Jump to content

shirley86

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

shirley86's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Bij mij op t werk weten de meeste het maar dat is echt omdat ik met ruilen dan geen problemen heb en ze snappen het ook als ik er helemaal doorheen zit bijvoorbeeld.
 2. Ergens snap ik dat het makkelijker is voor je collega's. Dan begrijpen ze waarom je er niet bent of ineens een dag ruilt. Maar dat is jouw beslising hoor!!! Wil je het niet zeker niet doen ben je niet verplicht denk ik.
 3. Jeetje zeg hopen dat het niet al te ernstig is.
 4. Hee dreamer Ja hij heeft wel pijnhoor maar vergeleken wat het toen was valt dit erg mee zegt hij. Hij heeft ook goeie tabletten mee gekregen leek wel dat hij in coma lag zo diep sliep hij. Hij neemt paracetemol vanaf nu;) Hij wil zich niet druk maken om wat nog niet is. Maar is ook zenuwachtig natuurlijk. We wachten het af wil het nog steeds niet echt weten. Probeer maar te denken dat we er dan i.i.g alles aan gedaan hebben. Maar is erg moeilijk
 5. Nou hebben het weer achter de rug. Hij heeft weinig pijn gelukkig. Ze hebben ruim voldoende weefsel genomen zeiden ze. Dus als er wat moet zijn vinden ze het zeer zeker! Zo zei hij het. In de auto denk je dan is die volledige tese dan overbodig mocht er nu weer niks gevonden worden?Volgende week vrijdag de uitslag. Durf niet zo goed eigenlijk:bye2:
 6. Hallo dames Wij hebben ook het nodige al gehad hoor. Paar maanden geleden een mes gehad zonder resultaat. We moeten morgen naar belgie voor een mini tese zeg maar. Een paar puncties in 1 zaadbal. En dan moeten we wachten op die uitslag. Max. 2weken volgens mij. Weten jullie of er hierbij vaak wat gevonden word? Groetjes shirley
 7. He paula hoe is dat verder afgelopen?
 8. He elin Sorry voor de late reactie. Ik vind het wel knap hoor een bekende donor. Maar dat je hem een keer per jaar een foto stuurt en hem op de hoogte brengt vind ik dan wel weer heel netjes. Veranderd de keus wel denk k. Maar toch houden wij het op een onbekende donor. Groetjesss
 9. Ja zou in inderdaad daar zijn. Maar we zagen het niet zitten weer 6 tot 7 maanden wachten. Erasmus zou zelf de tese doen. Evt. invriezen en dan zouden ze het opsturen naar belgie om er icsi meet te laten doen.Toen zijn we zelf rond gaan bellen. ;)
 10. Ahhhh oke een zaadmonster. Ik snap het, Inderdaad te hopen dat tese dan niet nodig is maar kans lijkt me klein. Maargoed je weet maar nooit idd. Killing he al die onzekerheid.
 11. He dames Ik wilde ,me hier ook ffies melden. Wij moeten 21 september voor het eerste gesprek naar belgie. Daar gaan ze tese doen. In het erasmus hebben we al een mesa gehad maar helaas zonder resultaat. De wachtlijst was daar weer 6 tot 7 maanden. Dus vandaar gaan wij naar belgie. Groetjesss
 12. Oke nou ben benieuwd hoor spannend weer allemaal. Uit eindelijk weet je nog steeds niks. Al 2 jaar niet eigenlijk. Eerste jaar was ik nooit ongi. Was pco en toen de zaadtest uitslag geen zaad. Wat n geduld krijg je er allemaal van zeg.
 13. Okee maar waarom nog een zaadtest dan bij jullie? Ik heb geen naam gehoord bij wie we een afspraak hebben? Wat kunnen we eigenlijk verwachten voor vragen? Heb je geen msn praat makkelijker?
 14. Die intake is in leiderdorp wens ouders heet het geloof k zo even uit mn hoofd:icon_cyclops: We hebben nu wel een datum om weer naartoe te leven beter als al die onzekerheid. Je weet nu ook niks natuurlijk maar wel wanneer je meer hoort en dat ruim van te voren.
 15. We hebben het net nog ns uitgebreid besproken en word toch geregistreerd. Dan kan het kind zelf bepalen. Dat jaar kan er nog wel bij en kunnen we nooit sppijt krijgen he. Hij heeft liever niet dat dat kind het zou weten omdat hij bang is dat het dan bij zn gever blijft. Ik denk dat dit te maken heeft met zn vader hij was al erg vroeg overleden hij was toen 6 jaar. We moeten eerst de tese nog maar ns afwachten. Misschien komt het nog wel goed. 50% kans dat ze nog wat vinden he.:icon_profileright: Geloof daar alleen niet meer zo in:shootme:
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use