Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    561

wel zwanger of niet zwanger


trotsmama

449 views

 Share

meiden

ik word zo gek van de onzekerheid , 11 feb heb ik tp gehad , helemaal in de wolken maar toch nog steeds bang dat mis gaat , ja hoor op 28 feb begon ik heftig te bloeden ik had krampen in me buik,en die bloeding heeft maar 4 dagen geduurd, volgens mijn gynaecologie is vroeg miskraam , ik moet weer wachten tot ik ongestelt word en dan haar weer bellen voor de volgend terugplaatsing, maar waar ik gek van word ik heb me al die tijd tot nu toe zwanger gevoelt en mijn buik begint ook te groeien , ik zou dus nou al ongesteld worden maar is ook nog steeds niet gebeurt ik heb wel een beetje bruin bloed verloren bij het vegen meer niet, ik durf geen test doen , maandag ga ik naar ziekenhuis bellen word ik word gek van onzekerheid .

 Share

3 Comments


Recommended Comments

hoi Raba

dank je wel voor je reactie het gaat een stuk beter nou , ik heb helaas miskraam gehad en sinds gisteren heb ik weer voor de 2e poging een terugplaatsing gehad , hopelijk gaat dit keer beter , hoe is het met jou gr

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use