Jump to content

Roza91

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Roza91 last won the day on February 7

Roza91 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Roza91

 • Rank
  Peuter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben altijd onder de indruk van jouw positiviteit zeg @Hopefulness.. Zo veel ellende en jij weet frisse moed te voelen, petje af! Hoe gaat het nu met je kaak? Alle klachten weer over? En hoe is het met je schoonfamilie? Spannend dat je snel weer mag beginnen nu! Liefs!
 2. Hey meis wat k*t zeg.. Echt ontzettend balen! Sterkte met dit weer een plekje te geven. Heb je inmiddels al weer met het ziekenhuis gesproken? En ga je voor deze terugplaatsing ook weer voor natuurlijke cyclus of kunstmatig? Hopelijk geldt voor dit eskimootje last but not least!
 3. Fijn dat het door ging! Was alles toch niet voor niets Utrogestan hoef je alleen te gebruiken in een kunstmatige cyclus, in een natuurlijke cyclus is dat niet nodig. Niks aan de hand dus lekker rustig aan doen de komende weken en we gaan weer voor je duimen!!
 4. Als het goed is krijg ik binnen 14 dagen bericht.. Ik probeer er maar niet te veel mee bezig te zijn en veel te werken zodat ik ook weinig tijd heb om te piekeren!
 5. Spannend! Wel kort van tevoren dan? Als er plek is moet je meteen komen of zoiets? Ben ook benieuwd hoe ze dat dan doen met ontdooien.. Ik duim voor je dat het allemaal door mag gaan!
 6. Dat snappen we allemaal heel goed lieverd! Sterkte en we zijn er als je ons nodig hebt
 7. Spannend Djenna! We duimen voor je Ik heb gisteren bloed prikken voor de NIPT. Merk dat ik dat toch ook wel spannend vind!
 8. Oh nee meis wat verschrikkelijk! Ik heb er geen woorden voor.. Wat ontzettend verdrietig. Ik wens je heel veel sterkte toe lieverd
 9. Hè getver wat vervelend Kan me voorstellen dat je daar goed ziek van bent! Rust maar goed uit en laat je lekker verzorgen meid. Hopelijk knap je snel op Als ik eerlijk met je ben, zou ik ook teleurgesteld zijn als je van 14 eicellen ineens teruggaat naar 3 bevruchtingen. Aan de andere kant wat Eggerthon zegt, het zijn wel drie kansen! En als je straks helemaal hersteld bent en je voelt je op en top, heb je ze misschien niet eens alle drie nodig! Houd moed lieverd en rustig aan!
 10. Wat een mooie score Loes! Hopelijk vandaag net zo goed nieuws Ik denk aan je!
 11. Ah wat fijn acht is ook heel prima! Duimen dat ze mooi door blijven groeien
 12. Spannend Loes! Ik snap goed dat je er tegenop ziet, dat had ik ook wel. Achteraf viel het me best wel mee. Het deed echt wel zeer, maar het duurt gelukkig maar kort, dus het is ook zo weer voorbij. Probeer rustig te ademen en te ontspannen, want hoe meer ontspannen je bent, hoe minder zeer het doet. Ik duim voor je voor een mooie oogst en goede bevruchtingen. Zet hem op!
 13. Dat heb ik ook nog nooit gehad.. Ik zou even bellen met het ziekenhuis voor de zekerheid. Gewoon om het even na te vragen!
 14. @Loes1986 hoe ging de injectie? Wat bij mij soms hielp is de huid even koelen met zo'n gelpack uit de vriezer en daarna prikken. Dan voelde ik de prik zelf minder. Ik duim voor je dat er dinsdag mooie eiblaasjes zijn! @Hopefulness balen dat je nog even moet wachten.. Aan de andere kant wel fijn om te weten waar je aan toe bent! Ik duim voor je dat het allemaal goed gaat
 15. Hi meiden! @Loes1986 en @Eggerthon fijn dat jullie weer mochten beginnen, spannend! Heel veel succes met alle injecties en ik hoop dat de hormonen goed aanslaan @Djenna wat zeiden ze gisteren bij het ziekenhuis? Ik ben benieuwd! Terugplaatsing in natuurlijke cyclus lijkt me een fijn idee. Ik duim voor je meis. @Hopefulness succes met het gesprek vanmiddag! Ook voor jou hoop ik op goed nieuws Liefs!
×

Important Information

Terms of Use