Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    1,429

Entries in this blog

Hallo, dit ben ik!

Hallo meiden,   Ik ben al een tijdje lid maar had me nog niet voorgesteld, dus bij deze. Ik zal het in het kort vertellen :)   Toen ik 1 jaar oud was ben ik getest op een genetische afwijking in mn chromosomen. Ik bleek drager te zijn van een gebalanceerde translocatie. Hier heb je zelf geen last van qua gezondheid, alleen ben je wel een heel stuk minder vruchtbaar. Ik weet dit dus al heel lang en mijn connectie met het UMC Groningen was dan snel gemaakt. Ons werd geadviseerd om gebruik te

kaatje9

kaatje9

Hallo, dit ben ik!

Hallo meiden,   Ik ben al een tijdje lid maar had me nog niet voorgesteld, dus bij deze. Ik zal het in het kort vertellen :)   Toen ik 1 jaar oud was ben ik getest op een genetische afwijking in mn chromosomen. Ik bleek drager te zijn van een gebalanceerde translocatie. Hier heb je zelf geen last van qua gezondheid, alleen ben je wel een heel stuk minder vruchtbaar. Ik weet dit dus al heel lang en mijn connectie met het UMC Groningen was dan snel gemaakt. Ons werd geadviseerd om gebruik te

kaatje9

kaatje9

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use