Jump to content

Djenna

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Djenna

 • Rank
  Peuter
 • Birthday 07/12/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jaaaaaah gefeliciteerd.... wat super goed. Gefeliciteerd meid...
 2. @Johanna82 wat Super fijn... al je klachten ook weg? Ik ben ook al de hele ochtend aan het duimen hoor @Hopefulness
 3. @Johanna82 Ik snap dat je het een plekje moet en wil geven. Maar wat een mooi idee omdat zo te doen. Gelukkig heb jij je rust erin gevonden en kan je optimaal genieten van deze zwangerschap. En wat gaat het hard he❤ oeh bah, ik hoop het ook niet voor je. Succes met de test en de uitslag. @Hopefulness Nog maar 1 dag en dan al testen, ik vond de laatste dagen wachten het moeilijkst. Maar ik lees wel goede berichten, ik denk ook gewoon dat je zwanger bent hoor. @Roza91 Wat fijn dat alles gewoon door gaat voor jullie. Spannend spannend. Ik ben nu alvast maar begonnen met duimen Hier gaat alles zijn gangetje, maandag de 26e hebben we de eerste echo. Nog even geduld dus maar wel heel spannend. Dan ben ik 7 weken en 2 dagen. Met de kwaaltjes gaat het eigenlijk prima, veel moe en af en toe maagzuur. Maar verder nog nergens last van
 4. Hi meiden, Hier ben ik weer....het was druk druk druk allemaal. Wat fijn @Hopefulness dat het deze keer zo goed voelt... hou dat vol, dat helpt zo goed mee. Ik heb maandag de 26e de eerste echo,helaas niet de 15e @Roza91 Spannend volgende week het verlossende woord. Ik hoop ook dat je gewoon door mag gaan en niet hoeft te wachten. @Johanna82 Hoe Is het bij jou? Geen kwaaltjes nog? Ik alleen heel snel maagzuur...maar dat is alles. Fijn weekend allemaal.
 5. Dank jullie wel meiden. Gisteren een waarde van 178 en maandag de 26e de eerste echo. Super spannend dus. Kan het ook allemaal nog niet echt beseffen ofzo. Gun het jullie ook zo.❤ en ik blijf natuurlijk duimen voor jullie. Hoe is het met iedereen?
 6. Als ik nu online kijk valt de hoogte van de waarde wel mee. Nou ja ik wacht het morgen allemaal wel af. Dan moet het een hogere waarde zijn.
 7. Hi meiden, tot nu toe een hele mooie uitslag. Ik had een waarde van 90,9 een hele mooie waarde vertelde de dame aan de telefoon. Morgen nog 1 keer bloedprikken en dan de echte echte uitslag. @Hopefulness Dat snap ik heel goed, het is sowieso al spannend maar dan nog eens extra. Er kan van alles tussen komen. Ik ga voor je duimen hoor, dat het een mooie plakkerige eskimo mag zijn.
 8. Nou meiden, vandaag de bloedtest gehad en morgen ochtend bellen voor de uitslag. spannend spannend. Hoe is het verder met iedereen?
 9. @Johanna82 Jaaaaaah wat een super fijn gevoel. Eindelijk genieten. Ik hoop zo dat iedereen snel een positieve test heeft... met het ivf traject of toch nog gewoon spontaan. You never know. Hier is het heel spannend, zojuist een digitale test gedaan er vanuit gaande dat de ovitrelle mijn lichaam uit is. Zoals jullie weten zondag en dinsdag een bloedtest. Dan pas juichen we maar voor nu al een klein dansje gedaan.
 10. Ik twijfel omdat ik de test i.p.v 5 ook nog eens na 10 minuten af heb gelezen. @Johanna82 vandaag de echo?
 11. Meiden ik heb jullie hulp nodig. Ik heb nog steeds ongiepijn, maar kijk de test. De bovenste is van eergisteren de onderste van vanmorgen. Goedkope test van Kruidvat. Daar staat dat je na 5 minuten niet meer mag aflezen en dat heb ik wel gedaan. De eerste 5 minuten gebeurde er niets maar een paar minuten laten dus dit. Pffff toch maar zondag de bloedtest afwachten, ik weet niet of dit nu dus betrouwbaar is. Heeft iemand ervaring met de kv testen?
 12. Misschien de pregnyl nog...zondag bloedtest.
 13. Die was de 22e en pregnyl is 12 dagen geleden. Ik ben zo in de war... overmorgen maar eens met ochtend urine testen. Voelt echt of ik ongie moet worden.
 14. Zien jullie ook iets of wil ik iets zien. toch getest, ik dacht dan voel ik me vast beter. Maar nu ben ik helemaal in de war. Dit is de goedkope test van het Kruidvat. Heb ik nu net gedaan. Helllup. Of is het de teststreep van de test wat lijkt op een 2e streep maar niet zo is
×

Important Information

Terms of Use