Jump to content

Djenna

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Djenna

 • Rank
  Student
 • Birthday 07/12/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ivf omdat alles er gewoon heel goed uit ziet elke keer. Dan hebben ze geen reden om icsi te doen. Maandag naar het ziekenhuis voor een gesprek. Daar zal vast wel icsi uitkomen heb ik me laten vertellen door de assistente. Ook onze laatste keer natuurlijk dus ik wil zelf ook graag icsi doen.
 2. Hi meiden, Geen goed nieuws helaas. Dan kan het er nog zo goed uitzien dat zegt dus helemaal niks... uiteindelijk 5 mooie eitjes maar niet 1 is er bevrucht. We gaan volgende week maandag overleggen wat we gaan doen... en of ik überhaupt nog wel door wil. Voor nu moet ik even tot mijzelf komen en het even een plekje geven.
 3. Hi allemaal, Vanmorgen een toch wel behoorlijk pijnlijke punctie gehad. Ik ben wel wat gewend en de vorige punctie was appeltje eitje en dacht dit doe ik even. Zo zie je maar dat elke punctie weer anders is. Zaadcellen van manlief waren top en uiteindelijk hebben ze 9 eitjes gevonden waarvan 5 bruikbaar zijn. Maandag om 10 uur bellen wat daar bevrucht van is... dus nog even in spanning
 4. Hi meiden, Vanmorgen een echo gehad en vanavond mijn laatste spuiten zetten. Er waren 9 eitjes te zien waarvan de kleinste 14mm was en de rest boven de 19 en een aantal zelfs boven de 20zaterdag de punctie en als er wat bevrucht word volgt er dinsdag een terugplaatsing. Spannend spannend.....
 5. Ik hoop voor je dat je toch nog een akkoord gaat krijgen.
 6. Wat enorm kloten... had zo voor je geduimd. Je hebt er dus nog 1 in de vriezer?
 7. Ik ben vanmorgen voor een echo geweest en bloed laten prikken. Ik moet donderdag terug komen en dan denken ze zaterdag de punctie en als alles meezit dinsdag een terugplaatsing. Ik had nu 5 eitjes die echt mee gaan doen en wat kleintjes. Nog even volhouden met de deca en de gonal, mijn buik begint het goed zat te worden. Gelukkig is het einde in zicht.
 8. He wat ontzettend balen zeg. Gelukkig zoals je aangeeft heb je 2 gezonde Kids. Hopelijk kan je het allemaal een plekje geven. Veel geluk in jullie nieuwe huis.
 9. He dat is heel erg balen... hoe voel je je nu? Enig idee wanneer je gaat testen? Spannend hoor.
 10. Heel begrijpelijk hoor dat je even de tijd hebt genomen. Wel fijn dat het allemaal mee viel. Ik ga voor je duimen dat je het lange traject in mag. Hopelijk vliegen de dagen voorbij en is het snel 28 mei.
 11. Jaaaah dat hopen wij ook.... vandaag de 2e spuit gonal gezet en maandag weer een echo en bloedprikken. Hoe is het met iedereen?
 12. Ik heb morgen een echo en dan beginnen met gonal en doorgaan met decapeptyl. Ik hoop eind april begin mei dan een punctie. We moeten dus nog even doorzetten.
 13. Spannend @Loes1986 volgens mij mag je dan over 10 dagen testen. Ook voor jou ga ik duimen hoor.
 14. Wat spannend en wat fijn 8 embryo's. Dat worden lange wachtdagen, ik ga duimen voor je dat dit een mooi kindje mag worden.
 15. Gaat gelukkig heel erg goed... schijnt een soort van normaal te zijn bij een heftige hersenschudding. Maar je schrikt je rot en dat is nog zacht uitgedrukt. Succes vandaag met je punctie en dat er inderdaad maar mooie embryo's uit voort mogen komen.
×

Important Information

Terms of Use