Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    5
  • views
    544

Entries in this blog

overzichtje

hoi overzichtje   ik ben 4x geopereerd geweest waarvan 3x herstel ok aan de eieleiders. ik heb inmiddels 6Ki behandelingen gehad niet zwanger. ik stond ingepland in mei voor de 1e IVF behandeling.maar ik raakte toch spontaan zwanger.na 3jaar,proberen. test gedaan 21 mei positief hsg was 580 miskraam 30 mei 2008 bij zwangerschapsduur 5wk en 6dg.     nu wachten tot de cyclus weer hersteld is en dese msk verwerken,want het doet toch zo groot verdriet dat ik iniminie niet heb kunnen

elvirazonnetje

elvirazonnetje

Hoe ga je om met teleurstelling.

Hoi zoals jullie in mijn eerste blog kon lezen dat ik nog moet starten met ivf.   Maar hoe ga je om met teleurstelling na verschillende pogingen om zwanger te worden.   Ik was 23 toen ik voor de eerste keer geopereerd werd door de gynaecoloog. waarna ik te horen kreeg dat mijn eileiders kapot waren. en dat ik op een natuurlijke manier geen kinderen kon krijgen. dat was wel schrikken, daar gaat je grote droom om ooit moeder te worden. ik was heel erg verdrietig, boos, teleurgesteld.

elvirazonnetje

elvirazonnetje

in mei de eerste voorbereiding voor ivf

hoi ik start in mei met de allereerste ivf behandeling in mei moet ik eerst de pil slikken,en als het goed is begin ik in juni met het spuiten van hormonen en de punctie. want na 4 operaties aan de buik is het nog steeds niet gelukt om op een natuurlijke manier zwanger te worden en ik heb vorig jaar ook 6 KI behandelingen gehad maar helaas zijn deze ook mislukt.:shocking: maar waar ik me toch het meest zorgen om heb is de punctie wat komen gaat i.v.m de pijn.omdat ik zelf dagelijks nog ve

elvirazonnetje

elvirazonnetje

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use