Jump to content

ash

Members
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About ash

 • Rank
  Puber

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja hier gaat alles goed. Hij is nu 15 weken en sinds gisteren draait hij van zijn rug naar buik in zijn eentje, teruydraaien lukt hem alleen niet elke keer. Het is ontzettend leuk om hem dingen te zien leren. Probeer zoveel mogelijk foto's te maken.
 2. Hallo lieve mama's en mama's to be, hoe gaat het met jullie? Houden jullie het een beetje vol met de hitte?
 3. Hey meid, wat lees ik nou? Je bent zwanger! Superleuk! Ben echt blij voor je. Geniet van je zwangerschap en dat je haar gaat voelen bewegen is heel bijzonder. Heel veel plezier met shoppen!
 4. @kims @liantje dank jullie wel. Ben ook helemaal verliefd op deze inie minie. Het lijkt niet zo op de foto maar hij is 44 cm.
 5. Goedemorgen dames, helaas is mijn borstvoeding nog niet voldoende op gang gekomen, waardoor de kleine niet is aangekomen. Ze hebben hem vanochtend bijvoeding gegeven en dat moet ik blijven geven totdat de borstvoeding op gang is gekomen. Ik hoop vandaag naar huis te mogen, maar moet even kijken wat de kinderarts zegt. Als hij meer zakt in gewicht moet hij opgenomen worden.
 6. Dames, vandaag na bijna 36 uur weeën, ruggenprik en 1 pers bevalling is hij geboren. Raizo Nathaniël is 12.38 uur geboren, weegt 2324 gram en is 44 cm. Mijn vliezen waren dus wel gebroken gisteren en we moeten nu dus tot zaterdag blíjven ter observatie. En omdat hij moet aankomen. Het gaat verder wel goed met ons. Ik ben alleen ontzettend moe. Ga zo weer slapen. Morgen post ik even een foto. Hij is precies een kopie van zijn vader.
 7. @danlon ik heb tijdens het testje niks verloren dus ze twijfelden of het vruchtwater is of dunne afscheiding. Als ik weer wat verlies moet ik het proberen op te vangen.
 8. @danlon de verloskundige is net geweest. Ze hebben paar testjes gedaan, vanmiddag word ik terug gebeld om te kijken hoe het gaat. Nog geen baby in zicht dus, maar dat kan zo omslaan of hij blijft nog 3 weken zitten. Lekker duidelijk dus haha.
 9. @danlon nee niemand in de buurt voor een massage haha. Inmiddels de verloskundige gebeld, die komt later in de ochtend langs. Als de weeën om de 3 min zijn moet ik de spoedlijn bellen. Ja lopen doe ik inderdaad, maar heb slaap omdat ik vannacht niet heb kunnen slapen[emoji17]
 10. Dank jullie wel dames. De weeën heb ik nu om de 5-7 min maar duren ongeveer halve minuut. Ik weet gewoon niet wat voor positie ik moet aannemen[emoji54]
 11. @danlon ja ontzettend spannend en had eerlijk gezegd verwacht dat hij pas in mei zou komen haha. Ik heb mijn vriend net naar werk gestuurd, bel hem om 09.00 uur als hij naar huis moet komen of niet en heb een douche genomen. Dat voelt gelukkig beter aan nu. Ga maar netflixen in de tussentijd haha.
 12. @danlon dank je wel. Hoe gaat het met jou en de kleintjes? Ik stapte uit bed en bleef stromen[emoji85]. Ik hou je op de hoogte.
 13. Dames ik denk dat de kleine vandaag komt. Ik heb een uur geleden water verloren en al heel de tijd verschrikkelijk kramp, gevoel dat alles samen trekt. Zit vandaag op 37 weken en 4 dagen. Ik moet de verloskundige om 09.00 uur bellen, zou om 09.45 uur een afspraak hebben maar zo kan ik echt niet lopen.
 14. @menace & @miranda13 van harte gefeliciteerd meiden en welkom op dit bankje. Lekker genieten van deze spannende tijd/weken.
 15. @danlon ja de kleine is inmiddels ingedaald en merk gelijk dat de druk op mijn longen en ribben minder is. Ben ik echt blij mee. Verder gewoon nog hopelijk 3 weken uitzingen haha. @inge35 jaaa weken zijn zo hard gegaan. Hoe we vorig jaar allemaal zo zenuwachtig waren in de eerste 12 weken en daarna de 20 weken echo, het lijkt zo lang geleden. Mogen we nu eindelijk mama zijn/worden.
×

Important Information

Terms of Use