Ga naar inhoud

rock1982

Leden
  • Aantal Items

    16
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door rock1982

  1. Wat ik gister heb meegemaakt is echt vreemd. Gister had ik mijn 2e gesprek in het AMC. Zegt de arts dat ze goed nieuws voor ons heeft. Blijken de zaadtesten die zijn gedaan opeens goed te zijn. Wij komen nu niet meer voor ivf in aanmerking. Ze gaan mij nogmaals onderzoeken (lees: temperatuur curfen en bloed prikken op 3e menstruatie dag), misschien nog een foto maken met contrast vloeistof.. en als daar niks uit komt moeten we het toch nog op eigen houtje gaan proberen.. Ik ben echt verbaast.. Eerst in het ziekenhuis hier in Haarlem sturen ze me meteen door naar het AMC, omdat IUI geeneens meer een optie was en nu word ik gewoon weer naar huis gestuurd. Hoe kan het dat die zaadtesten zo verschillen? Er zijn in beide ziekenhuizen meerdere testen gedaan op verschillende tijden.. vind dit toch echt heel raar. Ben op zich wel blij, maar voel me ook wel weer een beetje alsof ik weer op het wachtbankje word gezet.. :(
  2. rock1982

    Voorstelrondje

    Dank je wel voor je berichtje Hope&Faith :)
  3. rock1982

    Voorstelrondje

    Tot nu toe had ik me voorgesteld bij wie is wie. En dat hou ik bij. Verder lees ik mee, maar ben nog beetje de weg aan het zoeken op dit forum ;). Ik hoop hier mijn verhaal en vragen kwijt te kunnen en misschien een beetje voorbereiding te kunnen doen. Ik vind het allemaal niet niks en laat het maar over me heen komen.. :) Fijn dat dit forum er is.
  4. rock1982

    Voorstelrondje

    Dank je wel Hope&Faith :)
  5. rock1982

    Voorstelrondje

    Hoi Merr, ik (32) en mijn vriend hebben afgelopen dinsdag onze eerste afspraak in het AMC gehad. 8dec horen wij ook meer, ivf of icsi. Erg spannend allemaal hè. Succes alvast!
  6. Gister mijn eerste afspraak in het AMC gehad. 8 december weer terugkomen, dan krijgen we de uitslagen van de zaadonderzoeken (die ze toch alsnog wilden doen) en ik denk dat we aan de hand van deze uitslagen deze dag horen watvoor behandeling het uiteindelijk word icsi of ivf. Ook horen we wanneer we de informatiemiddag hebben. Weet iemand hier toevallig mij te vertellen waar het nog precies vanaf hangt icsi of ivf. Of beginnen de meesten gewoon standaard met Ivf en daarna pas icsi? Ik ben namelijk nog heel nieuw in deze wereld :s.
  7. Hoi Doremi , ikzelf ben pas net begonnen, dus ik kan er niet over meepraten. Het klinkt erg heftig wat je allemaal hebt meegemaakt. Er zijn op dit forum vast mensen die er met jou over kunnen (mee) praten. Hoop dat je daar wat steun in kunt vinden. Sterkte.
  8. Ja, ik denk inderdaad dat we gewoon een soort intake gesprek hebben. In principe ben ik hier in Haarlem al onderzocht op de basis dingen, dus denk dat we datum gaan prikken voor de bijeenkomst etc. Van mij mag het nu wel beginnen.. :) Hoe gaat het met jou en het prikken?
  9. Ik heb gister brief gekregen van het AMC. Ik mag 18 november langs komen. Stond niet in de brief wat deze afspraak precies inhoud. Was bij jou die eerste afspraak meteen met die andere stellen, onderzoeken en leren prikken etc? Blij dat we snel kunnen langskomen in ieder geval.
  10. Dat is wel balen dat je dan voor niks hebt gespoten.. nu moet je nog langer wachten en het is al nier leuk.. Ik heb het al een paar weken geleden op mijn werk verteld, omdat ik toen veel doktersafspraken had en ik wist dat er nog meer zat aan te komen. Ik werk op een kinderdagverblijf en mijn baas was erg meegaand, gelukkig.. Ik ga mn best doen om zoveel mogelijk op mijn vrije dag te plannen, maar met IVF is dat niet altijd haalbaar. We moeten het allemaal uiteindelijk gewoon ervaren hoe het zal zijn als ik plotseling weg moet.. AMC is niet naast de deur en heb mijn rijbewijs nog niet (wel mee bezig) dus dat vind ik ook wel een ding, dat ik vaak op mijn vriend of familie ben aangewezen. Uiteindelijk zal alles wel goed komen ;-) Mijn menstruatie hou ik al zo'n 2 jaar bij, dus dat komt ook goed dan. Hoe bereid jij je nu voor op de punctie? Of laat je het gewoon op je af komen?
  11. Had jij dan wel een regelmatige cyclus? Mijn cyclus is namelijk onregelmatig.. Heb je nu dan voor niks gespoten? Of heeft dat wel nut gehad? Ik wacht deze week netjes af en bel het AMC maandag.
  12. Oh ik zit nu al tegen het prikken op. Mijn vriend is daar ook niet zo'n held in en zegt nu al dat hij mij niet durft te prikken (misschien dat hij er later anders over denkt..wie weet). Hoe was het vandaag in het AMC?
  13. Hi Priscilla, bedankt voor je antwoord. Ik hoop deze of volgende week reactie te krijgen en dan snel langs te mogen komen voor de informatiebijeenkomst. Jeetje, jullie zullen wel geschrokken zijn toen jullie hoorden dat je vriend zaadbalkanker had.. gelukkig dat hij nu schoon is en dat jullie mogen starten met IVF. Heb je ook al informatie over het prikken gehad en moest je dit daar al oefenen en hoe ervaarde je dat? Gr Tessa
  14. Hoi Priscilla, ben jij al voor het eerste gesprek geweest? En wat hield dat in? Ik vind het echt heel spannend en best ook wel eng. En mag ik ook vragen waarom jullie in aanmerking komen voor IVF? Veel vragen in 1x sorry hoor ;-)
  15. Hi, mijn naam is Tessa. Ik ben 32 jaar en na 2 jaar proberen zwanger te worden, komen wij (ik en mijn vriend 37) na wat onderzoeken in aanmerking voor IVF. Ik ben nu vooral veel aan het lezen op internet en op dit forum. Dit weekend de aanmeldingsbrief naar het AMC gestuurd, nu wachten op een uitnodiging. Ik vind het super spannend allemaal. Ik zal proberen mijn ervaringen met jullie te delen [emoji4] Gr Tes.
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden