Jump to content

Hopefulness

Members
 • Content Count

  591
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hopefulness last won the day on September 23

Hopefulness had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Hopefulness

 • Rank
  Puber
 • Birthday 09/23/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Johanna82 Ik ben niet meer zwanger en alles is schoon in mijn baarmoeder. Nu een cyclus rust en dan weer starten met de cryo terugplaatsing. Deze ronde gaan we hem in mijn natuurlijke cyclus terugplaatsen. Dat zal ergens de eerste helft van dec zijn.
 2. @Johanna82 Tuurlijk laat ik iets weten. Ik bedacht me vanmiddag ineens dat het ook kan zijn dat de placenta voor ligt... en dat ik daarvan vloei.... Nou ja... morgen weten we het.
 3. @Johanna82 Wat ben je toch een lieverd! Hier nog steeds vloeien helder rood. Vandaag weer flinke lage rugpijn en zeurende buikpijn. Mijn buik is ook opgezet. En mijn borsten weer voller... schiet mij maar lek hoor... Nee door corona en de toch al te vol geplande poli was er geen plek. Afleiding genoeg met mijn 2 kleine mannen. Maar het blijft knagen en ik ben die pijn nu wel echt zat!
 4. @Johanna82 Ik weet het niet hoor... Ik heb tm maandag ochtend flink gevloeid met wel geteld 2 sliertige stolseltjes. Daarna ook geen krampen meer gehad. Smorgens heb ik nog wel wat krampen en een beurs gevoel maar verder niks. Ben gestopt met progy en utro. Vrijdag echo. Mijn gevoel word weer heen en weer geslingerd... je hoort meer dat vrouwen flink vloeien en toch nog zwanger zijn, maar vloeien die dan ook zo lang?
 5. @Djenna Ik kan het me heel goed voorstellen dat het de ene dag beter gaat dan de andere keer... zwaar klote blijft het gewoon Probeer je het wel een plekje te geven? Ik hoop ook dat het hierbij blijft. Ik vloei nu niet meer... maar ohhh wat vind ik dit eng zeg Ben net gebeld. Ik moet donderdag morgen een zwangerschapstest doen. Als die negatief is moet ik bellen want dan word het een controle echo of alles is los gelaten. Is de test positief moet ik ook bellen en dan word het een uitgangsecho om te kijken of het hartje klopt en hoever ik die dag ben in de zwangerschap. Ohhh weer een week van onzekerheid, ik hoop zo dat ik vanaf morgen zo misselijk ben en moet kotsen, daar put ik dan nog een sprankje hoop uit...
 6. @Johanna82 Behoorlijk wat kwaaltjes... met vlagen flink misselijk. Maar vanmorgen begon mijn 6de week ruk... een flinke bloeding zh gebeld en ik word terug gebeld... Echt positief ben ik nu niet meer...
 7. @Djenna Ohhhh ik huil met je mee... Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterke samen. Hele dikke knuffel.
 8. @Djenna Succes morgen! Laat je weten hoe het is gegaan?
 9. @Johanna82 Nu met zn alle als een malle voor @Roza91 duimen, dat zij door mag in hasr traject. Dat kan niet anders dan goed gaan.
 10. @Roza91 Dank je Zo blij weer! En voor mijn gevoel ook net optijd ivm corona en het afschalen van de reguliere zorg. Nu duimen dat er 6 nov een kloppend hartje te zien is.
 11. @Johanna82 Dank je wel❤❤❤ Ja 25 juni om precies te zijn. Ik moet met keizersnede bevallen dus dat zal tussen 18 en 25 juni zijn. Net gecheckt en ik ben al ingepland voor de echo. 6 november. Dus kunnen we daar naar toe leven.❤ Ik ben zo blij! En weer zijn we samen zwanger!
 12. @Johanna82 Ohhh ik wist niet dat je getest was... Gellukig negatief!
 13. En met resultaat, jullie hebben vast blaren op jullie duimen?
×

Important Information

Terms of Use