Jump to content

Meiske74

Members
 • Posts

  9,797
 • Joined

 • Last visited

About Meiske74

 • Birthday 12/16/1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Meiske74's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Dames ik breek even in, Okaasan jeetje zeg wat heb jij een ontzettend nare periode als kersverse mama achter de rug, ik hoop dat het vanaf nu echt alleen maar onbezorgd genieten zal zijn enne wat een erg mooi mannetje zeg! Kim fijn dat je nu een datum hebt, heel veel succes alvast!!
 2. Inge veel sterkte met deze grote teleurstelling, waterleiding weer!! Ik sluit me aan bij de woorden van Okaasan... Idd in DD zelf vragen om een evaluatie, de ervaring is dat je na een evaluatie meteen kan starten tenzij er eerste nog onderzoeken gedaan moeten worden Veel sterkte!!
 3. Ohhhh Noes Ik vind je zo'n bikkel!
 4. Ik breek even in, jeetje Hope wat een hel van een "na"bevalling zeg...mijn hemel! Maar van harte gefeliciteerd met jullie mooie mannetje, heel veel geluk!!
 5. Leeuw daar is ze dan!! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie wondertje !! En wat een mooie naam
 6. Dames, lang niet hier geweest...maar wat lees ik nu Noes is weer in behandeling!! Hoe gaat het? Heel veel succes!!!!
 7. Dames, Ik breek hier in om alle verse mama's van harte te feliciteren!!! Maar even een extra felicitatie voor Okaasan, wauw daar is hij dan, heel heel veel geluk en sterkte in de lastige periode die jullie doormaken! Leeuw, heel veel kracht en succes, overigens alle zwangere dames!! Hope, ik lees hier even het eea. Mijn hemel wat ontzettend slopend! Veel sterkte en ik hoop dat jullie ukkie snel veilig in jouw armen ligt Allen: veel geluk, kracht , liefde en nog veel meer
 8. Wauw wat een goed nieuws, proficiat!!!
 9. Oohhh Framboos!! sjonge zeg...ik hoop dat Jannekes verhaal ook jouw versie zal gaan worden! igv een Pos. Ovulatietest zou ik ook al voorzichtig blij zijn, ksn natuurlijk he dat de kv zw. test weer minder gevoelig is vergeleken met de ovulatietest. Ik duim nog even hard voor je!
 10. Lieve meiden, bedankt voor de felicitaties!!! Het gaat hier erg goed, ook met de trotse, verliefde grote zus! Twinklestar van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje, heel veel geluk toegewenst!
 11. Cerah, ik ben in 2014 overgestapt naar P.n.o. En had er toen al 3 pogingen op zitten. ik heb daar open kaart over gespeeld en werd zonder problemen geaccepteerd. niet goedkoop maar een erg prettige maatschappij en alles in het buitenland vergoed gekregen. indien je niet op het buitenland bent aangewezen dan zou ik ook UMC in het vizier houden ivm poging 5 veel succes ps geen ervaring met Onvz maar pno is onderdeel van onvz.
 12. Hallo dames,Op 14-11-2014 is onze mooie, lieve en prachtige zoontje Finn geboren, hij weegt 3680gr en is 55cm lang.Alles gaat goed, ik zal later wat vertellen over de bevallingTotally in love!!
 13. Celene wat fijn om te horen dat het zo goed gaat en hoe reageren jullie andere twee kinderen op hun kleine zusje? De weeen zijn goed te doen en met name zaterdag op zondag waren er wat pijnlijkere bij.
 14. Maris wel al wat ontsluiting en de hals is ook soepel maar moet wel verder verstreken zijn Maar goed de vk gaf ook aan dat het zomaar in een uur kan veranderen en ik moet ook op tijd bellen omdat de bevalling van Imke destijds snel ging Apart om nu een datum te hebben !
 15. Hoi meiden Hier zaterdag op zondagnacht in het zkh doorgebracht. Wel flink weeen maar baarmoederhals bleef lang Gisteren controle gehad en hoofdje ligt echt diep, bloeddruk loopt ietsje op. Dinsdag 18-11 wordt ik ingeleid Maar ook grote kans dat hij eerder komt: vannacht ook weer in het zkh geweest maar wederom geen actieve bevalling Ongelofelijk : voorweeën maar wel iedere 4 min en hielden 1.5-2 min aan! Daarbij is dochterlief ziek: ab ivm beginnende longontsteking Twinklestar succes in het zkh Mbt op je rug slapen schijnbaar vind de baby dat ook niet meer fijn
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use