Jump to content

Marleen84

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Marleen84

 • Rank
  Baby
 • Birthday 01/08/1984
 1. Dan voel je je best ongemakkelijk he.. Ik trek meestal geen jurkje aan als ik een echo heb. Vaak broek met iets langer shirt ofzo voelt net wat fijner. Veel succes!
 2. Heb verder behalve de pregnyl niks gebruikt. Hebben hierna nog 1 cryo in de vriezer. Je lijf voelt altijd van alles geloof ik. Ik moet 2 aug ongesteld worden officiëel dus heb nog even
 3. Ik wil graag erbij op het wachtbankje. Afgelopen zaterdag 22e terugplaatsing gehad van een blastocyst. Vandaag hele dag krampjes in mijn buik. Herkennen jullie dat?
 4. Hoi Pino Ja klopt het komt erg weinig voor maar nu weer positief nieuwe ronde in. Daar ga ik zeker even kijken dank je wel!
 5. Hoi allemaal, Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Marleen 33 jaar en woon samen met mijn man en onze hond. We zijn inmiddels 4 jaar bezig met vruchtbaarheidsbehandelingen. We hebben 5 pogingen iui gehad waarvan er 2 echt daadwerkelijk tot een behandeling heeft geleid en de andere helaas moeten stoppen omdat ik allergisch bleek te zijn voor de hormoonspuiten. We zijn uiteindelijk in het umc utrect terecht gekomen en daar door onderzoeken toch een hormoon gevonden waarmee het aardig goed gaat. Onze 1e ivf terugplaatsing is mislukt en vorig jaar september bleek ik zwanger te zijn naar een cryo terugplaatsing. Helaas hebben wij de zwangerschap in in de 13e week stop moeten zetten omdat het een siamese tweeling bleek te zijn met geen overlevingskansen als het geboren zou worden. Nu hebben we afgelopen zaterdag een cryo terugplaatsing gehad.. dus we zitten weer in de medische molen spannend. Als jullie nog vragen hebben stel ze gerust
×

Important Information

Terms of Use