Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    2
  • views
    1,022

Wachtbankje september 2013


snaknaarbaby

657 views

 Share

@Maart: Spannend. Kan je het nog volhouden om niet te testen? Succes morgen! En inderdaad 's ochtends testen. Het schijnt wel dat je tweede urine vaak geconcentreerder is dan je eerste ochtend urine.

@Poezebeest: Vandaag al dag 3! Wat gaat de tijd langzaam hè in de wachtweken.

Waar heb je je testen gekocht op ebay?

@Hobbesje: Wow, 20. Kom ik aan met mijn 9 :-) Heb jij altijd zoveel eicellen?

@eslief: toi toi toi vanmiddag!

@Mewe: fijne vakantie!

@Ink: In Gent krijg je standaard, eerste een paar cc Rapifen (waar ik wel echt naar van werd; misselijk, een ontploffend hoofd en een heel droge mond, waardoor het lijkt of je niet meer kan ademen). Daarna zetten ze pas de plaatselijk spuitjes in je schedewand. Die voel je dus ook echt niet gezet worden (i.t.t. in Utrecht). En tijdens de punctie zijn ze ook niet kinderachtig met af en toe wat Rapifen erbij. In Utrecht kreeg ik één klein lullig ampulletje, waarvan ik echt niets, maar dan ook niets merkte. En niets extra erbij als het gedurende de punctie al weer uitwerkte.

@Apple: dag 5! Haha, borrels in limo-glazen. ALs je het maar niet zelf opdrinkt.

@Lisselotje: Zoals al geschreven, is dat niet erg. Als je al het poeder maar mee hebt. Soms krijg je de vloeistof ook lastig uit het dopje. Wat helpt is de ampul aan de bovenkant aan het dopje pakken en een cirkeltje draaien in het horizontale vlak. Als je de ampul tijdens dat rondje dan een heel klein beetje scheef houdt, gaat de vloeistof heel makkelijk naar beneden. Mmmm, beetje lastig uitleggen, maar hoop dat het duidelijk is. Succes ermee.

@Lana: Nee hoor niet raar, testen na pregnyl. Heb ik ook de eerste keer dat ik het gebruikte gedaan. Ik had nog nooit een positieve test gehad, dus moest ik het gewoon zien! En je kunt elke dag of om de dag doortesten om te zien of je streepje lichter of donkerder wordt. Maar dag 7 is nog wel vroeg hoor. Hoe oud was je embryo met de TP?

 

Hier gaat het best goed. Dit was echt de beste punctie in mijn hele ICSI-carrière ;-)

En dat terwijl de arts ter plekke besloot om flushing toe te passen en je punctie daardoor dus een stuk langer duurt. Geen idee dat ze dit deden in Gent. Ze puncteren dan de follikel en zuigen hem leeg, daarna wordt de follikel nog tot 3 keer gevuld met water en weer leeg gezogen. Dit om te zorgen dat er meer kans is dat alle eicellen mee komen en niet achterblijven.

Gepuncteerd en 9 eicellen, dus een geslaagde punctie. Vandaag telefoon gehad dat ze alle 9 geïnjecteerd konden worden (dus alles was rijp!) en dat er 5 embryo's zijn ontstaan. Ze laten alles doorgroeien tot dag 5, dus vrijdag hebben we de TP om 10.00 uur. Pak van mijn hart, deze stap is ook weer genomen. Nu nog hopen dat alles mooi doorgroeit en we vrijdag nog steeds 5 emmies hebben.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use