Ga naar inhoud

Chanty-81

Leden
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Over Chanty-81

 • Titel
  Baby
 1. Och meissie, sorry dit te horen.. Snap dat je heel erg verdrietig bent Veel sterkte om dit weer even een plekje te geven..
 2. Dank je wel! Super lief van je. Ik hoop dat jullie allemaal snel kunnen en zullen volgen. Duim voor jullie!!
 3. Ik werk ook fulltime en heb vaak nog files op weg naar huis. Als ik dan thuiskom kun je me echt opvegen. Op mn werk begint het gapen zo eind van de dag idd al. Gelukkig heb ik een heeeele lieve begripvolle man die dan het eten kookt (hij werkt zelf ook fulltime) en hoef ik eigenlijk niets meer te doen als alleen lekker relaxen.. Om 21:00u ga ik meestal ook wel naar bed en dan slaap ik toch wel binnen een half uur.. Gewoon aan toegeven en goed naar je lijf luisteren :-)
 4. Snap ik! Spontaan even lekker naar de wc is er niet meer bij zonder rekening te houden met potten en emmers. Dan nog het overgieten en het evt spetteren OMG En dan te bedenken dat ik nog tot 2 januari moet
 5. Dank je wel! 8 is super goed! Succes met wachten!!
 6. @ Evi.H: Super gefeliciteerd meid!! Geniet van dit nieuws!! Weet je al wanneer de echo is?
 7. Thanks!! We willen het idd ook meteen vertellen aan onze ouders op de dag van de echo.. Can't wait!! :-)
 8. Oh jeetje, ik hoop dat Lalautje idd gelijk heeft en dat je lichaam nu extra goed op je embryo zal letten!
 9. Oke mooi, ik dus ook sinds afgelopen dinsdag. De consulente deed ter plekke een testje om te kijken of ik mee kon doen nav het HCG hormoon gehalte in mijn urine. Toen dit meer dan genoeg aanwezig was, en de consulente (nogmaals) bevestigde dat ik zwanger was leek het wel of toen pas het kwartje viel bij mijn man. Super schattig! Anyway, goed dat je ook meedoet!!
 10. Dank je wel! Het voelt nog best wel onwerkelijk eigenlijk! Doet er iemand mee aan 'Moeders voor Moeders'?
 11. Uhm rond 21 juni geloof ik. Volgende deze freya website kun je het gemakkelijk uitrekenen. Ik heb vanaf de dag van de punctie heb genomen, dat was op 28 september. TP op 1 oktober. Ik zag dat jij 2 weken op me voorloopt :-)
 12. Oh wat lijkt me dat een super mooi moment! Vanaf nu gaat het wel wat sneller denk ik, en klinkt het dichterbij nu we over minder dan 2 weken onze eerste echo krijgen.. Kan echt niet wachten.. Maargoed, tot die tijd idd lekker genieten en proberen die wassen neus nog maar even op te houden voor fam en vrienden
 13. Dank je wel, dit stelt me wel enigszins gerust allemaal. Niet dat ik jullie steken en krampen toewens maar het feit dat jullie allemaal nog zwanger zijn natuurlijk :-) Jij ook gefeliciteerd uiteraard! :-)
×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden