Jump to content
  • entry
    1
  • comments
    7
  • views
    498

hello allemaal!


palmas

380 views

 Share

Ik ben manuela, ben 31 jaar en woon vier jaar samen.Sinds augustus 2008 hebben wij een kinderwens en zijn in februari 2010 gestart met ons 1e ivf poging, helaas mislukt!Van de 6 bevruchte eitjes werd er 1 teruggeplaatst en twee ingevroren,in april werd 1 cryo teruggeplaatst en die andere heeft het niet overleeft.Ik vind het eigelijk heel jammer want ik wou dat er gelijk twee verse embriotjes teruggeplaats zouden worden maar dat doen ze niet of niet zo snel!:disgust:weten jullie of icsi beter dan ivf is?bij ons hebben ze ivf gedaan.

 

Groetjes

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Hallo Manuela

 

welkom hier, erg jammer dat jullie eerste poging niet gelukt is!!inderdaad, men plaatst niet snel 2 embryootjes terug, met cryo´s soms wel.

Icsi hoeft niet beter te zijn, echter bij IVF is er min of meer een natuurlijke selectie van het sterke zaad..de krachtigste zaadcel weet de eicel te bevruchten. Bij Icsi wordt de selectie door de laborant gemaakt.

Ik geloof wel dat ze bij icsi de doordeling beter kunnen volgen maar ik weet het niet zeker hoor.

In ieder geval vast veel succes met jullie mogelijke 2 de poging.

Ik weet niet of jullie nog een evaluatie hebben voordat je weer verder gaat? dan zou je het eea. kunnen voorleggen

 

groet

Babeth

Link to comment

hallo Babeth, bedankt voor jouw reactie!op dit forum voel ik me thuis..ik weet niet of het bij jou gelukt is, maar jij kan best begrijpen hoe ik me voel en hoe moeilijk deze strijd te winnen is!We gaan zeker voor een 2e poging, volgende week hebben wij een gesprek en hopen dat we gelijk kunnen beginnen, weet je misschien of voor de 2e poging ook een uitgangsecho nodig is?

 

groetjes

Link to comment

Hallo Manuela

 

normaliter wordt er bij iedere nieuwe poging een uitgangsecho gemaakt, op een bepaalde dag van je cyclus.

Onze 2de poging was succesvol, ik was zwanger van een een-eiige tweeling, onze kanjertjes Lars* en Nick*. Helaas braken spontaan mijn vliezen (te vroeg) de weeën waren niet te stoppen en met bijna 22 weken zijn ze op 26-2-2010 geboren en overleden...

voor het hele verhaal verwijs ik je naar mijn weblog.

 

succes met je gesprek volgende week, gewoon alle vragen die je hebt opschrijven en dan voorleggen.

groetjes

Babeth

Link to comment

wat erg voor jullie zeg...ik heb jullie verhaal gelezen en dat raakte me diep,ik wens jullie heel veel sterkte en dat jullie ooit de moed kunnen vinden om een 3e poging te doen.

 

groetjes

Manuela

Link to comment

hoi allemaal,vandaag het is wat vreemds met mijn gebeurt...ik ben niet zwanger, maar er komt melk uit mijn tepels,vooral uit de linker kant....ben ik gek aan het worder?Hebben jullie ook zo iets ooit mee gemaakt?

 

Manuela

Link to comment

Jeetje Manuela

 

dat heb ik nog nooit gehoord..zelfs tijdens mijn 22 weken zwangerschap geen last van gehad....

Ik ben benieuwd of meer dames het herkennen.

Misschien kun je je vraag beter op het forum stellen, niet veel mensen lezen de weblogs

 

groetjes

Babeth

Link to comment
hoi allemaal,vandaag het is wat vreemds met mijn gebeurt...ik ben niet zwanger, maar er komt melk uit mijn tepels,vooral uit de linker kant....ben ik gek aan het worder?Hebben jullie ook zo iets ooit mee gemaakt?

 

Manuela

 

Hoi Manuela,

 

Komt me bekend voor. Ik weet natuurlijk niet waar 't bij jou door komt, maar ik heb 't al jaren, maar niet altijd even erg. Schijnt te maken te hebben met hormonen. Maar wellicht dat je binnenkort weer een afspraak in 't ziekenhuis hebt dat je 't kunt navragen?

 

Op de vragenlijst voor 'start IVF' stond het ook als vraag tussen de vragen en heb hier dus ja bij ingevuld en toen de lijst ingeleverd. Vervolgens heb ik er niets over gehoord van de arts en kunnen we gewoon met ivf beginnen. Dus ik ga ervanuit dat 't niets bijzonders is. (durfde 't eigenlijk niet te vragen aan de arts, ik wilde alleen maar graag toestemming om snel met ivf te beginnnen)

 

Groetjes Wens

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use