Jump to content

Leedylee

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leedylee

 • Rank
  Baby
 • Birthday October 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ele hebben jullie de echo gehad vandaag? Gefeliciteerd nog, ik ben even weggeweest maar zie een hoop goed nieuws! @Vrouwke77 wat spannend voor jullie! Ik duim voor je dat het goed gaat! Ik wist niet dat tarwekiemolie kan helpen, maar gewoon proberen toch, je weet nooit wat het doet. Succes alvast!
 2. @Vrouwke77 lief dat je het vraagt! De eerste poging inderdaad maar 1 eitje dus die is afgebroken. Nu weer aan het stimuleren met maximale dosis Gonal F, wat een verschrikking! Ik voel me al een week koortsig, misselijk en lamlendig dus ik hoop maar dat er reactie is. Vrijdag weer een echo, best spannend! Wat balen dat je eigen poging niet gelukt is. Ben je inmiddels weer begonnen of eerst nog menstruatie afwachten? En hoe is het met de andere?
 3. Leedylee

  Icsi voorjaar 2019

  Hey Dames, Hier helaas pech, ik heb maar 1 follikel aangemaakt dus geen punctie deze ronde. Vorige week is de Gonal F nog opgehoogd naar 225 maar dat heeft niet geholpen. Nu toch nog 2 dagen prikken en donderdag nog een echo, meer voor de show want ze hebben al gezegd dat het niks gaat worden. Maandag gaan de artsen overleggen wat het plan nu word. Ik baal er wel flink van, het is hopen dat het de volgende ronde beter gaat. Ik zie gelukkig ook een hoop positieve berichten! Super fijn, nou hopen op een hoop plakkers!
 4. Leedylee

  Icsi voorjaar 2019

  Hoi Allemaal! @Ele wat spannend! En fijn dat er een datum is! 1 of 2 terugplaatsen lijkt me ook lastig, wat zeggen de artsen ervan? @Vrouwke77 heel herkenbaar die bijwerkingen. Ik spuit nu decapeptyl en Gonal F en kan denk ik bijna alle bijwerkingen afvinken. Vooral de stekende hoofdpijn vind ik heel lastig! Nog even doorbijten, dinsdag je echo en dan hopelijk een datum voor de terugplaatsing! @Zandje wel fijn dat jullie nu weer de echo kunnen plannen en kunnen starten!! @Mcleod Jullie ook veel succes dinsdag! @Mae spannende week voor jullie! Succes nog even! Dank jullie wel voor de reacties, heel lief! Ik heb niet meer gereageerd, de prikken hakken er goed in en erg druk gehad op het werk. Met de bruiloft heb ik het inderdaad gewoon in de koelkast laten leggen, helemaal goed gegaan. Het gaat redelijk, de eerste week decapeptyl wel regelmatig overgegeven, was ontzettend misselijk en flinke opvliegers. Verder wel constant hoofdpijn, de arts zei dat het minder zou worden met de Gonal F erbij maar helaas niet. Gebruikt nog iemand decapeptyl? Wat een rot naalden zijn dat! Maar goed, het is voor een goed doel dus daar hou ik me maar aan vast! Woensdag heb ik de eerste follikel meting, ik ben heel benieuwd! We hebben besloten om eind vd maand lekker op vakantie te gaan, zijn we wel aan toe na alle spanningen van de afgelopen maanden. Daar kijk ik ontzettend naar uit! Al geniet ik nu ook ontzettend van het weer hier (als ik geen opvliegers heb haha). Hebben jullie nog vakantieplannen? Geniet lekker van het weer en nog een fijn weekend!
 5. Leedylee

  Icsi voorjaar 2019

  Hoi Dames! Super lief jullie berichtjes, doet me goed! Mijn vriend heeft een hersteloperatie ondergaan maar maakt helaas antistoffen aan, dus op een natuurlijke manier zwanger worden is onmogelijk. Eigenlijk zouden wij 6 weken geleden al starten maar dat werd afgebroken omdat er een cyste in mijn eierstok zat. Inmiddels ben ik geopereerd, viel tegen doordat het een wonder gezwel bleek te zijn en ze uit waren gegaan van een "simpele" operatie. Gelukkig heeft de arts een deel van mijn eierstok weten te sparen. Al met al dus even gedoe maar nu met goede moed starten! Ik heb ineens best veel vragen merk ik dus vind het heel fijn als jullie daar op willen reageren. Hoe doen jullie dat met prikken als je een avondje uit gaat? Ik heb morgen een bruiloft, prik nu om 21.30 uur, stellen jullie het uit? (kan laat worden) of prikken jullie ervoor? (begint om 16.30 uur) Ik had nou maar bedacht om het daar even op het toilet ofzo te doen en zolang in de koelkast te laten leggen. En hebben jullie het verteld op jullie werk? Ik heb sinds januari een nieuwe baan en nog geen vast contract. Vind het, zeker omdat ik al een maand ziektewet achter de rug heb, best moeilijk om te vertellen. Hebben jullie daar tips voor? Ik moet me nog even goed inlezen maar zie wel dat een aantal van jullie al behoorlijk wat rondes achter de rug hebben. Lijkt me heel pittig en hoop echt dat we begin jullie allemaal geluk hebben!
 6. Leedylee

  Icsi voorjaar 2019

  Hoi Allemaal, Ik heb nog nooit meegeschreven op een forum maar als ik jullie verhalen zo lees lijkt me dat wel fijn. Wij beginnen morgen aan de eerste ronde icsi, dus hopelijk net als jullie begin Juli de eerste tp. Super spannend vind ik het! Het is nu al vrij laat, ik zal morgen even iets uitgebreider mezelf voorstellen. Fijne avond!
×

Important Information

Terms of Use