Ga naar inhoud

Hood

Leden
  • Aantal Items

    367
  • Registratie Datum

  • Laatst Bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hood

  1. Ik zit ook op het wachtbankje! Maar ben eigelijk niet meer zoveel op het forum. Gisteren onze laatste cryo terug gekregen.
  2. Heel goed idee roxanne! Kan je ook makkelijker reageren..!
  3. Succes duim voor je!! En indd lekker rustig aan doen...
  4. Altijd een super lastige keuze! Ik zelf zo stoppen. De pogingen zijn te kostbaar. Alleen heb je vaker al een punctie gehad? En had je toen ook zo weinig aantal? Dan worden het er niet snel meer. Maar als dit de eerste keer is kunnen ze misschien de medicatie ophogen zodat je een betere opbrengst krijgt. Succes met je keuze.
  5. Het is ook echt zwaar! Hopelijk word het toch nog positief. Alhoewel hij nu toch wel positief had moeten zijn.. veel sterkte.. we weten wat je doormaakt hier. Je bent niet alleen!
  6. Wat een mooi hoopvol verhaal! Wij willen miss naar dusseldorpf. Maar hebben eerst intake in elsendorp bij nij geertgen. Kijken of ze daar wat kunnen betekenen (dichterbij 15km). Ik denk namelijk dat mijn immuunsysteem ook niet goed is. En dat de embryo's worden afgestoten. 7 terugplaatsingen gehad nu maar nog noooit een positieve test gehad.Geniet van je zwangerschap!!
  7. Echt waar??? Weten ze waar het aanligt? Wij hebben 7 cryo's en is er maar tot nu toe 1 niet goed ontdooid.. dus hopelijk onze laatste wel..
  8. Daar ben ik ook heel benieuwd naar! Essie... hoeveelste poging is dit van je? Bij ons doen ze dat alleen als we de 3de in gaan..
  9. Hahaha ik snap je helemaal.. hier kan ik mijn schoonmoeder ook af en toe wat aan doen met haar stomme domme uitspraken.
  10. Heel nikki ik heb geen ervaringen daar, wij hebben nu een intake aangevraagd bij nij geertsen alleen kunnen 21 maart pas terecht. Moeten jullie ook lang wachten? We hebben de 28sterugplaatsing nog een terugplaatsing van onze laatste cryo. Dus zit nu ook weer fijn aan de hormonen..en als deze dan niet lukt pakken we even rust.
  11. Hopelijk heb je goede bevruchtingen en kunnen er zeker een paar de vriezer in... waneer krijg je dat te horen of pas bij de terugplaatsing? Hoe voel je je nu? Nog last van de punctie?
  12. Aah nee marjon jij ookal?! Meestel word die niet meerder positief dan
  13. Heel veel succes KvG hopelijk voel je je wat beter. En we gaan voor een mooie Oost! Nikki wat klote! Heb je wel die fles wijn goed soldaat gemaakt hihi? Ik ben gisteren gaan menstrueren. En dan hebben we de 28ste de terug plaatsing van onze laatste cryo!... Heb gisteren ons ook meteen aangemeld voor een intake bij geersten. Kijken of ze daar wat kunnen doen en of het goed voelt. Anders alsnog naar dusseldorpf. Alleen dat is meteen een stuk verder weg...
  14. Zo wat is hier veel getypt zeg!! Indd af en toe negatief zijn en even alles lekker laten gaan is goed. En is ook echt zwaaaaar klote allemaal. Zolang we erna maar weer onze schouders er onder zetten. En weer volle moed er tegen aan. Nee het zijn geen garanties die je krijgt. Het is garantie tot de deur zullen we maar zeggen. Maar voor mezelf heb ik het gevoel van ik wil er alles aan gedaan hebben. Lukt het niet lukt het niet. Maar dan kan je later niet zeggen hadden we nog maar dit of dat... Hopelijk is hier voor iedereen op het forum een wondertje weg gelegd. En dat alle stomme rotte kut naalden en blauwe plekken. En teleurstellingen keer op keer. Nachten lang janken, jaloers op iedereen de hup in een keer ****** zwanger zijn. Vermoeidheid je geestelijk en lichaamelijk helemaal op voelen. Het allemaal waarde geweest. En dat we naar de toekomst kunnen gaan kijken met een prachtig baby'tje. Daar moeten we op hopen en in geloven❤ Lieve dikke knuffel voor jullie allemaal
