Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    2
  • views
    1,134

Entries in this blog

2de poging FIV toch niet gelukt

Vrijdag bevestig gekregen dat het HCG van 50 naar 10 gezakt is.... :-( niet gelukt dus.... moet toegeven dat ik er toch positief tegenover sta want we zijn tenminste een klein stapje verder. Het bewijs dat de test positief was wil toch zeggen dat er kans is op slagen...op deze manier wil ik iedereen die dit doormaakt aanmoedigen om niet op te geven. Ik heb ook gelezen dat iodine goed is om miskramen te voorkomen dus ga ik een kuur iodine starten.Sterkte aan iedereen dit dit doormaakt. V

snaknaarbaby

snaknaarbaby

2de poging IVF - gelukt!

Het is inderdaad moeilijk om te wachten. Je probeert aan iets anders te denken maar niet altijd gemakkelijk. Vandaag was mijn eerste test positief, ik kon mijn oren niet geloven toen de verpleegster me opbelde. ik verlies wel wat bloed sinds vandaag, niet zo intens en pijnlijk als wanneer ik mijn regels heb maar vrij donker en wat gevoelige buik. Hopelijk is het normaal...

snaknaarbaby

snaknaarbaby

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use