuit dat ze bedoelen dat het risico steeds kleiner wordt en bij 2 jaar zo'n beetje is geweken?
 15. Idd lekker bij je houden Henne! Wen wat spannend, hoe is M eronder? Snapt hij het allemaal nog een beetje? Es, fijn dat jullie zo'n relaxed paasweekend hebben gehad maar jammer dat je zo beroerd werd. Verkeerd gevallen? Caro, ik had idd al flink gegoogled en kwam er zo dus achter dat het goed kunnen draaien dus niet alles zegt: Daarnaast ligt ook de wekdrempel van het kind in buikligging een heel stuk hoger. Dit is de prikkel vanuit de hersenen die ervoor zorgt dat men wakker wordt. Dit moet bij een baby in buiklig tot 1,5 keer sterker zijn dan in een andere positie. Door een zwakkere prikkel zal u baby in buiklig dus niet gewekt worden. Om dit te vermijden legt u uw baby dus best op zijn rug te slapen. Uit onderzoek blijkt dat baby's een verlaging van de bloeddruk vertonen als ze op hun buik slapen. De verlaagde bloeddruk verhoogt de kans op het falen van de bloedcirculatie en dus op wiegendood.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use