  15. Dankjewel juul! Toch heb ik eerst wel altijd vertrouwen daar gehad. Maar als de 7de terugplaatsing weer niet's heeft opgeleverd en ze willen geen onderzoeken doen. Dan zijn we wat mij betreft hier uitbehandeld. Jij ook veel succes nog.
  16. Ja voel me ff zo leeg van binnen. Vind het ook super eng om naar een ander ziekenhuis te gaan laat staan een buitenlandse! En daar weer helemaal op nieuw te moeten beginnen. Was zo kwaad dat ik bij de apotheek gewoon in huilen uitbarste. Gelukkig was me moeder erbij en ben ik snel naar de wc gerend en heeft ze de medicijnen gehaald. Het is allemaal wat. Ik denk dat ze dadelijk wat vinden zoals immuunsysteem of bloedstollings probleem ofzo. En dat al onze emmy's geen enkele kans hebben gemaakt. Dus net zo goed meteen weg hebben kunnen gooien. We gaan het meemaken. Na de cryo eerst RUST. Wat lastig is want je wilt door in de hoop zo snel mogelijk zwanger te zijn.
  17. Wat ongelooflijk klote wilhelmina!! Denk aan je! Nikki nee he?! Gaat niet zo top hier op het wachtbankje Marjon ben benieuwd of je wachtdag 6 weer een positieve test in handen hebt.. Ik net een klote gesprek gehad met de arts. Ben zo boos! Stom beleid hier.. willen geen extra onderzoeken doen want dat vinden ze niet nodig. Dus wel nog medicijnen meegekregen voor laatste cryo. En dan gaan we onsamen maar richten op een ander ziekenhuis. Want ik weet ik voel dat er iets meer aan de hand is.
  18. Dankjewel allemaal, ik heb morgen al een gesprek met de arts. Ik probeer hoop te houden. Maar wil gewoon meer onderzoeken. Waarom nesteld het zich niet in al 7 keer! Wij zijn echt enorm verdrietig en ben echt bang dat het nooit gaat lukken zo! We hebben nog 1 cryo van poging 2. Die willen we nu nog opmaken. Dan even pauze even tot rust komen. Zonder hormonen. En aan onze relatie denken die schiet tekort door dit alles... wat is het toch ongelooflijk oneerlijk.. sterkte voor de rest hier en hopelijk krijgen jullie snel het gezinnetje waar van gedroomd wordt ❤
  19. Hier is de positieve vibe voorbij. Hartstikke negatief...
  20. Oke spannend zeg! Heb je wel al een meeting had? Hoeveel eiblaasjes er zitten? Vorige keer wel cryo's gehad?
  21. Ik vond dat super fijn om dat af en toe op te schrijven! Alleen nu ben ik af en toe te lui haha
  22. Marja ben je dan 38 jaar of zit je in de 3de poging? Omdat je de keus hebt.
  23. Nee geloof van niet. Maar ik heb ook maar 2 terugplaatsingen in het catharina gehad dus kan ik me niet meer zo heugen. Bij een cryo moet je wel veel langer doorgaan dan bij een verse schijnbaar..
  24. Wat klote roxanne!! Gelukkig geen poging weg gegooid nu! Gezondheid gaat zeker voor. Hoe gaan ze de cyste verwijderen? Of gaat deze vanzelf weg?
  25. Gefeliciteerd wat fijn!! Is het bloedverlies wel opgehouden nu?
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden