Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    15
  • views
    559

Entries in this blog

Voorstelrondje

Hè ja leuk, laten we ook bij deze bespreking een voorstelrondje doen, we wederom voor de zoveelste keer mogen vertellen wie we zijn, wat we doen binnen de griffie en wat ons zoal bezighoudt in ons dagelijks leven.   Voorstelrondjes zijn niet aan mij besteed. Nu niet en misschien wel nooit niet. Want zal het ooit wennen? Ik denk het niet.   Jammergenoeg ben ik deze keer ook bijna de laatste die aan bod komt, zodat alle anderen eerst vrolijk hun gang kunnen gaan. De bewondering van

liz123

liz123

Geluk

Soms overdenk ik in mijn bed, wat het leven eigenlijk is, over geluk, pijn en verdriet en alles wat ik mis. Maar je ervaring maakt je sterk, en je toekomst wordt bepaald, door wat je vandaag beleeft, en uit je leven haalt.   Denk goed na over wat je wilt, en bepaal je nieuwe doelen, als je verleden kunt vergeten, dan kun je echt weer voelen. Wees oprecht en eerlijk voor jezelf, en in het algemeen, verplaats je in gevoelens van mensen om je heen.   Leer je grenzen te bew

liz123

liz123

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use