Jump to content

Raba

Members
 • Content Count

  1,873
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Raba

 • Rank
  Queen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okaasan wat een mooi resultaat. Wat spannend weer.
 2. Wij hebben pas geleden een aanvullend gezinsonderzoek gehad. Hadden een pittig gesprek. Hadden info op gezocht maar toen waren we weer te theoretisch. En ontbrak het gevoel en de emotie. Gevraagd hoe ze dat dan anders wil horen. Waarop ze antwoorde dat ze graag zou willen horen wat het voor gevolgen heeft voor ons. En wat we doen als het kind in het zh ligt. Dan blijven we bij ons kindje. En als het wil knuffelen dan knuffelen we. Maar dat zou ik het begin moeilijk kunnen zijn. Want het kent ons niet. Daar groei je naar toe. Ze zei ook de reden dat ik geen toestemming heb gegeven voor een tweeling komt omdat jullie geen ervaring hebben met groepen kinderen. Ze zei dat ze dat al gezegd had. Maar dat was niet waar ze zei dat we niet voor een sibling konden gaan. Omdat we niet open staan voor een kindje ouder dan 3 en een sibling is meestal ouder. Oh ja zei ze. Om toestemming te kunnen krijgen voor een tweeling moeten we oefenen met groepen kinderen. Pas geleden mijn vriendin haar kids geleend 1 van 11 met Adhd en pdnos en 1 van 4. Was heerlijk. Wel een beetje gek natuurlijk elke gek kan kinderen krijgen zonder ervaring. Maar goed we maken er maar een feestje van. Gelukkig hebben we uiteindelijk goed keuring gehad. Maar het was een pittig gesprek. Nu komen we eindelijk om de definitieve wachtlijst nog 2 jaar wachten we houden rekening met 3 kan het altijd mee vallen. Zomerzotheid wat een goed nieuws gefeliciteerd. Wannebemom hoe is het met Sjeng en het gezin?
 3. Resa: 36 maanden tot 48 maanden wachttijd. Dus nog even geduld
 4. De intake Het was een goed gesprek van wel 2 uur. We staan nu met potlood op de wachtlijst dus ons plekje staat bijna vast. Jippie. Dat komt omdat we nog een keer terug moeten naar de raad. Er zijn 2 punten die niet duidelijk zijn in ons rapport. Maar dat gebeurd vaker en is dus een formaliteit gelukkig. En we mogen de eerste formulieren in orde maken. Als we dit geregeld hebben komen we met pen op de wachtlijst en staat onze plek vast. Fijn om nu een stap verder te zijn. Hebben er een leuke dag daarna van gemaakt want het was donderdag zo mooi weer. Heerijk terrasje gepakt in Deventer en lekker buiten gegeten zonder jas. Eindelijk lente gevoel. Leek wel zomer :).
 5. Margot spannend China. Zie aan wannebemom hoe snel het kan gaan. Wij hebben donderdag onze intake. Spannend ben erg benieuwd. Het is helaas wel stil met voorstellen. Dus hopelijk is er snel weer een voorstellen regen. Iemand die op nr 13 staat van de wachtlijst heeft hopelijk dit jaar een kleintje. We hebben inmiddels meer contact met elkaar. En hebben besloten om actief deel te nemen aan de project groep van S.Tich.ting. Af.r.ika. Ik en M zijn bezig om een recep.tenbo.ek te schrijven met daarin ethi.opische en Kenia.anse recep.ten. Afgelopen zondag hebben we gekocht. Ik heb een gerecht met Lam gemaakt en inj.era ( dat is een pannenkoek van tef.fm.eel) Degene die de pelgri.m.code kijken hebben dat vast wel gezien. Injera is een heel lastig om goed te maken. Dus nog flink oefenen. Maar het smaakte wel. Ik heb ook een car.rot.cake gemaakt met amande.lmeel en ei en ste.via en wortel. Het was erg lekker. We hebben lekker gesmuld. M. had dorowat kip en tilapiavis gemaakt. Smaakt allemaal erg lekker. En de mannen hebben het voorgeproefd en het viel in de smaak. Geeft afleiding om hier mee bezig te zijn. En vind het ook leuk om te weten wat de stich.ting naast adopteren nog meer voor Af.rika doet. Wij doen de ethi.opisch.e gerechten en 2 andere de ke.ni.aanse. Dit willen ze dan voor de kerst uitbrengen en dan verkopen en dan gaan de opbrengsten naar de stichting.
 6. Welkom bruin. Succes met de komende stappen. Resa wat een leuke banner heb jij
 7. yes gisteren brief binnen voor de intake op 25 april. wachttijd tot voorstel 12 tot 36 maanden. Marli ook na gedacht over Ethiopie?
 8. Gefeliciteerd een stap verder. Weet je ook welk nummer?
 9. Gefeliciteerd margot weer een stapje verder
 10. Sandra lief dat je zo mee leeft. Reactie van SA dat we ons nu nog niet ongerust moeten maken. Hoop zo dat het goed komt. Mijn gevoel is wel positief dus hopelijk klopt dat. http://www.stichtingafrika.nl/nieuws/laatste-nieuws/item/reactie-uitzending-brandpunt
 11. We verkeren in onzekerheid net de stichting gemaild want ze zijn in gesprek of het klopt dat mogelijk de adoptie vanuit ethiopie stop gelegd gaan worden. Zal zo oneerlijk zijn wat ze spreken over een paar jaar geleden en sinds 2010 is er veel veranderd met controleren of de kinderen echt wees zijn. http://nos.nl/artikel/477839-pvda-wil-stop-op-adopties-ethiopie.html http://www.telegraaf.nl/binnenland/21321134/___Adopties_Ethiopie_stoppen___.html
 12. Resa super zeg dat de documenten nu al na nigeria gaan. Hoelang is de wachttijd nu voor jullie?
 13. Henne en man gefeliciteerd. Eindelijk is jullie droom werkelijkheid
 14. http://www.inspectiejeugdzorg.nl/documenten/Casusonderzoek%20naar%20aanleiding%20van%20een%20mislukte%20adoptie.pdf aanvulling op bovenstaand bericht. Vind dit echt schokkend snap niet dat dit kan
 15. wannebemom hoe is het gegaan bij het consultatiebureau? En had je man toch een lies breuk? Wat goed om te lezen dat het zo goed gaat en dat die zo leergierig is. Dat is zeker gek weer sparen voor over 10 maanden. Spannend om weer te kiezen welk land. Ja, dat is gek om naar de gynacoloog te gaan en dan niet voor de kinderwens. op wereldkinderen stond dit: ouders gezochtWij zijn dringend op zoek naar aanvragers die een Chinees kind willen adopteren. We kunnen op dit moment veel kinderen niet plaatsen omdat er onvoldoende ouders beschikbaar zijn. Staat u open voor een kind met bijvoorbeeld een volledige schisis? En voldoet u aan de voorwaarden die China stelt? Dan kunt u direct een procedure starten. In tegenstelling tot eerdere berichten hoeft u niet meerdere medische aandoeningen aan te geven. kind en toekomst: 11-02-2013: We zijn dringend op zoek naar ouders die open staan voor adoptie van kinderen uit Polen. Ook op dit moment zijn er verschillende kinderen voor wie we momenteel geen ouders hebben, waaronder een jonge tweeling. Ook voor China zoeken we ouders voor kinderen die dringend op een "thuis" wachten. Zo zijn er kinderen met een schisis, maar ook kinderen met een afwijking aan vingers en tenen, een jonge tweeling, een albinokindje etc. Kortom kinderen die hopen op een eigen papa en mama.
×

Important Information

Terms of Use