Ga naar inhoud

Zoe1976

Leden
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

Over Zoe1976

 • Titel
  Baby
 1. Ja dat zag ik te laat. Nou ik had een hcg van 22. Ze zei dat ik toch volgende week moest bloedprikken. 5 is niet zwanger en daarboven weer wel. Maar 22 is veel te laag;-( Ik ben nu sinds gister vet ongesteld geworden. Dus het is voor mij nu klaar meiden. Geen ivf meer. Het VU stopt ermee en ik heb ook geen zin in een nieuw ziekenhuis. Mijn eitjes moeten ook operatief weggehaald worden ipv aanprikken en dat is ook omslachtig. Mocht er geen ok vrij zijn dan is het proces voor niks geweest. Los van alle andere tegenvallers.. Ik ben niet negatief, maar het vu schat de kans klein in gezien mijn leeftijd. Dat zei ze al bij aanvang van de cryo tp. Ik heb niks meer in de vriezer helaas. Ik ga vrijdag voor een test om te checken of alles weg is. Ik moest ook terug komen als ik ongest werd. Dan nog 1 gesprek. Ik word 42 in april. Ik denk niet dat een nieuwe ivf geadviseerd wordt. Ik werd 5 jaar terug wel in 1x zwanger bij mijn eerste ivf en ik ben daar dankbaar voor. Het zal gewoon 1 prinsesje blijven en dat is goed zo. Ik we zijn intens gelukkig met haar. Succes jullie allemaal en hou vol! Ik gun iedereen het moederschap.x
 2. Ik heb vandaag mijn bloedtest gedaan De uitslag was 22. Dat is veel te weinig;((( maar onder de 5 zou pas een negatieve test zijn. Het zou nu meer dan 100 moeten zijn. Volgende week weer testen. Ik ben toch verdrietig. Laatste ksns. Jammer. @sharlee heel veel kracht toegewenst..
 3. Gefeliciteerd!!Wanneer zou jouw testdag zijn?Ik heb geen test liggen en het is vandaag mijn testdag🙈😬Ik ga zo naar het vu. Ik hoop niet dat ik te lang op een uitslag moet wachten!!
 4. Dag dames! Ik ben net thuis en het is 21.42 uur. Ik heb geen test kunne kopen en rete druk geweest op het werk;-( (ook leuk druk) Het etentje met collega's ging een beetje vreemd, ik dronk geen wijn, ik kreeg toch een italiaans gerecht wat rood vlees had, maar ja ik weet ook niet of ik zwanger ben dus heb het maar deels opgegeten om niet weer op te vallen. Mijn inlegkruis zegt nog steeds hetzelfde;) Wel gerommel in mijn buik. Cystoblaste van 5-6 dagen oud, vandaag zou mijn 29e dag zijn voor ongesteld worden, maar ik wissel nog wel eens tussen 27 dagen en 30 dagen. Morgen mijn testdag bij het ziekenhuis met bloedprikken. Dat is dag 13 vanaf zondag geteld. Testen had nu toch niet gelukt, ik heb veel spa rood en blauw gedronken;-) Ooh zo spannend..ik zou achterover slaan als het gelukt is!
 5. Nog steeds hetzelfde op dit moment. Bruinig niet veel, inlegkruisje zeg maar. Ik weet niet wanneer ik al stiekem kan testen? Vrijdagocht staat er bloedprikken gepland. Wanneer moet je plassen op zo’n zw test? Kan dat ook s avonds?Ik was foliumzuur vergeten de eerste 2 dagen;( daarna hogere dosis op recept gehad. Kan dit kwaad trouwens? Om deze cryo te maken heb ik toen wel foliumzuur geslikt. Nu werd deze op zoveel dagen (6) teruggeplaatst. Hmmm.. ik zit in spanning. Morgen een lange dag, eerst werken en uit werk weer een etentje.
 6. pffff....dag 9 en nog steeds bruin bloed....vrijdag pas testdag.. Hoe lang daarvoor kan je al een thuis test dag doen?
 7. Wauw! Gefeliciteerd!!!! Geniet er lekker van!
 8. Wat vervelend Alice... Mag ik je vragen of je in eens bloedverlies had of had je wat spotting de dagen ervoor?
 9. Het is precies een week naar de TP..ik heb dus sinds afgelopen vrijdag bruine vegen bloed. Nu nog steeds geen doorbraakbloeding, nog steeds bruinig en een beetje spottend soms (vies te zeggen) wat draden? Ik weet het niet...;-( as vrijdag mag ik pas bloedprikken, tenzij ik al ongesteld ben geworden..Ongesteld is bij mij 1 a 2 dagen beetje bruin dan knalrood en enorm veel. Dus ik weet het echt niet..
 10. Ik was 16 nov voor het laatst ongesteld. De keer daarvoor zaten er maar 27 dagen tussen ipv 30. Als ik van 27 dagen uit ga dan zou dit as dinsdag moeten zijn..
 11. Thanks! Dan had ik ook een blastocyste 5/6 dagen
 12. Ik heb ook niets gehad hoor. Het is in de gewone cyclus gegaan. Alleen 1 prik dep. om de eisprong te bepalen.
 13. Wat spannend! Ik weet zelf niet wat een morula is maar het klinkt goed;-) Succes!
 14. Dank jullie wel voor alle steun hier. Ik zit nu op wachtdag 8 en ik heb meer donkerroodbruin bloed...ik weet niet of dit slecht nieuws is..
×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden