Jump to content

Roza91

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Roza91

 • Rank
  Baby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Hopefulness bedankt voor je reply. Sinds gisteren aan de 'gewone' estradiol en merk geen verschil in hoe ik me voel of iets dergelijks. Ik ga er dus inderdaad maar vanuit dat het gewoon goed is Is je menstruatie inmiddels doorgebroken? Hopelijk ben je snel aan de beurt! Heb je normaal gesproken een regelmatige cyclus? Ik ga weer voor je duimen Hier alles rustig. De eerste wacht week is vrij snel voorbij gegaan, maar dat is meestal haha. We hebben besloten te wachten met testen tot de officiële testdatum, 14 dagen na de tp. Dinsdag 8 december it is! Dus nog even geduld op zien te brengen.. Ik voel me goed over het algemeen. Wel weer zware borsten en af en toe een beetje misselijk van de medicatie, maar ik slaap ook weer heerlijk haha Liefs Roza
 2. Hey meiden! Nou gisteren weer de terugplaatsing gehad, spannend spannend. Het embryo was met 8 cellen ingevroren en gelukkig goed ontdooid. Een dag later (gisteren dus) was het al tussen fase morula en compactie in. Dat klinkt dus allemaal hoopvol! Nu weer twee weken duimen en hopen Weten jullie trouwens of het kwaad kan om over te stappen van Progynova naar merkloze Estradiol? Ik kreeg dit keer bij de apotheek wat anders mee dan de vorige keer, beetje raar wel. De werkzame stof is hetzelfde en dezelfde dosering, dus dan zal het wel goed gaan toch? @Djenna en @Hopefulness het is natuurlijk helemaal begrijpelijk dat je soms even afstand neemt! Zoiets heftigs moet een plekje krijgen en ieder doet dat op haar eigen manier. We zijn er voor jullie als dat nodig is, maar voel je vooral niet verplicht of wat dan ook @Djenna aan de ene kant balen dat je nu zo lang moet wachten. Aan de andere kant is even rust soms juist ook wel fijn.. Is dat een keuze van jullie behandelcentrum om geen terugplaatsingen te doen in december? Enig idee waarom dat zo is? Als ik het goed heb, heeft Hopefulness straks wel haar terugplaatsing begin december, toch? @Hopefulness wat balen dat je zo'n last hebt van de endometriose.. Ik duim mee dat de ellende weer snel voorbij is en dat jullie laatste eskimootje van deze ronde gewoon lekker blijft plakken! @Johanna82 ik kan me inbeelden dat je terughoudend bent met plaatsen over je zwangerschap. Wat ontzettend balen dat het je niet lekker af gaat dit keer! Kijk je er zo lang naar uit en dan voel je je nu zo k...... Helpt de accupunctuur je? Ik overweeg dat ook te gaan doen, maar vind het dan lastig om via internet een fijne behandelaar te vinden. Fijn om te horen dat de NIPT wel goed was en alles goed lijkt te gaan met je beebje! @Loes1986 welkom bij de club, helaas bij mij ook niet zo veel bijzonderheden, bij mijn vriend wel wat minder dan gemiddeld maar ook niet bar slecht.. Maar toch wilde de natuurlijke weg niet lukken. Zelf vond ik de stimulatie fase echt voorbij vliegen. Ik keek er vooraf wel tegenop, maar het viel me alles mee. De punctie vond ik wel best heftig, maar na een paar dagen had ik ook geen klachten meer en dan ben je dat toch snel weer vergeten. Alles voor het goede doel! Hopelijk gaat het jou ook meevallen en mag je snel starten Liefs!
 3. Ja zeker! Dinsdag terugplaatsing! Spannend!
 4. Heel veel sterkte @Aslyn, het is inderdaad een heftige tijd.. @Djenna en @Hopefulness, hoe gaat het met jullie? Heb heel veel aan jullie gedacht Morgen ochtend ben ik weer aan de beurt voor een echo. Ik ben benieuwd. Merk wel dat ik flink chagrijnig kan worden van de Progynova! En dat moet dus nog wel een week of 6 in het beste geval
 5. Hey meiden, Hier is het ook even stil geweest. Wat blijft het toch een achtbaan van emoties.. Een paar weken geleden voelde ik me nogal jaloers dat jullie alle drie een positieve test hadden en ik niet. Toen ik las over jullie zwangerschapsverlies zat ik bijna te huilen achter mn toetsenbord En me te schamen dat ik jaloers was. Wat is zo'n traject toch moeilijk en zwaar, voor ons allemaal! Ik denk aan jullie Deze week werd ik eindelijk ongesteld dus ben ik begonnen met de progynova. Volgende week echo en dan gaan we hopelijk horen wanneer de eerste cryo terugplaatsing is. Spannend weer! Liefs en knuffels!
 6. @Djenna hoe gaat het met je? Heb heel veel aan je gedacht de afgelopen dagen. Ik heb echt enorm met je te doen @Johanna82 hoe ging het vandaag? @Hopefulness met jou ook alles nog steeds goed?
 7. Ohh @Djenna wat ontzettend erg.. Ik heb er geen woorden voor. Héél veel sterkte
 8. Nou, saved by the bell. Vanmorgen een positieve ovulatietest, dus toch nog maar twee weekjes wachten dan. @Djenna succes vanmiddag!
 9. @Johanna82 eigenlijk heb ik altijd wel een ovulatie, alleen dus vrij onregelmatig en soms heel laat. Als het komende week nog niet komt dan ga ik denk ik toch maar bellen voor een Provera kuurtje!
 10. Helaas wacht ik nog steeds op een positieve ovulatietest zodat ik weet wanneer ik ga menstrueren en dus met de medicatie ga beginnen... Duurt lang!
 11. Waauuwww @Hopefulness gefeliciteerd!! Wat ontzettend fijn! En heel leuk gevonden, die aankondiging
 12. Hoi! Hier alles goed. In principe gaat ons traject gewoon door, terugplaatsing in kunstmatige cyclus met progynova en utro. Ik mocht zelf kiezen of ik natuurlijke of kunstmatige cyclus wilde. Uiteindelijk voor kunstmatig gekozen omdat ik nogal onregelmatig/laat kan zijn en het dan alleen maar meer wachten betekent. Nu dus wel wachten tot ik ongesteld word en dan met de progynova starten. Volgens mij heb ik nog geen eisprong gehad dus het zal nog wel eventjes duren.. @Johanna82wat een mooi idee om zo afscheid te nemen en het verlies een plekje te geven ❤ en wat fijn dat je nu met positieve energie en vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Lijkt me heerlijk! @Hopefulnesswat fijn dat de wachtdagen zo lekker snel gaan. Je positieve mindset vind ik heerlijk. Ik duim met je mee dat je inderdaad nu zwanger bent @Djennahoe gaat het met jou?
 13. Nogmaals gefeliciteerd @Djenna @Hopefulness succes vandaag laat je weten hoe het ging? Zou een heel mooi cadeautje zijn als het positief is op de verjaardag van je oma @Johanna82 hoe voel jij je? Gaat alles goed? Hier is alles rustig. M'n menstruatie was wel veel heftiger dan normaal, maar voel me wel weer kip lekker nu al die hormonen troep uit m'n lijf is. Volgende week hebben we een telefonische afspraak met de arts om eskimo terugplaatsingen te bespreken. Ik ben benieuwd of we dan weer op een wachtlijst moeten ivm corona of dat het wel gewoon doorgaat vanaf de volgende cyclus. We gaan het zien!
 14. Gefeliciteerd @Djenna!! Wat ontzettend fijn dat het gelukt is. Ik ben super blij voor je! @Hopefulness toi toi toi met de terugplaatsing morgen. Hopelijk gaat alles voorspoedig
 15. Oooohh @Djenna wat spannend! Ik hoop het zo voor je! Verwarrend dat het pas na die 5 minuten dan zichtbaar werd.. Ik zou er ook helemaal van stressen haha. De duimen draaien, laat je het ons weten zondag? @Johanna82 wat fijn dat alles goed was gisteren Nu kan het genieten beginnen! Nogmaals gefeliciteerd!
×

Important Information

Terms of Use