Jump to content

Hopefulness

Members
 • Content Count

  560
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hopefulness last won the day on September 23

Hopefulness had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Hopefulness

 • Rank
  Puber
 • Birthday 09/23/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Bloem456 Ik dacht dat het ZH die beslissing neemt. Wel in overleg met jullie, maar 4e poging IVF? Of 4e poging uit 1 traject?
 2. @Roza91 @Siepie Wat klote zeg... Ik heb er geen andere woorden voor... @Djenna Wauw super mooi resultaat!
 3. @Johanna82 Zoals ik verwacht had, 28ste de echo. Dr was iets in me dat zei, de 25ste of de 28ste. Dan hoop ik de 30ste of de 1ste de tp te hebben. Hopelijk gaat dan alles goed en wilt deze wel blijven plakken Van mij blijf je wel "last" houden, ik wil heeeelll graag weten hoe het met je gaat! ❤❤
 4. @Roza91 Dat dromen is voor mij ook heeel erg herkenbaar! Na de geboorte van Joep bijna niet gedroomd. En sinds de eerste tp droom ik elke nacht wel meerdere dromen. Ik heb vandaag bericht gehad. 28ste de echo. Ik heb niet echt klachten van de progynova. Staat me van Joep ook niks van bij.... kan me daarvan helemaal niet herinneren dat ik progy gehad heb Ik ga voor een dikke vette streep duimen voor je! Ik kom woensdag weer even checken of ik 2 dames kan feliciteren
 5. @Johanna82 Hoe is het met jou? Wanneer is je echo? Gisteren was ik ongi dus heb de 2e dag progy achter de rug. Nou ja eigenlijk anderhalve dag. Gisteren 18.00 eerste progy en vandaag gewoon 2 maal daags. Ik hoop op 25ste de echo en 28ste ergens de tp, maar dat is gewoon afwachten... dat waar ik zo goed in ben NOT Knuffel van mij❤
 6. @Djenna Wauw! Wat fijn! Jij gaat een heerlijk weekend tegemoed! Ik ben benieuwd! Maandag tp?
 7. @Siepie Wat balen zeg! Mijn zh zegt echt dat het nog kan. Zolang er geen bloedverlies is, is er hoop. Het kan allemaal vertraagd zijn... Ik ga zelf ook niet meer testen met 10 wd. Ik test de 1ste keer met wd 13. Mijn ongi was er gisteren, dus een vreugde dansje gemaakt en de eerste progynova ingenomen. Hopelijk heb ik maandag een datum vd echo. Ik hoop op 25ste, maar waarom? Geen idee... Goh Siepie... Hoop echt dat je 2 streepjes hebt op je testdag. Ik ga ook voor jou de blaren op mijn duimen duimen❤
 8. Hoi lieve dames! Srry dat ik zo lang stil ben geweest. Heb net alles gelezen en ik ben blij dat het voor jullie allemaal voorspoedig verloopt. De 15e was mijn laatste dag vd pil. Ik moet nu wachten op de ongi. Hopelijk morgen. Vanmorgen was de buikpijn er al dus hopelijk zet het morgen door. De dag van de ongi start ik met progynova en dan is het afwachten wanneer ik voor een echo mag. Ik hoop op een mooi verlaat verjaardagscadeau want de 23ste zal wel niet haalbaar zijn. Ik ga snel koken, manneke is onderweg naar huis. Ik kom vanavond nog ff terug. Hoe is het met jullie dames?
 9. @Johanna82 Jaaaaa GEFELICITEERD Genieten nu! Ik ga ook zo enorm hard duimen voor mezelf en voor @Djenna en @Siepie
 10. @Djenna Ja het is wel erg lekker even vakantie en je bewust focussen op wat ik nu heb, 2 gezonde jongens en een topper van een man. Nee, ik moest een maand rust. Moet nu nog tm 15 sept de pil slikken, daarna met de eerste ongi dag starten met progynova. @Johanna82 Ik blijf duimen.... Net zolang tot je uit het "enge trimester" bent. @Siepie Heeel veel succes! We hopen weer op het alller mooiste/beste resultaat.
 11. @Johanna82 Ik kon het niet laten, moest even kijken of er een streep was. O wat kan ik me jouw gevoel goed invoelen. Ik had het zelfde... wd 9 en een heeeelll licht tuur streepje. Mijn vpg zegt dat het echt nog mogelijk is... en dus liet ik mijn moed niet in de schoenen zakken. En zeg ik nu tegen jou het zelfde... Blijf positief schat. Ik kom zondag weer even checken.
 12. @Djenna en @Johanna82 Met mij alles goed. Ik bedacht me gisteren dat ik wel ff wat moest laten weten, was halverwege mijn berichtje naar jullie en toen drukte Wim op een knop... weg alles. Dus dacht ik, ik doe het morgen wel als hij op school is. Mijn man heeft nu vakantie dus dat is ook een fijne afleiding en ook de reden dat ik minder op hetforum ben. Als hij is gaan werken heb ik nog 2 pillen op de strip en dan is het wachten op de ongi. Ik ga zo naar de apotheek voor de progy en utro. Ik ben er even wat minder maar denk wel echt aan jullie. @Johanna82 Hou vol, ik kom vrijdag terug op het forum om je hopelijk te feliciteren.
 13. @Johanna82 Nou ja pittig, ik was vooral blij met mijn 10kg aan vocht, 4 liter zuurstof en de benauwdheid. Want zolang ik niet ging plassen was ik nog zwanger! Plus het was mijn eerste zwangerschap dus had geen kindjes thuis. Ik heb 14 dagen int zh gelegen. Mijn test dag was ook int zh en die was, niet zo verrassend positief. Ja op internet las ik ook 2 weken ongeveer. Ik hoop het ook enorm! We gaan we weer tegenaan Wanneer mag jij testen?
 14. Ik ben net gebeld door het zh. Ik moet deze strip opmaken en zodra ik in de stopweek vloei mag is starten met de medicijnen. Heb geteld en 15 sept is de laatste dag dat ik de pil neem en moet ik gaan vloeien. Zodra ik vloei moet ik starten met de progynova. Hoelang moet ik dat nemen voor een mooi BMS? Weten jullie dat?
 15. @Djenna Daar hopen we enorm op! En dat gaat echt veel sneller dan eerste instantie gedacht!
×

Important Information

Terms of Use