Jump to content

Essiepessie

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Essiepessie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

 1. @Vrouwke77 super om te horen!! Gefeliciteerd ook al is het een vroeg stadium..
 2. @Vrouwke77 uiteraard. Ik ben erg blij maar nog beetje terughoudend. Het is een vroeg stadium nu maar hopen dat alles goed mag gaan en het mag groeien tot een mooi gezond kindje. ik duim voor jullie!! Heel veel succes!
 3. @Vrouwke77 ik heb vanmorgen de test gedaan..
 4. @Vrouwke77 welk ziekenhuis doe jij dit?bij ons doen ze het zonder medicijnen..
 5. @Vrouwke77 spannend. Ik heb dus echt helemaal niets gebruikt. Vandaag 8 dagen na terugplaatsing. Ik wil zaterdag een test gaan doen.. fingers crossed. Vind het zo spannend en zeker dat wachten..
 6. @Vrouwke77 Spannend. Ik hoop dat alles lukt. De eerste keer heb ik wel medicijnen gebruikt was een verse embryo, en de tweede keer ook geen medicijnen net als nu. Jij hebt t nooit in natuurlijke cyclus gehad zonder medicijnen dus?
 7. @Vrouwke77 ik zat te denken om zaterdag te testen dat is 10 dagen na terugplaatsing.. ik kan me nog herinneren van de vorige twee keer dat ik enorme zere borsten had maar dat is nu niet t geval..
 8. @Vrouwke77 oké en wat zijn jou ervaringen met vroeg testen?
 9. @Vrouwke77 Het is vanmiddag 7 dagen geleden dat het is teruggeplaatst in een natuurlijke cyclus. Ik heb ovulatietesten gebruikt om te kijken wanneer de eisprong zou zijn.. dit doorgebeld en hierna een terugplaatsing gehad. Ik weet alleen niet of nu testen al te vroeg is.. het ziekenhuis zegt dag 14, dus pas volgende week woensdag..
 10. Nee ik heb niets gebruikt. Het is in een natuurlijke cyclus teruggeplaatst. Morgen is het 7 dagen geleden dat het is teruggeplaatst..
 11. Hallo allemaal, Ik heb vandaag een cryo terugplaatsing gehad. De cryo embryo was 12 delig en 3 dagen oud bij invriezen. Het is ingebracht in mijn natuurlijke cyclus zonder gebruik van hormonen.. 14 augustus had ik me eerste ongesteldheidsdag, en den positieve ovulatietest had ik 29 augustus. Wanneer zouden jullie een zwangerschapstest doen? Wanneer had je een positieve test of wanneer ging het fout? En had je al snel zwangerschapsverschijnselen? Ik ben erg zenuwachtig en vind dat wachten en die onzekerheid killing..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use